21

Анонимен

преди 7 години

статия за найвници

20

Безимен

преди 7 години

Тук е пълно с чалгари!Теорията ми се вижда напълно възможна. Браво на евреите отново!

19

flat earth

преди 7 години

До Real deadняма смисъл да се хабя да обяснявам на неграмотници, това, че ти си с прУмит мозък не значи че всичко което мислиш е вярно, сигурно си мислиш че и пра-пра-пра баба ти е произлезла от мИмуна? ;)

18

Наблюдател

преди 7 години

В легинди на някои народи обаче се говори "За времето когато нямало луна"...Легендите не са за пренебрегване!

17

Real dead

преди 7 години

Flat Earth ти си ИСРУТ и не знам как съумяваш да живееш в 21 век. Обясни ми защо се вижда овала на Земята от самолет? О, чакай, знам! Защото илюминаторите на всички самолети било то комерсиални или лични са умишлено извити и лупо-подобни, за да може да създават илюзията за овал, ВСЪЩНОСТ ЗЕМЯТА Е ПЛОСКА!

16

Някой

преди 7 години

Когато летях на 11 километра височина не ми изглеждаше много земята да е диск. Овалната форма макар и не голяма се забелязваше и едва ли на това място беше краят. Едно плоско тяло предполагам, щеше да изглежда по друг начин. Според мен това с плоската земя е просто теория и не е истина.

15

Някой

преди 7 години

Всяко нещо се състои от части, които на свой ред се състоят от други части и така до нещото за което идея си нямаме. Да ме бяха питали, вместо да се мъчат тези учени :D

14

Анонимен

преди 7 години

До vladyАбсолютно вярно !А сега да ми кажат как 2 или няколко тела които не са скрепени едно за друго успяват да се задържат заедно , пък цялото тяло се опитва да се разпадне под действието на центробежните сили ? Теорията е много не издържана !

13

vlady

преди 7 години

До ...Не е идеален кръг - екваториалният диаметър е по-голям от полярния, поради деформацията от центробежните сили при въртене. При всички небесни тела има подобна закономерност.

12

Анонимен

преди 7 години

Легендата на аборигените за двете Луни, едната от които паднала на Земята и предизвикала потоп, ми се вижда по-достоверна.

11

Анонимен

преди 7 години

Луната си е доста мощничка за планетарен спътник и е трудно да се определи как точно се е озовала във вътрешната част на Слънчевата система. За разлика от нея двата спътника на Марс почти сигурно са най-обикновени астероиди от пояса между нея и Юпитер.

10

Анонимен

преди 7 години

Авторите на теорията да кажат какво пушат и кой им е дилъра. Искам и аз да си купя от същото!

9

Анонимен

преди 7 години

До до 8 От какво ще се получи ? От магнитното им ядро ли ? Ако се въртят имат центробежни сили .Пръстените на Сатурн защо не са оформили голяма луна?

8

до 3

преди 7 години

Върти се около оста си за 28 дни.

7

до 7

преди 7 години

2-та камъка нямат ли собствена гравитация?

6

Анонимен

преди 7 години

Абе, вземете два камъка и при липса на гравитация ги слепете и да си останат заедно !!!!На куково лято !

5

един друг

преди 7 години

Та значи всички тела в космоса, които наблюдаваме (звезди, планети..) са сферични, само земята е плоска :) Отвит ли спа по тия студуве или нещо хапчетата не си си пил?

4

Анонимен

преди 7 години

Поредният глупав и бездарно списан "материал".

3

nord earth

преди 7 години

До flat earthТова е вярно,но също така не бива да се пренебрегва факта,че вътре в земното кълбо има още едно много по-голямо от външното!

2

...

преди 7 години

А какви сили са я направили идеален кръг? При положение, че не се върти даже около оста си!