36

Наблюдател

преди 7 години

Трябваше 1-о при Плевенлиев да отиде за да се разберат, кой какво иска! Защото от неговите изказвания с-у Русия излиза че техните тууристе всъщност трябвна да намалеят драстично1 В общи линии от тази му изцепка се оказваме техни врагове! Точно като срещу 2-те Световни Войни! Плевенлиев очевидно и 2 реда от Историята не е прочел!

35

Анонимен

преди 7 години

Дека са американците бре ??

34

читател

преди 7 години

Каквито курортите, такива и туристите. Най-долнопробният алкохолен туризъм се развива в България.Някои му казват - културен туризъм!!

33

Анонимен

преди 7 години

РУСНАЦИТЕ КАТО ДОИДА ЩЕ ИЗГОНАТ ЗАПАДНЯЦИТЕ. КАКВА Е ПОЛЗАТА ОТ НЕЙНОТО ПЪТУВАНЕ?

32

Берлин

преди 7 години

От статията не става ясно дали унифорнмите на руските туристи ще са обозначени с нещо, както и кога Русия ще анексира БГ.

31

Анонимен

преди 7 години

До 33Имаше един ловешки финансист който щеше да ги пляска.и те си го поканиха срещу солидно заплащане да ги научи как стават некои работи.

30

Анонимен

преди 7 години

Какви визови облекчения? Слагайте им цените на визите на реципрочен принцип. Не може ушaнките да искат 90 евра от българин, а ние на руснака 15 евра.

29

Анонимен

преди 7 години

Изключително некомпетентна и крадлива!

28

Андрешко

преди 7 години

До #13.руски турист. А ние??? Ритаме невинни жени в метрото,крадем и палим коли,продаваме дрога и караме жени да проституират...

27

Андрешко

преди 7 години

Не искаме Русия да ни строи атомната централа,а западни инвеститори. Тъпия ни президент настоява за нови санкции на Русия,а ходим да се унижаваме да искаме руски туристи??? Идете си доведете освен западни инвеститори и западни туристи... Така е когато една държава не си защищава националните интереси.

26

sameone wrote

преди 7 години

Тиквун тиквун, ама за 2016 сме с ръст на икономиката, а при вас са фалити на банки и хиперинфлация винаги.А ти прочети в Зюддойчецайтунг миналият брой за замъкът на Станишев и Моника за 20 млн евро.За тях и БСП ли да гласувам?Прочети още на: dnes.bg/politika/2017/01/11/bsp-gerb-ili-treta-partiia-koi-shte-ni-upravliava-sled-vota.328361

25

до 19

преди 7 години

До вата сосетКакво лошо има? Ти като им продаваш цаца на руснаците не печелиш ли от това? Да не говорим, че цените са ви такива, че и със скидките сте пак на 100% печалба. Ей, ти му буташ парите в ръцете, той се сърди че не били подредени, ами омачкани...

24

анонимен

преди 7 години

Ангелкова, ти не четеш ли какво писмо е написал президента ти до Тръмп срещу Русия. Санкции иско той, а ти мрънкаш за повече руски туристи да си води Путин хибридните войни. Не разбра ли - никаква Русия, толкова е вредна, че ми иде да си спра парното, което се подгрява с руска газ....

23

Анонимен

преди 7 години

Утишла в русия да се ежи! Абе те без това предпочитат дестинация БГ! Харесват ни ракията сльнчевото време,кюполата шопската салата а не шопите!

22

Анонимен

преди 7 години

Да беше отишла на Марс, можеше и марсианци да докара.До последно екскурзии и грабежи.Като за последно.

21

бай Ристо

преди 7 години

Недейте да ги гоните русите че България от тях чака пари в бюджета. Това ни остана един туризъм. Другото го изедоха демократите-комунисти.

20

гайбаньоориджинал

преди 7 години

До ПодозрителенТова са идеалните туристи.Ако стане война ще ни потрябват.Руският хибриден турист-най-добрия турист.

19

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 7 години

Руският турист е добър турист, каквото и да лъжете !Руският евреин - много скаппан турист !

18

вата сосет

преди 7 години

До ивчоивчо, май си далеч от морето, мой. колхозниците знаят само "цаца есть" и "какая скидка". ае, мерси от такива туристи....да се плацикат в крим, имаме си достатъчно ***...

17

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Сближаване между Европа и Русия няма да има, независимо че това упорито се твърди от руските "туристи" в Европа.