89

анонимен

преди 7 години

за да се уважаваме изтеглете си воиските от всички краища на света за да мирясачовечеството от 1945 сащ са се самопровьзгласили за световен жандармписна ни от вас махаите се от балканите и черно море искаме мир мир мирняма да ни скарате с русия

88

Алекс

преди 7 години

До Бобити пак ли се правиш на експерт във високите технологии бе Бобане? Не търсиш ли още сървъра за точката в името на домейна от последния път. Като ти чета тъ.потиите май си добиваш знанията от криминалните сериали. Трупай си коментарите (все пак и ти трябва да ядеш) ама поне проти 5 реда преди да говориш със специфики че се излагаш ... като Боби във форум (то не остана нещо по-смешно от тебе за сравнение).

87

Някой

преди 7 години

Е много ми е интересен глагола "хаквам"! И в случаят изобщо не е уместен, защото (според доклада) паролата е била "password". И сега - Смях!

86

Анонимен

преди 7 години

Боби, когато се засече нерегламентиран трафик, най-напред се хака рутера от където идва. Обикновенно хакерите не са добре защитени. Системите за сигурност и контрахака, трябва да реагират още в момента, когато се пробва да се прави пробив, като се опитат да локализират източника, а също отклонят трафика към източник менте. Пробивите в пощите на американските политици са си за сметка на самите политици, които са погледнали на сигурността си толкова лежерно. Сигурността в нета не е толкова трудна

85

Анонимен

преди 7 години

Боби ти си по изостанал и от африканците.Понеже ти си се сетил,че има Lan мрежи, а САЩ като създател не знаят и не ги ползват? Хахахаха хахахаха Не знам какво се опитвате година вече да убеждавате всички, колко е равностойна Русия на САЩ. Толкова жалка пропаганда само един комунист може да проповядва.

84

Анонимен

преди 7 години

Добре, все пак няма ли някой да пита Путин, дали наистина е избрал той лично е избрал Тръмп за президента на УСА. По колко е плащал на гласоподавателите и дали хакването е направено от Крим или Камчатка. ФК Челси фенове ли са на Тръмп, а той дали е им фен.

83

Анонимен

преди 7 години

Путин хакнал САЩ с техните компютри, сървъри и обучение.Много смешки се изписаха тук. Очевидно масата сте доста ниско образовани.САЩ създаде Интернета и Компютрите могат да унищожат всяка държава за дни в тази война. Просто слабия се бута при силния да търси внимание.

82

Анонимен

преди 7 години

Ако се преведе на понятен за русофили език заглавието ще бъде:" Тръмп:Путин ще гризне дръвцето ако повтори атаките!"

81

Анонимен

преди 7 години

Тръмп: Ние сме в ужасни отношения с Русия, а на нас ни е нужна тяхната помощ за борбата ни срещу Идил, която (Идил) беше създадена от действащата администрация на сащ.

80

Анонимен

преди 7 години

Путин ще хаква и България по време на парламентарните избори за да наложи БСП на власт! Тежко ни тогава!

79

И ние можеше!

преди 7 години

Абе що не избрахме Жорж Ганчев за президент?Щяхме да си маме достоен комедиант като новия US президент!Представяте ли как всяка нова година зарята щеше да се забавя за след полунощ за да чуем поздравителното шоу!Ама не!- на ви сега армейски сухар!

78

Return of the Jedi

преди 7 години

Donald Trump calls cnn reporter You are ''Fake News' - YouTubeА тая 'новина' каъв фейк е......

77

Анонимен

преди 7 години

АГа Призна "Тръмп призна, че Русия е извършила хакерски атаки"Бах му и Витиевите изрази - а хакерските атаки срещу нас пак ли Путин еднолично ни тормози ?Те си слагат пароли 123 пък някой друг крив за изтеклите важни данни.

76

kiorsufra

преди 7 години

As pomnia godinite na taka nare4enata studena voina .Togava ima6e studena voina ,no niama6e istinska voina.Ne e li po dobre studena ot kolkoto istinska.A na6ti dupedavzi da ne si slagat sadnika kadeto ne im e miastoto.

75

Анонимен

преди 7 години

До SchutzstaffelРуската федерация е грешка, която ще бъде заличена и поправена.

74

Анонимен

преди 7 години

До SchutzstaffelСамата Русия е хиена, която напада единствено слабите си съседи, които не искат да играят по нейната сви'рка.

73

Путинка Русева

преди 7 години

Като чета умните и интелигентни коментари на русофилите се изпълвам с радост. Браво на посланик Макаров!

72

до 136

преди 7 години

Това свободно съчинение да не са ти го спуснали от клуба на реформаторските отпадъци ?.

71

Берлин

преди 7 години

Този по-добре никакви изказвания да не прави, че цял свят ще му се смее.😉

70

Хех

преди 7 години

Пълни глупости, лъжи и тенденциозни тълкования. Гледах го и все още не съм забравил английския. "Путин не е трябвало да хаква и не смятам, че ще го прави повече." Нищо подобно не каза. За сметка на това така хубаво "нагласи" журналистите от CNN, че сега целият свят ще бяга от тях като тифозни, но това много удобно е спестено в тази статия. В прав текст ги обвини пред всички че публикуват чисти лъжи и измислици за него! Гледайте и се информирайте - Изградете си собствено мнение.