38

Joko

преди 7 години

Стига с това чистене, стига с този смешен плач ! Зима е, иванов ден е.... На мен снегът не ми пречи. Който иска олизан асфалт има избор : или обратно на село .и..... в Абу Даби !

37

Анонимен

преди 7 години

Затова с поддръжката на ДЪРЖАВНИ пътища трябва да се занимава ДЪРЖАВАТА, а не разни частни фирмички.

36

тарикат

преди 7 години

Имам предложение към теб ! Безплатно ти регистрирам фирма на твое име, ти си закупуваш техника, да речем десетина снегорина от по 300 000 лева всеки /или пък ги вземаш на лизинг, като естествено си залагаш личното жилище/ и ... тук идва най-хубавата част - получаваш поръчката от общината ! Естествено без да има заплащане, нали така искаше ?

35

Анонимен

преди 7 години

Не ме интересува дали ще плаща, ами да наемат фирми, които вършат работа! Не може да газиш в преспи в столицата!

34

Иван М.

преди 7 години

До ПлавникВ Манастирски и Бъкстон пък изобщо не съм видял никаква техника. Улиците са със снежен слой отдолу още от предния сняг.

33

Иван М.

преди 7 години

До BURZUM: Каква сибирска зима, това е една нормална зима със сняг. Дайте да им организираме на фирмите по снегопочистване един курс как се чистят пътища.

32

Димитър

преди 7 години

Мария Нестерова, колко точно са "нЕколко обработки"?:)))

31

Анонимен

преди 7 години

СЕГА НЯМА ДА ПЛАЩА.СЛЕД МЕСЕЦ ЩЕ ИМ ПЛАТИ ТИХОМЪЛКОМ.

30

ами ако

преди 7 години

стане така, че фирмите откажат да чистят а ? Тогава какво ще правиш Данче ? То бива рекет, то бива ама ... ! Понеже поназнайвам хора, които са подизпълнители на "фирми за чистота", та знам за какъв рекет от страна на общината става на въпрос ! Ето затова питам - а какво ще стане, ако откажат да чистят, преди да са им платили задълженията от предходните години например ...

29

Тееее на майкати у..

преди 7 години

България не е само София да почистят и другите гардове да не ви *** *** глупаво какво ме интересува мен софийските квартали елата в другите градове да видите какъв ужас е

28

Анонимен

преди 7 години

Фирмите естествено са на ГЕРБ.Дори да не плати това не е достатъчно,трябват солени глоби и никога повече тази фирма да не помирисва държавна поръчка.Правителството,кметицата на София и кметовете на ГЕРБ не могат да се справят с зимната обстановка.Това го видя цяла България.

27

Плавник

преди 7 години

Интересно ми е какво се разбира под основните улици в кварталите? За Борово, Ман. ливади, Бъкстон, Хиподрума и т.н. това бул. България и ул. Тодор Каблешков ли са, защото друго почистено няма? Пълна трагедия с почистването и на тротоарите. Там където няма бизнеси и жилищни блокове, не е ли задължение на общината да ги почиства?

26

Анонимен

преди 7 години

Кога в Младост, ще бъдат почистени малките улици Фандъкова???

25

До 27

преди 7 години

Българите сме свестни хора, но позволихме на мошениците да ни яхнат след 1989-та година и сега няма отърване. Е, вярно, че не го направихме доброволно - САЩ и НАТО ги подкрепяха, но все пак ...

24

Анонимен

преди 7 години

Няма да плати защото парите вече са откраднати! Но иде разплата за всичко!!!

23

Анонимен

преди 7 години

И на Фъндъка да не и се плаща.

22

Анонимен

преди 7 години

България е скпана държава, защото българите сме скпан народ.

21

шушулка

преди 7 години

Трагедия... 2 часа за 10 км по Цариградско шосе. Не мога да разбера мен какво ме интересува, че ще ги глобят предевид това, че бях в 10 см сняг на основна пътна аретерия, която е и вход-изход на София. Вчера всички си опънахме нервите, пък нека си ги глобяват, все тая

20

Анонимен

преди 7 години

Е, то не става хем парите да се откраднат, хем да се плаща за реално почистване. Вие си я избрахте и ми я натресохте. Аз не съм гласувал за некадърници.

19

Цирк ГЕРБ

преди 7 години

фандъкова дали е печелила конкурс по некадърност? Иначе просто е изумително с какво спокойствие нарича черното бяло и бялото нарича черно и то на практика винаги, когато чета или слушам какво казва. Примерно, хората са недоволни от нещо, но фандъкова гордо обявява - хората го искат. Сега очевидно почти никъде не е изчистено, от площите, които са задължение на общината, но според нея е добре.