18

Анонимен

преди 7 години

Само забележете как специалния полицаи на снимката си е сложил маската. Седмина джихадисти могат да го ощипят по бледото белгийско дупи и даже няма да види откъде му е дошло.Толерантни европейски ***, като ви се мре, моля умирайте сами. Не ни влачете с вас към мултикултурното халифатксо пъкло.

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 17Абсолютно прав си.За всички, които четете това:1. Изкарайте си разрешително за огнестрено оръжие и закупете такова, не е невъзможно, просто се иска малко усилие и желание.2. Запишете се на някакъв боен спорт - бокс, кикбокс, каквото и да е.3. Дръжте си очите отворени, защото брадите са навсякъде, и нямам предвид хипстърите.4. НАЙ-ВАЖНОТО - пазете семействата си и ако е възможно направете така, че и те да имат някаква култура в горните стъпки.Помнете, тия идват за нас.

16

Анонимен

преди 7 години

"Белгиец"... Ама разбира се.Нека обясня на всичките хентелектуалцйе, дето ми се пънете тука. Манталитета не се определя от гражданството, а от етническо-религиозните морални порядки и традиции, в които е възпитан съответният индивид. Върху един ислямистки екскремент можеш да лепнеш какъвто искаш етикет, но той си остава същия ***, който са създали от него родителите му. Един паспорт не може да даде ценности на изповядващите средновековен лунен култ на смъртта.

15

Анонимен

преди 7 години

Май белгийските служби са по-зле и от нашите

14

Късопаметников

преди 7 години

Забравяме 70-80-94 г. Пика на атентатите е 1979 г.Забравяме ИРА,ЕТА,италианските"грандове"Беслан, Норд Ост,Cercanías,Пан Ам,Оклахома и хомейнистите.Забравяме Брейвик.Забравяме интересите, преразпределението на богатствата и загиването на една империя-US.Забравяме,че грамотни атентати се организират от грамотни тайни служби.Забравяме,че на 9/11 най-великата "демокрация" уби 3000 свои граждани, за свой бизнес интереси. И когато соца е мъртъв иде ред да прекараме "приятелите" от ЕС.ЗАПОМНЕТЕ!

13

Анонимен

преди 7 години

Горното демонстрира общата неадекватност, откровения цинизъм и двуличие на т.н. европа. Собствените ви народи ще ви отмъстят, скоро.

12

Някой

преди 7 години

Само не разбирам как така определихте този Усама Атар или така както се казва за белгиец? Кое му е белгийското? Името ли? Произхода ли? Кое?

11

Наблюдател

преди 7 години

Броя на убитите от ислямистите в Белгия гони броя на докладите !

10

Дедо ви

преди 7 години

Пичове, не се нервете ! Има директива от "некои си", ЕС да бъде съсипан. Да се разбутат силните държави /основно Германия/. И не Русия стои зад това...Както се вижда - всичко върви по план, "некой" вече напусна потъващия...

9

коко

преди 7 години

Храни куче да те лае.

8

Бай Ганьо

преди 7 години

... партизанското му име е....Откога има партизани в Белгия? - че нещо не загрявам

7

Циник

преди 7 години

Мда.....кристално чист белгиец...с коран под мишницата....молитвено килимче...и пластични експлозиви в долапа!

6

Анонимен

преди 7 години

Предстои навръх годишнината от последвалия атентат в Брюксел клубът на многообразието да отвори врати. Предвижда се там да се предлага алкохол и да бъдат организирани различни дебати.===Не ми се вярва какви щуротии чета в контекста на новини за терористични атентати. Тръгваме от атентати, стигаме до алкохол и дебати. И дарения. Тоя свят съвсем се е изкривил, това не е нормално, и скоро ще се случи нещо.

5

АТАКИСТ

преди 7 години

Какво истинско белгийско име- Усама Атар!Ей, вие от тази медия, не казвайте , че този е белгиец, бе!Правете разлика от белгиец и гражданин с белгийски паспорт!Това като оня ман.галски *** дето бутна немкинята по стълбите в Берлин...и че бил Българин.

4

Анонимен

преди 7 години

Белгийците са в ситуацияум царува, ум терористи лови.

3

онбашията

преди 7 години

"министерството на външните работи на Белгия е извоювало през 2012 г. освобождаването на Атар от затвор в Ирак"ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАЛЛЛЛАЛ да са им атентатите

2

Прецакани са

преди 7 години

Само в Брюксел има повече талибани и диваци отколкото в цяла Източна Европа. Спукана им е работата на западняците. Вкараха си огромен автогол. Предполагам, че с помощта на "приятелите ни" от Щатите.

1

Анонимен

преди 7 години

Бунтовник ли е той или сирийски инженер-интелектуалец бягащ от войната?