23

чужденеца

преди 7 години

Ами щом държавата не помага,жителите да съберат някой лев и аз ще им пратя една бригада да разреши проблема-бързо и завинаги.

22

Веско

преди 7 години

Няма ли един мъж на място в тва село?

21

за правдата

преди 7 години

Хора, как е възможно това да се случва н 21 век. Има ли полиция и закон!?

20

Анонимен

преди 7 години

Абре мили хора... Толкова ли нямате оръжие та не вземете да си решите проблема сами и да ви е мирна главата!

19

Joko

преди 7 години

С БГ съдийте се работи елементарно. ЦКАШ и присъдата е такава каквато си я поръчал. Ако кметот е болен, мое ли "уважаемият" от мен БГ съд да рече оти освободи и симо му ?

18

Анонимен

преди 7 години

Добър вечер уважаеми зрители, спите ли? Явно е време хората там сами да вземат в ръце правосъдието! Ако хлебарката не се премахва с препарат, тогава я стъпчете!

17

Анонимен

преди 7 години

Няма спасение в тая страна. Да бягат тези хора от там. Шокиращо страшно е да гледаш как всичко е прогизнало в корупция. Ние много отдавна сме вече в третия свят, но това е екстремно. Този и.зрод в една нормална държава, нямаше да види бял свят, но България нито е нормална, нито е държава. Не е страна с мафия. Това е мафия която си има собствена страна.

16

Анонимен

преди 7 години

Е ЗАЩО бе хора? Нали Чоков е избран чисто МАЖОРИТАРНО.Също както Плевнелиев.. най-хубавият президентин на рЕпубликата.Айде помислете сега, защо всите политици подкрепят мажоритарната система... която ужким не ги устройвала.

15

Българин

преди 7 години

... Спрямо вашите съждения. И като не искате да живеете в България учене езика и пишете по чуждите форуми, за всички ни ще е по получило!!!!

14

Българин

преди 7 години

В чужбина съм, за да си стъпи на краката. Никога не съм искал да емигрират и няма да го направя. България е моята страна и само хората които са живели навън знаят че като Твоята родина няма!Не е лесно в Бг, но вината за това е наша, може би в народопсихологията. Не може да чакаме някой друг да ни помогне, хората дори повест за това.... За НЕВОЛЯТА.До всички "гурбетчии" и всякакви други, които смятате че шанса ви е като емигранти - успех, всеки има право на избор. Но моля не агитирайте...

13

Анонимен

преди 7 години

Това българския селянин е странно същество ...Значи когато въпросния ви пращаше по екскурзии беше най-добрия на света, а кога започна да ви бие изведнъж стана лош ...Вие за достойнство чували ли сте ? утре ако обяви нови безплатни екскурзии пак ще стане добър Като е толкова лош винаги има начин ама вие чакате все друг да ви върши работата, затова и сте стояли 500 години под робство.

12

аз

преди 7 години

нов живот в европейска държава ?? да може ! ама това е лесния начин ! аз избирам трудния да остана и за тия дето казват че не може да се снима айде бее не може *** друг път да сте чували да скрити камери те са с размерите на карфица бе всичко може ...

11

i'm

преди 7 години

Добре бе! До кога тази банална селска драма ще продължава и обществото ще се бъде занимавано с някакъв селски бек, който се изживява и държи като феодал в някакво село, някъде из България? Какави са тия органи на властта, които не можаха да сложат край толкова дълго време на цялата тази абсурдна история? Тоя сега и инвалид ще го изкарат, че и инвалидна пенсия ще му дадат от моите(а и не само) данъци!

10

имат пачки

преди 7 години

Я спицялен съд ама спицялна прокуратура абе важни хора в правосъдието,само не разбирам само тоя ли е болен по затворите и арестите ....ами да пуснат и други ако има болни а може ли такава безочие ,и друго повдигнали обвинения на кои бяха дянков прокопиев ами що са по телевизиите а не в ареста аде ,и тоя бившия правосъдния министър партийка направил но кой плаща а, то партия бе да плаща тук в България нема,като депутатите не щат в купум мажоритарен вод ,ама мажоретки искат..:) но кокъла е от 27 г

9

ГЕРБ+ДПС

преди 7 години

Ценко Чоков е от ДПС, а във Враца ГЕРБ.

8

Анонимен

преди 7 години

tyova pruili4a na taktika da ne budat ubiti v zatvora a nekade drugade.

7

За съжаление

преди 7 години

Най-хубавото, което се случи последните 20 години, е че можеш да започнеш нов живот в европейска държава. Стига да не те мързи. Като не можеш да промениш света около себе си, си намери друг свят. Никой за нищо не ти е длъжен на тоя свят, както и ти не си длъжен на никой за нищо.

6

Анонимен

преди 7 години

Reshenieto e ...dovijdane Bulgariya..uvi..Nemojete da se oplachete,pusnete jalba s vhodyasht nomer i shte izlezete vinovni,pari da go sudite uvi..s boi pak ne stava..s mnogo boi pak ne stava...zatova i pravyat kvoto si iskat...sred takiva agenti ima i kup iznasilvaniya,no zaminavat v chujbina onepravdani ot mashtehata Bulgariya...uvi..tova eVunka shte se rodite

5

Анонимен

преди 7 години

От данданията преди и сега възниква силно съмнение, че две мафиотски обрзувания (едното е кметското) не могат да си разделят Галиче.

4

Анонимен

преди 7 години

Гнусна ченгеджийска държава, в която обикновения човек няма друг шанс, освен да бъде насилен, бит и убит! Който е млад да се спасява навън, ако има вариант!