28

pepe

преди 7 години

Съветските машини са така!

27

сс

преди 7 години

всеки шофьор с едно мтлб през зимата и да си го подържа за собственна сметка, по думите на герберите така трябва да е по пътищата през зимните месеци... за да не ги мислят хората...

26

Анонимен

преди 7 години

Според тази Калинка, шофьорите били неподготвени, че 1/3 от МТЛБ били повредени, а парите за поддръжката им откраднати.

25

Анонимен

преди 7 години

Павлов, като Павлова иска още пари

24

Циник

преди 7 години

Ъъъъ....една трета - от общо колко? 6?

23

Уволнение

преди 7 години

Мале,гербавите калинки ,как се гаврят с народа.НЕ всички сме платени зомбита за да ви вярваме.Този,веднага на борсата.

22

смЕх

преди 7 години

Тоя "експерт" по машините да ходи да се гръмне някъде. Бронирана машина създадена от руснаците която не издържала на студ хахахаха абе журналята не ви ли мина през *** *** поне това което ви написах или нЕма как простототията си е за цЕл живот.

21

Селянин

преди 7 години

С нещо здраво и неограбено останали в Бг ?

20

Rotnia

преди 7 години

Karah takava v kazarmata I sa mnogo iaki za truden Teren no I mnogo lesno se precakvat iskat postoianna poddra6ka

19

Анонимен

преди 7 години

"Така е, руските машини се трошат навсякъде и винаги...Защо никоя строителна фирма не купува руски трактори, фадроми или багери ?!"Запомни едно нещо- поддържана машина не се разваля. Щом се произвежда от десетилетия, значи няма фабрични дефекти. Освен това въпросният модел се произвежда и у нас. Чупи се когато се пести от ремонт.

18

Анонимен

преди 7 години

Така е, руските машини се трошат навсякъде и винаги...Защо никоя строителна фирма не купува руски трактори, фадроми или багери ?!

17

Анонимен

преди 7 години

Терем е държавна фирма, произвежда МТЛБ плюс всичките му модификации, включително и за зимни условия. Произвеждат части и предлагат поддръжка. Вие, г-н Павлов сте държавна служба, какво ще рече, че му била скъпа поддръжката на МТЛБ? Държавата си продава сама на себе си на завишени цени ли? :DАйде малко по-сериозно и си оправете машините най-накрая. Те няма да се оправят магически, изпратете заявка, както казах държавна служба сте по-дяволите.

16

Анонимен

преди 7 години

"Те не са машини, проектирани и създадени за работа през зимата", обясни Павлов и допълни, че ремонтът им е много скъп."Извън строя са, защото не ви се дават пари за поддръжка и ги карате докато се износят и повредят. Всяка машина иска периодична поддръжка, а не молитва. Ако машините ви са базови МТЛБ, пак не би трябвало да имате проблеми с проходимостта в сняг. Ако ще се оправдате с това, тогава купете МТЛБв, специално за зимни условия, съветски са не струват милиони. Втора ръка са по 7 бона.

15

Анонимен

преди 7 години

Руснаците при техните по-лоши зимни условия с какви ли машини работят?Едно знам с изправни и подържани.Нас 20см.сняг и минус10-20 градуса и аха държавата да изпадне в колапс.

14

Анонимен

преди 7 години

"Това са военни верижни машини, пригодени за граждански условия. Те не са машини, проектирани и създадени за работа през зимата"МТ-ЛБ, машина, проектирана да тегли артилерийски оръдия в арктическите зими на СССР, не била пригодена за работа през зимата. И този *** е шеф на пожарникарите в Русе...Боже опази.

13

(-_-)

преди 7 години

Тези машини някога са работили във всякакви условия, а сега са стари и неподдържани.. И понеже цялата работа ни е такава за 1-2 дни по-обилен снеговалеж просто сме загинали:(

12

До 16

преди 7 години

Правилно! Купувайте сАветско! Защо то това единствено което се движи и върши работа сега! Гледах новини, там имаше сюжет за това!

11

закон в семейството

преди 7 години

Не купуваме руски ,турски и китайски баклуци !

10

ЗКТЧ

преди 7 години

До ГурбетчияДобре, че беше тая техника, че тия от твойта боя по Добрич Силистра и Разград, щяха да умрат от глад, а ако не бяха МЛ-ТБ-тата щяха ромките да раждат в колибите..

9

Ыуеишщ

преди 7 години

За механик-водачите на МТЛБ имахме казармен лаф - глава проста между два лоста...Е, простите глави винаги преодоляваха снежните преспи...Това е непостижимо за Тиквеновите глави, Лиляновите глави, Агнешките глави... А Цвъц има 6 апартамента, на него МТЛБ не му требЕ....