12

родна зимна картинка

преди 7 години

На баир има закъсали ТИР-ове.ЗИЛ 131 ги закава един по един с метално въже и ги дърпа нагоре до върха на баира.ЗАЩОТО ТИР-овете ИМАТ ГУМИ С ГРАЙФЕР НЯМА И 1 МИЛИТЕТЪР!Защо го не направят това в Гърция?Ами защото там ще им свалят номерата и ще плащат глоби.А у нас-просто пътуват на буксир!

11

Анонимен

преди 7 години

До 3Все нас ни изненадва снега,вие феновете на др.нинова сте си изненадани по рождение :)

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 3Кога в България ще започват да чистят когато почне да вали, а не когато спрекогато дойда камуняките на власт. Те винаги правят всичко наобратно на нормалните хора.

9

Анонимен

преди 7 години

До Цирк ГЕРБимаш някаква гениална идея или просто преписваш листчето на Позитано?

8

Цирк ГЕРБ

преди 7 години

Няма пътища, няма закъсали. Така е при ГЕРБ.

7

Анонимен

преди 7 години

Когато БСП не е на власт всички са гола вода. Дойдат почват фалити, спираме европари и цъфваме всички!

6

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да ни лъжат министрите на ГЕРБ, всички видяхме, че са гола-вода.

5

???

преди 7 години

Странна работа - вчера на сайта да ЕСО имаше едни данни, днес данните са подменени с други. Кои ли са верните? Дали вчерашните, че към 19:00 на 10.01.2017 товара е бил 7777 MWh/h или тези в момента, които казват, че тогава товара е бил 7417 MWh/h. Разликата не е малка.

4

Анонимен

преди 7 години

"Почват?? да отварят пътища"Селянин, да те "почне" Нарцис ана*лно!!

3

Анонимен

преди 7 години

Кога в България ще започват да чистят когато почне да вали, а не когато спре и вече има преспи по 2 метра, нима милионите отделяни за това не стигат 5 дни в годината машините от всички области да не спират..Ама нали трябва да гепим повече , трябва да ни остане ресто от тия заделени пари, че после фирмите да върнат на управниците който са ги избрали в така некорумпираната ни страна...Все нас ни изненадва снега, хората в другите държави не го оставят да стане 1 метър и да го чакат да спре.

2

Анонимен

преди 7 години

За ужас на червените каскети!

1

Кусур

преди 7 години

СТИГА РЕВАЛИ!Свършете работата за която данъкоплатеца ви е платил! Винетки, данъци и какво ли още не!Няма криза, няма бедствие, има зима и мурзеливи управници!