114

Анонимен

преди 7 години

Не ГЕРБ- народът би трябвало да се заинати!Докога ще ни управляват децата и внуците на ДС?И после се чудим защо в България никой не прави заводи както в Румъния,Полша,Чехия,Словакия,Унгария,Словения.Ами защото там които е членувал в компартията няма право да е шеф и на градските тоалетни!Има лустрация и хората там знаят кой и как ги управлява.

113

Teodor

преди 7 години

Разбира се, че ще се инатят - все пак мажоритарният вот обслужва изцяло партия ГЕРБ

112

Анонимен

преди 7 години

Броят на туристите расте ? пък приходите от туризма в държавната хазна не.

111

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ СЕ Е ЗАПЪНАЛ НА ИЗХОДА ОТ ВЛАСТТА. ТРЯБВА МУ МОЩЕН РИТНИК, ЗА ДА ИЗХВЪРЧИ НАВЪН

110

Анонимен

преди 7 години

Откога в герб са се загрижили толкова за волята на избирателите?Досега не се забелязваше такова нещо.

109

Анонимен

преди 7 години

Ако от герб СА ТОЛКОВА ЗАГРИЖЕНИ ЗА РЕФЕРЕНДУМА, ДА ПРЕМАХНАТ СУБСИДИЙТЕ И ДА ВЪРНАТ В ХАЗНАТА ОНЕЗИ 48 МИЛИОНА ЛЕВА, КОИТО СА "спестили" от субсидии и са по сметките им, според Сметната палата.

108

Анонимен

преди 7 години

До Кобра Ти гледай змията след изборите да не ухапе теб.

107

Спеца

преди 7 години

Досега спаха , сега се усетиха , че патериците им могат да влязат само при мажоритарен вот - например Марешки от Варна но .....Каракачанов обаче вече може да играе и сам !Трябва да си спомним поговорката :Бързата *** и т.н.....Късно е Борисов , проспахте ценно време да направите нещо по референдума , така че чао , мутро , други ще го правят!Новия Президент едва ли ще се хване на въдицата Ви , той не е *** шаран като ***!

106

Кобра

преди 7 години

Змията умирайки най много хапе.....

105

А Конституцията?!

преди 7 години

Тринадесет хиляди гласа не достигат за мажоритарен вот,не може да нарушиш Закона. Ако ГЕРБ зачитаха референдума, щяха да намалят субсидиите.Щяха да зачетат референдума за Белене. 67% от хората искаха да сме независими енергийно. 6 милиарда трябваше да вложат в Белене, вместо това платихме един милиард глоби, и дадохме 2 милиарда за КТБ. 2 милиарда за саниране, още два милир. за фрегата, заради членството в НАТО. Южен П. спрян. Кой изнася евтиния ток от Козлудуй, 5% само участва в сметките ни.

104

Анонимен

преди 7 години

Зима е, вън адски студ е! В лед скована е страната, Бойко плаче до стената. Токът спира, пръжки няма, сал една мечта остана...Друг да дойде, да поеме тежкото държавно бреме. И напролет с пълна пара, ГЕРБ на бял кон да докара цял вагон ненужна плява. Ех, мечти, но вън е зима! Избори кога ще има?

103

За

преди 7 години

Аз съм за БСП , те са единствената сила, която може да изпразни държавата за 2-3 години. Тук ще стане като у Римската Империя - само ***. Ако се задържи някой Българин , той ще стане цар и ще си живее живота. Няма да работи, само ще дава акъл, образованието от 8-ми клас нагоре, много ще се цени, пък за средно - ехее.

102

Инат

преди 7 години

Бесепарите се инатят по магерешки. Не искат да уважат мнението на 2,5 млн български граждани.

101

Анонимен

преди 7 години

ОК!!!!!!!!! НО МАЖОРИТАРЕН ВОТ КАТО ЛИЧНОСТИ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА ЛИ!!!! КАТО ЛИЧНОСТИ ПО РАЙОНИ ЛИ!!!ТО Е МНОГО СЛОЖНО ТОЗИ ВЪПРОС КАК ЩЕ Е ТОЧНО!!! ГРАБ ИСКА МАЖОРИТАРЕН ВОТ ПО ОБЛАСТИ И ТАКА ЩЕ УбИЕ МАЛКИТЕ ПАРТИИ!!ОК НЕКА Е МАЖОРИТАРЕН ВОТ НО ДА Е ЦЯЛОСТЕН ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА А НЕ ПО ОБЛАСТИ :D

100

Ти си наивник 129...

