25

am ban ban

преди 7 години

Ko kaza?Hoopp ...Miankei, taz visoka matematitikaka kide sa ga nauchila ma?! V Pleven s Cicka pri iadrenite pribori li?!

24

ШАРАН БГ

преди 7 години

Същата тази господжа само преди няколко месеца обясняваше, колко било трудно да се назначи един човек в органите на МВР За проучване, тестване / физическо и психическо/ били нужни около 2 /две/ години време.!!?? И сега, дни преди да си отиде,изведнъж се изхвърля и "назначава" не трима, не 30, не 300, а 3000 човека до края на 2017 година! И ще се тушира битовата престъпност в цели 6 /шест/ области. А другите 22 - кучета ги яли!?

23

Един бивш полицай

преди 7 години

Да ви кажа честно,ежедневно си пием кафето няколко човека,бивши колеги,тук в квартала,и искренно се забавляваме с простотиите на госпожата?!Тя,така и не разбра,че хал-хабер си няма от тая работа?!Аз не виждам кой от бившите,с изключение на един-двама,ще си развали рахатлъка и тръгне,както правилно е отбелязано в един коментар по-долу,да се занимава със селски истории?!Б.Б. още като Главен секретар вби клина между бивши и настоящи, и унищожи приемственоста,а сега тръгнал да дири под вола теле?!

22

Бъчварова

преди 7 години

До момчилСпокойно господине, сега ще назначим само хора на ГЕРБ, нали за това изгонихме другите........................

21

Анонимен

преди 7 години

Кримонологията , науката изследваща причините за престъпността , е непознатата на Бъчварова . Сама полицията е безсилна. Само ще й стигнат силите да регистрира престъпленията.

20

Анонимен

преди 7 години

Престъпност се намалява със забогатяване, не с полиция. Гладът е по-силен от тока, един ром го каза и е напълно прав.

19

дурак

преди 7 години

Ако приемете референдума за задължителен и си гласувате 1 лев субсидия и дупетатите да се избират мажоритарно поне малко може да ви се вдигне рейтинга. Мислете...

18

граничар

преди 7 години

Възстановяване на поне 30-ина гранични застави с постоянен състав. И непрекъснато следене и ОБХОД на граничната бразда. Нали сме граница на ЕС, какво се правим на тарикати.

17

Анонимен

преди 7 години

Как така още 3000 служители. Ами като МВР не си върши работата за което има един милиярд и 200 - 300 милиона всека година ли ще увеличавате служителите и бюджета на МВР.Направете реформата в МВР за която много говорихте, изгонете некадърните и нищо правещите, тези които отчитат некаква си дейност само, освободете се от несвойствените функции като митничарски и пр. и си стегнете редиците ако можете , а сте и в оставка нали.

16

Явор

преди 7 години

Само за една година напуснаха от системата на МВР качествен състав в който ДЪРЖАВАТА е вложила хиляди, какви хиляди бе нахраво стотици лева както би се изказал вожда боко тиквата, нямам думи да изкажа възмущението си, мутрата унищожи МВР. НА СЪД И ТО ВЕДНАГА В ЗАТВОРА

15

аврам

преди 7 години

В мвр няма обръщение Господине, само чичо, свако,лелче.Дядо , баща ,син СЪЩО е вътре.

14

Явор

преди 7 години

Бъчвароваа, бъчварова, наглоста ви гербава край няма унищожихте МВР сега служители търсите, вече една година не съм ПОЛИЦАЙ и прадължавам да полудявам, като ви видя тъпите и противни гербави МУТРИ, хайде вече дим дим дим дим дим да ви няма и вече в затвора защото сте заплаха за националната сигурност.

13

Анонимен

преди 7 години

Откакто загубиха изборите идейни до небесата. Правителството на Орешарски падна след 1 милиард заем, а вие взехте 20 и никой не разбра къде потънаха. То не бяха излишъци то не беше чудо и сега пак имате готови решения, само че малко е късно.

12

socialen

преди 7 години

Винаги след като Народът им е бил шута започват да умуват, как да започнат да работят. Ндграмотна работа а ла ПП ГЕРП.

11

Анонимен

преди 7 години

Открийте ловния сезон за роми и им давайте на авджиите премии за най-добър трофей и нещата ще се оправят.

10

ууу

преди 7 години

Предизборна агитация - обичаме кокълааааа, няма да го пуснееееем .......

9

Анонимен

преди 7 години

Най-после и на село ще се наредим ... роднина, милиционер, роднина, милиционер :-) Това е една от политиките на ГЕРБ за окопаване във властта чрез назначаване на роднини и партийни членове в силовите министерства. Да не останат без работа децата ... нали така ?! Бай *** беше главен секретар в МВР де. Да не забравите и Цецо момчето физкултурник с политически амбиции :-)

8

Анонимен

преди 7 години

И КОЙ ЩЕ ГИ ХРАНИ!БЪЛГАРИЯ НЯМА ИКОНОМИКА..НЯМА ИНДУСТРИЯ..НИЩО НЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДА..ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА СА ВЕЧЕ ОТКРАДНАТИ И ПРОДАДЕНИ..НИКАКВИ ПОСТЪПЛЕНИЯ!МИЛИАРДИ ЗАЕМИ !С КОИТО ДА СЕ ИЗДЪРЖАТ МИЛИОНИ РОМИ..СТОТИЦИ ХИЛЯДИ НА ДЪРЖАВНА ЯСЛА КАКТО И МИЛИЦИОНЕРИТЕ..НЯКОЛКО МИЛИОНА ПЕНСИОНЕРИ!ДЕ ФАКТО-ФАЛИРАЛА ДЪРЖАВА!ОЩЕ МИЛИАРДИ ЛИ ЩЕ ТЕГЛИТЕ?

7

Анонимен

преди 7 години

Супер, още хрантутничетаМоже ли да си осиновяваме, както животинките в зооградината, да им пращаме плик с пари и да го кръстите на мое име

6

Анонимен

преди 7 години

Важното е престъпниците да се вкарват в затвора ,другото е бошлаф.Пример в няколко Видински села ,,работеше,, ромска банда престъпници,повечето имаха по няколко условни присъди един само лежа 1,5г. в затвора.Прехвъриха свойта дейност в Италия,където 1 беше застрелян от карабинерите ,а другите тикнаха в затвора.Това се иска и от Българската полиция и съд.