27

Анонимен

преди 7 години

Тая учительница е некадърна на МАКС! И в Мюнхен, и в Москва снегът се СЪБИРА И ИЗВОЗВА ИЗВЪН ГРАДА! Видял съм го, вЕрвайте ми! Разликата е, че докато в Москва всичко се върши от специални машини, то в Мюнхен бяха раздали лопати и гребла на кандидат-емигрантите! И тия парцаланковци бачкаха, иначе - веднага обратно откъдето са дошли. Тук емигрантите мързелуват, ние ги хрантутим, а Фандъчката се оправдава. Е га ти и кметицата!!! Срам и позор! Пфууууууууууу.....

26

Анонимен

преди 7 години

Фандък сняг в градси условия не се рине, а извозва. Благо за София е наличието на няколко реки в коритата на които може да се изхвърля снега без големи транспортни разходи.Но какво знаем НИЕ герберастите всичко знаят и могат особено тия от Самоков.

25

Pipi

преди 7 години

По тошово време тротоарите и спирките бяха чисти и имаше 5 пъти повече сняг тука заваля 50 см. и вече код пенбено смешни сте...

24

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ май ще излязат по-големи *** и крадци от комуниститекраде се доста и затова сме така.Маркс е казал-всяка собственост е кражбаА Ал Капоне-ако крадеш кради на едроЗа ГЕРБ и 2-те са вярни

23

Pipi

преди 7 години

Ами назначете повече хора за почистване ако не тия търтей от парламента да хващат по една лопата и да почват

22

милиционер

преди 7 години

Г-жо Фандъкова,Започнете със сградата на МВР. Около нея пълно със сня.Или Ви е страх?

21

Златен сняг

преди 7 години

Тая година снега ви позлати - "стотици" снегорини ,луга,сол -граби и усвоявай бюджет,сега и глоби за тротоари и глоби за коли влезли в заснежен път. Страшни алчници брей !!!А,ние стадото плащаме данъци за коли,данъци за имоти и винетки.

20

Затворко

преди 7 години

Наглостта няма граници. Ясно е че фирмите които чистят се "отчитат" на нея, а тя ни хвърля прах в очите. Хайде за кварталните улици намират оправдание, но Цариградско шосе направо се оляха.

19

Щерев

преди 7 години

Тая измишльотина, общината да прехвърля отговорност за почистване на тротоарите пред кооперациите е пълна недомислица. Това са неща от времето на соца и може и да са работили само в централната част на София. В Люлин всички тротоари около блоковете са почистени от домсъветите, но това не върши работа. Тротоарите, по които се стига до спирките на ГТ и метрото са "ничии" (не прилягат до никой от блоковете) и следователно фандъковицата трябва да се погрижи за тях. Ама нада ли...

18

Анонимен

преди 7 години

Учительницата по светски език нещо си е повярвала, че е велика!Ще глоби на баба ми хвърчилото!

17

Анонимен

преди 7 години

Снега ще бъде почистен до края на месец март.Поздрави от снежния човек.

16

Анонимен

преди 7 години

Учителката по руски нещо се опитва да отмъщава на обикновенните хора - явно гледа от баце. Но ще стане по-ниска от ревата га баце не спечели изборите. А че повече няма да бъде нито премиер нито президент а отива на бунището на историята!

15

Факт

преди 7 години

Падна малко снежец в София и Фандъкова опищя света, колко тежко било положението. Тежко стана заради некадърността й, иначе този сняг не е нещо особено.

14

МЛАДЕНОВ

преди 7 години

Г/жо кмет,живея във Красна поляна част бл.16 вх " В " и съм домоуправител на посоченият вход и като такъв почистих тротоара по ширина и по дължина прилежащата част на същият.С учудване забелязах на другия ден,че работници от чистотата нахвърляли сняг в/у почистената част от мен.Това дълбоко ме огорчи .Въпросът ми към Вас е:ще бъда ли глобен ?Оставям на Вас коментара.

13

Кога

преди 7 години

ще има прокурорска санкция за теб фандъкова, че направи витошка от най-евтините плочки, които зимата нямат сцепление. Тия плочки стават само за Калифорния бе, не ти ли е ясно? Ами стълбите на подлезите и входовете на метрото? За прокурор си, ако корупцията и тъпотата се наказваха в България. Лошото е, че няма кой да върне на хората счупените ръце и крака.

12

Cat sindy

преди 7 години

Grajdansko bg obstonatinalno nepodchinenie. Spirame da plastame dds prez zimata, kakto i drugi danaci i taksi. Tochka.

11

БЪЛГАРИН

преди 7 години

До АнонименДА АМА ТЕХНИЯ ПРОБЛЕМГО ПРЕХВЪРЛИХА НА НАС С ДУМИТЕ---НЕ ПЪТУВАЍТЕ ЧЕ ВАЛИ СНЯГ В ДРУГА ДЪРЖАВА ТЕЗИ --Л ПАВЛОВА МИСИРА С ПАГОНИТЕ ДО НЕЯ И ВСИЧКИ КМЕТОВЕ НА ОБЩИНИТЕ НЕСПРАВИЛИ СЕ СЪС СНЕГОПОЧИСТВАНЕТО ОТИВАТ В ЗАТВОРА---У НАС----ПЪЛНА ПОДИГРАВКА С ЧОВЕК ПЛАТИЛ СКЪПО ЗА МАГИСТРАЛЕН ПЪТ ДА МУ КАЖАТ ---НЕ ПЪТУВАЍ БЕЗСРАМНИ ЦИ И НАГЛЕДЦИ

10

Анонимен

преди 7 години

Понеже за поредна година не съм доволен от столична община, мога ли и аз да наложа глоба?? ...поне тази година да не си плащам данъка, че ми писна вече!?

9

Анонимен

преди 7 години

Как в други държави успяват да почистят при много по-тежки условия, а вие не?! И това, че е зима и вали сняг трябва по някякъв начин да ни накара да се чувстваме виновни, че очакваме да си свършите работата ли?

8

ля ля

преди 7 години

за училищата - без коментар! абсурд пореденза снега - поредната зима в която не са готови управници!за хората - еми ЕГОИСТИ СТЕ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ! не можете да си размърдате Ъза и да свършите нещо за другите - за почистването! има хора които не могат да излязат още зщото нямат партида пред тях! за детските градини - еми в най-големия ад 2 пъти и сътринта и вечерта изринах пред и до градината - прсото за да може да се стигне до нея! на никой не му се прави нещо за дръгия - ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!