преди 7 години

ВСЕКИ УПРАВЛЕНЕЦ/...без разлика от коя Партия е../...си идва с набора от СВОИ ХОРА!ТУКА НЯМА---ИДЕОЛОГИЯ ИЛИ ТЪПИЗМИ /от рода на/...."НА ПОЛЗУ РОДУ..!!!!!ТУКА ИМА САМО ----ЖЕЛАНИЕ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ!!ПАРИТЕ СА ТЕЗИ ------КОИТО ДВИЖАТ СВЕТА...... И ЖИВОТА У БЪЛГАРИЯ!ТАКА И ТРЯБВА ДА БЪДЕ!!!!!

99

Един от Северозапада

преди 7 години

до128 Къде съм казал, че кадърни има само в БСП? Има и в други партии, но, когато сеработи задържавата, тованетрябвадае от значение. Но, като заговорихме за това-в една партия със сигурност няма кадърни хора, и това е Герб. Щом си от северозапада, тури ръка насърце, и сам пред себе си признай, кадърни ли са кадрите, по места, или са назначени по шуро-баджанашко-любовни-бизнес и други партийни съображения, на работните си места? Като почнеш от директора на посредното училище, и стигнеш до горе?

98

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

....ИАЗ СЪМ ОТ СЕВЕРОЗАПАДА , АМА НЕ СЪМ ТОЛКОВА НАИВЕН И ЗАГУБЕН!!"МОЖЕЩИТЕ И ЗНАЕЩИТЕ ОТ БКП/бсп"------ГИ ЗНАЕМЕ ЧУДЕСНО ..!!!!БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕХ И ТЕХНИТЕ, ДЕЦА И ВНУЦИ......СМЕ НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ,БЕ...ХА,ХА,ХАААААААААА....ЗАТОВА СЪМ НА РАБОТА У ЧУЖБИНА И ПАРИТЕ МИ СА У ЧУЖДА БАНКА!/....ТАКА СЕ ЗАЩИТАВА ВЕЧЕ "БЪЛГАРСКОТО"-----от ***,левичари и негодници../ТАКА --Е НАЙ-СИГУРНО ,БАКЕ....ХА,ХА,ХААААААААААААА

97

Ха,ха,хаа.АМИ ДА....

преди 7 години

МЕНЕ ЗА ДЪРТОФЕЛИЯТА НИНОВА , МИ Е МЪКА БЕ...!СЛЕД , КАТО НАРЕЧЕ Ген.Решетников .."ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ"-----ДАЛИ ПЪК НЕМА ДА СЕ ОФОРМИ КАТО , "НАЙ-ВЪРЛАТА ЕВРОПЕЙКА"----ТА ДА ЗАДМИНЕ И БОКО , ПО ЕВРОАТЛАНТИЗЪМ ...??!!ДАЛИ , ТАКА ШЕ И Е СТРАТЕГИЯТА И НА ИЗБОРИТЕ ,БЕ ДЖАНЪМ....ха,ха,хаааааааа??!

96

Един от Северозапада

преди 7 години

До Кашпировски...Ситуацията е лесно поправичма,ако стане това. В такъв случай, просто тябвада се приложи Кодекса на Труда, в частта му за уволненията поради несправяне със служебните задължения (Некадърност), и дасе ометат Калинките на Герб.А те са навсякъде,където има ведомост, в която да се разписват накрая на месеца, срещу държавни пари.И на тяхно място да дойдат знаещи, можещи и кадърни хора. Все още има останали такива, а и млади и кадърни има.

95

Анонимен

преди 7 години

Като гледам..... "ВОЕВОДИТЕ" ЯКО ЗАДМИНАВАТ СТОЛЕТНИЦАТА ..ХА,А,ХА,ХААААААААА..Е, ТЕ , ТОГАВА..... ШЕ ПАДНЕ СЕИР...!А , Вие за ГЕРБ ---не берете грижа!НИТО "БЕЛА РАДА" ШЕ "СТАНЕ ВЕЛИКА"...нито ДА-то , ше ПОРАСТЕ...нито Лукарския ШЕ ЦЪФНЕ...!НАЙ МНОГО ----ДА КЛЕКНАТ пред "ГЕРБЕРСКАТА КОПАНЯ" ...ЗА ЧОРБА И ЗАПЛАТИ----/...иначе може и да не влезнат в новото НС...../