5

Анонимен

преди 7 години

Че нали този господин е в надзора на касата и е гласувал тези критерии. Егати наглият тип.

4

God

преди 7 години

В тази т.нар. пациентска организация май членува само председателят й. Той естествено не казва, че заедно с видният гербер Лъчо Мозъка са вносители на ваксини и лекарства с/у хепатит и стояха в основата на облъчването ни с реклами как хепатитът ни дебне от всеки ъгъл. Те бяха и инициаторите НЗОК да купува и задължително да ваксинира момичетата уж срещу рак на шийката (оказа се, че ваксината не ги предпазва, но някои ги убива или уврежда). Познайте кой внасяше ваксината у нас.

3

А. Н.

преди 7 години

Че само с цирозата ли е така? Да Ви споделя че не може да се "уредите" с направление по здравна каса за преглед при специалист ако нямате оплаквания - за предпочитане е да са сериозни. Нашата система изобщо не е предвидила превантивни мерки и профилактични прегледи или ако ее то ще при така наречения общо практикуващ специалист по всичко оборудван с последен модел слушалки апарат за мерене на кръвно налягане..

2

Анонимен

преди 7 години

Който е млад да бяга и да си спасява живота от тая престъпна държава, която се опитва да убие гражданите си по всякакъв начин! Тук е изключително опасно да се живее, писал съм го много пъти. Тази статия отново потвърждава думите ми, за съжаление.

1

Анонимен

преди 7 години

Satvor sa dr koito kradat sdravnata kasa i sa minidtera moskov koga schte ima prisada sa turskite vaksini i dr dalaveri tesi prast. Otpe4atazi gi nama v eu darjavite nito knijki sa lekarstva otivasch dr dava rezepta i krai a v bg ujas raskarvat bolnite govorat na ti i kradat sdrav. Kasa nama osadeni kradzi v bg ubizi na svoboda i tn