55

Анонимен

преди 7 години

В България хората, които не пушат са малцина. Масата пуши. Почти всички които познавам с малки изключения са пушачи. Вкъщи се пуши само в кухнята, смрад след гостите. Проветряване с дни. На мен въздух не ми стига, дрехи всичко ужасно.

54

Анонимен

преди 7 години

Абе, я всеки да си прави каквото реши. Съседката по вила е на 84 г. и пуши като комин. Здрава, права, копа в двора, чисти, пазарува. Татко почина на 58 от инсулт:( Горкият, нито пушеше, нито пиеше, все ни четеше лекции колко вредно се храним. Що моркови и домати от градината изяде, бедна ви е фантазията. И какво???...

53

Анонимен

преди 7 години

Аз пък не разбирам непушачите какво толкова сте се загрижили кой как ще си живее живота. Ей ви тема за размисъл- преди да започнеш да спасяваш другите, трябва да имаш смелостта да "пречупиш" собственияси врат. Иначе казано преборете се с това, което мразите в себе си, преди да съдите за пороците на другите. Все пак мерси за поредната лекция. Освен обиди, нищо полезно отново не казахте.

52

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам пушачите. Тровите се, пари давате , а насреща нищо. Залъгвате се, че ви успокоява, а реално погледнато ако не си вземете дозата, пардон, изпушите цигарата ставате още по-раздразнени. Да ви звучи на наркомания? На мен да.

51

Анонимен

преди 7 години

Боли ме .... не пуша, който е решил да се трови да го прави!

50

С.В.В

преди 7 години

Не пуша вече !!! Алън КарПрочетете я пушачи ,нищо не губите !

49

До Гоше

преди 7 години

Нещо като Русия. Тези които живеят без нея са по-добре, но някои се плашат да скъсат.

48

Анонимен

преди 7 години

До АниВсичко е ясно: Пушат бедните и тъпите. Закон на Дарвин за естествения подбор.Очевидно цигарите са полезни за обществото. До колкото знам Фройд и Карл Густаф Юнг са пушели, верно лула ,но все пак са пушели. Според Вас теса от бедните и тъпите , така ли?А може би не знаете кого става въпрос?

47

Анонимен

преди 7 години

До ГошеТе се страхуват как ще продължат да живеят като спрат да пушат. Вижте какво имаме. Винаги ме е разсмивало когато другите не просто знят по-добре от мен какво си мисля и как се чувствам, и не допускат сам да съм господар на решенията си. Не Гоше, аз лично съм наясно с риска от пушенето ,но не съм придирчив и ми е все едно какво ще ме убие. Но не пуша около други хора, защото не би било чесно. Също така не ги наричат страхливици и не им се подигрвам, че си мислят че ще живеят вечно.

46

Човека с телевизора

преди 7 години

До Анонимен 50Не ! Парите ще ги дам на жената, те ще ги намести :D

45

Гоше

преди 7 години

За съжаление пушачите са зависими хора които робуват на тютюна и тютюневите компании. След като робуват, значи са роби. Това не е лоша дума. Робуваме на алкохол и наркотици. Цигарите също съдържат наркотик. Това е никотина. Най-лесния начен да се освободите е да спрете да пушите. Друг е въпроса, че пушачите не искат да се освободят. Те се страхуват как ще продължат да живеят като спрат да пушат. Вижте какво имаме. Робство, зависимост, страх и за всичкото това плащате над 2000 лева всяка година!

44

Ани

преди 7 години

Всичко е ясно: Пушат бедните и тъпите. Закон на Дарвин за естествения подбор.Очевидно цигарите са полезни за обществото.

43

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 49Сега ми сравняваш реални и нереални неща. Много по реално ми се струва телевизор за 3000 от колкото порше за 100000. Идеята не е че ще ги спести човек тия пари, най вероятно не, но са си сума, а и все пак ги давате на ПЕЕВСКИ.

42

Марк Твен

преди 7 години

Тютюнът е единственият продукт, разрешен за консумация, който води до смъртен изход, когато се използва по предназначение. При него няма безопасно минимално ниво на приемане. Съдържащият се в тютюна никотин предизвиква висока степен на психическа и физическа зависимост която е толкова силна, колкото тази, причинена от хероина. Това превръща тютюна в най‐често употребявания и единствения напълно легален и свободно продаван наркотик.

41

Порше

преди 7 години

До АнонименДо човека с Поршето!Пич ти си толкова голямо клише. Защо просто не си размърдаш бръмбарите в главата. Помисли. Пише го и в статията. Пушат бедните и глупавите. Ти от кои си? Дали пък този виц не е измислен от някой служител в тютюнева компания за да ти промие мозъка и да продължаваш да тичаш всяка сутрин и да си даваш парите?

40

Анонимен

преди 7 години

до този с телевизораБи ли дал 100 лв за книга?Аз да, но 1000 лв за телевизор според мен е тъпо. Нищо че пуша.

39

Анонимен

преди 7 години

Непушач пита пушача:- Пич, колко даваш за цигари на ден?Оня:- 12 $Непушачът: - Стига бе, тва прави 43000 за 10 години. Ако не пушиш можеше да си купиш едно Порше!Оня:- Ти като не се пушач, къде ти е поршето??=========================================================Това до предния- с телевизора:)

38

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЗа месец не знам но за 1 година е един читав телевизор. ......................Знаех си...D

37

Анонимен

преди 7 години

До Киро кофражиста Велики - АДЕ БЕ :)

36

Reuters:)

преди 7 години

ХеХехе Тръмп обеща на тия "доктори" да им завре дипломите в клоаката :)