15

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

СЛЕД ТАЗИ ДАТА ЗАПОЧНА САТАНИНСКОТО РАЗГРАБВАНЕ НА ИКОНОМИКАТА,ЛЕКА И ТЕЖКА ПРОМИШЛЕНОСТ,СЕЛСКО СТОПАНСТВО И ЦЯЛОТО НАРОДНО СТОПАНСТВО,20 ГОДИНИ СЕ ГРАБИ ,ПРАВАТИЗИРА,ОШУШКА ВСИЧКО ПОСТРОЕНО ОТ НАРОДА.НИЕ ВИЖДАМЕ КОЙ ОГРАБИ СТРАНАТА,ЦЕЛИЯ СТОПАНСКИ И КРИМИНАЛЕН КОНТИНГЕНТ СТАНА ДЖИПОКАРАЧИ,АРЕНДАТОРИ,,РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ИМА И ЧЕРВЕНИ НО СЛЕД КАТО НЯМА НАКАЗАНИЕ,НИКОГО НЕ СЪДЯТ,ВСЕКИ КРАДЕ КОЛКОТО МОЖЕ ДА ***.

14

Анонимен

преди 7 години

Какво стана 97-*** ли бившите комунисти възпитани 45 години да крадат от държавата по всякакви начини от работно време, провизии, пари, алъш вериш и т.н. станаха брутални капиталисти и откраднаха едни пари и банкрутираха държавата и сложиха на власт онези с бухалките и анцузите адидас.

13

Анонимен

преди 7 години

Струпали се бяха много икономически проблеми, съчетани с политическа и гражданска несигурност. Срива на курса на лева, зърнената криза, банковите фалити, мутренските произволи, стопяването на спестяванията под формата на депозити и застрахователни полици. Хората бяха недоволни и се вдигнаха, но властта прокара изпечената вече днес схема да действа с армията и полицията на своя страна и безредиците се изстрадаха от обикновените хора. Хубавото беше, че имаше и 1-2 депутата с пукнати глави :)

12

й

преди 7 години

Случи се това че трябваше да разкарваме поредното провалено комунистическо правителство

11

Анонимен

преди 7 години

Сега по-лесно. Взеха 20 милиарда заеми и обидени си тръгнаха.

10

Да попитам

преди 7 години

Има ли трайни негативни последици от управлението на Жан Виденов? Няма. Не Жан Виденов сътвори ликвидационните съвети, заради които рухна земеделието и десетки хиляди глави здрав, породист *** бяха иззети от стопаните и изклани за лична печалба. Не Жан Виденов беше отговорен за Балкан и БТК. Не Жан Виденов отказа вноската за Белене и ни натресе милиарди харчове за неустойки. Май не беше и Жан Виденов този, който тегли заем след заем. Май бяха евроибриците...

9

Анонимен

преди 7 години

Само кажете как при Виденов долара беше 3000 лева, а когато дойде Софиянски за една нощ стана 65 лева. Какъв финансов гений! Чудно защо не го вземаха в СБ. Защото и той се оказа крадлив като учителя си черния костов. За доживотна са всичките!

8

Простите комундели

преди 7 години

Са забравили как окрадоха народа и го докараха до просешка тояга. Да работиш за 10 долара на месец за да могат другарите взели милиони на кредит, да си ги върнат с 5000% печалба. Освен да крадът, нищо друго не могат другарите от вековната партия

7

Анонимен

преди 7 години

Бутафория както винаги у нас, абсолютно нищо не се случи

6

Анонимен

преди 7 години

КАКВО СЕ СЛУЧИ ЛИ ? С ЕДНО САЛТО МУРТАЛЕ КОМУНИСТИТЕ СЕ ПРЕВЪРНАХА В КАПИТАЛИСТИ-ВЕЧНО ГЛАДНИ,НЕНАЯЛИ СЕ ,ОСТАНАХА СИ ВЪВ ВЛАСТТА И ДНЕС ВСЕ ОЩЕ ТЕ СА НА ВЛАСТ ! ЗА ПРОСТОЛЮДИЕТО СЕ РАЗДЕЛИХА УЖ НА ЛЕВИ ,УЖ НА ДЕСНИ А ТО СМЕ СИ САМО СВРЪХ БОГАТИ И МНОООГО БЕДНИ !

5

само да вметна

преди 7 години

Докато не измрат дъртите ***, като тези, дето са писали по-долу и смятат, че правителството на Жанчо е било много хубаво и протестиращите са майдановци и фашисти, нищо добро не чака България

4

АК-47

преди 7 години

Време е пак!

3

смЕх

преди 7 години

Що не питате какво се случи после ами станахме има нЕма 7 милиона мислиМ ,че в общи линии това най-точно доказва "възхода" ни.

2

Анонимен

преди 7 години

Софийски фашисти и бандити разбиха парламента но не намериха злато.

1

мазепа

преди 7 години

Случи се ''Българският майдан''