47

kireza

преди 7 години

ВЕДНЪЖ НА 30 ГОДИНИ....АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ....НА 70 ГОДИНИ СЪМ И ДО 1959 ГОДИНА ВСЯКА ЗИМА БЕШЕ ТАКАВА,СЛЕД ТУЙ СНЯГ ПАДАШЕ ПО-МАЛКО,НО ЧЕСТО ИМАШЕ ТЕЖКИ ЗИМИ,С ПО МИНУС 17 ГР......А МОИТЕ РОДИТЕЛИ ГОВОРЕХА И ЗА МИНУС 40 ГРАДУСА,КОГАТО С ТЕЖКО НАТОВАРЕНИ БИВОЛСКИ КОЛИ СА МИНАВАЛИ ПО ЛЕДА НА РЕКАТА...А СЕГА МАЛКО СНЕЖЕЦ И ПИЩЯТ ДО БОГА!НО КОГАТО ИМА ВЯТЪР НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ ДА СЕ ПЪТУВА С КОЛА,ПАТИЛ СЪМ В МЛАДОСТТА...

46

Пешо

преди 7 години

Зимата наистина е ужасна и лично аз не помня толкова студено да е било последните 5 години. Може би преди 10 години последно помня такива студове и снегове в софия. Но миналата година си беше рай, зимата беше само 2 седмици и толкоз. Тази година хвана от ноември и не пусна дори за ден.

45

1234

преди 7 години

Няма студено време....има скабо облекло...Няма голям сняг и студ ...има неподготвена и некадърна държава..или по скоро територия с управление на мутри и доносници..Ако дойдат Канадци,Щведи или Норвежци и видят тук какво става ще ги боли един месец корема от СМЯХ!!!

44

ФХ

преди 7 години

И 2012 г. беше така.

43

Анонимен

преди 7 години

Aбе тоя сла.бо.умен ли е?! Никой ли не си спомня само преди 6 години , през 2011 каква зима беше?! Целият Януари и февруари температурите бяха -25 градуса, Европа беше зарита от сняг и нямаше такъв вой?1 Откъде ги намирате такива "специалисти" не мога да разбера....Направо смешна работа. Хората някога са копаели тунели в сенга за да излязат от дворовете си, легенди се разказват за замръсналия варненски залив през 20-те огдини на 20 век, са за некви си -10 ореваха по гербаджийски света с тъпотии.

42

Анонимен

преди 7 години

Пълни глупости, на всеки 4-5 години става такова нещо, не е на 30 години. Като почнете да преувеличавате, нямате равни. Зима като зима, това че в БГ има много некадърни е друг въпрос.

41

Анонимен

преди 7 години

До ДО 42-Анонимен Ако *** е работила чистачка,основната заплата беше 180 леваи с добав .Удари спирачка на демогогияга . И стига си ровил скелети . Големи нек..роф..или сте .Ама не смееш да разровиш комунистическото минало на Тиквата и Червеното кУтило ГЕРП.В момента ни упрявлявя едни лъжци , демагози ,популисти ,комунаги начело с подставеното лице -Червеният мамут от Банкя .

40

Анонимен

преди 7 години

До п.секретар Ами такива са ви кадрите,другарю п. секретар особенно,, партиините членки,,днес първи ГЕРБери и дИмукрати . Вижте какви некадърници сте възпитали . Всеки един сняг им виновен ,дъжд, вятър .Та стигнаха до ,,апокалипсис -ураганни ветрове ,сибирски студ ,,Сякаш не сме виждали снягове и студове и то по-големи от днешните . Сили няма държавата ни ,сили . Каквито ни управниците ,такава е държавата ..

39

Etien

преди 7 години

Точно на Нова година 2013-2014 беше и по-тегаво от сега. Нюза какви глупостели ми пишете?

38

11

преди 7 години

Пълни глупости.

37

Анонимен

преди 7 години

Това, че хората са обеднели и няма инфраструктура пак е по заслуги на Бойко

36

Анонимен

преди 7 години

Оооо, и на "климатолозите" взеха да плащат от ГРОБ. Всички помним, че миналата зима температурите около Нога година за две седмици се задържаха под -10, като за десетина дни бяха и около -20. Лично преживях ужаса на тези температури, докато отивах на работа в 6 сутринта!

35

Кирил Софийски

преди 7 години

Глупави *** ! За разлика от вас аз живея тук !Какво и е полярно на тази зима ?!?! Двадесет сантиметра сняг и минус 20 за няколко дни . Със сигурност е имало сняг по близо метър по няколко пъти през зимата. А минусовите температури са повече от нормални за зимата по тези места ! А вие сте глупави *** ,щом определяте тази зима и този сняг като бедствие !

34

до 18

преди 7 години

Не е най тежката. Това е единствената зима !

33

Анонимен

преди 7 години

Да бе, как ли пък не - може би защото ГЕРБ са на власт и дори природата прави някъкъв измислен журналистически заговор срещу Великия Вожд.Всички които са живяли повечко знаят какви зими е имало - до минус 32 градуса в София през 1985, 1993, 1997, 2002, 2005, 2007.Всъщност за това си има статистика, но тогава просто на снега казвахме сняг, а не бедствено положение и никой премиер не се снимаше изпъчен с дебелия си тумбак пред снегорините.

32

Анонимен

преди 7 години

По улиците на Варна е като зимна приказка.Дано задържи така студено и да не се стопи снега, защото после като замръзне и се заледи не знам.

31

Ани

преди 7 години

Обръщение към троловете:Вие знаете че аз се застъпвам за социалната справедливост за троловете.Сега, при тази тежка обстановка на глобалното застудяване, справедливостта изисква да поискате по-добра ставка за тролене. Защото само така ще можете да подпомогнете бюджета на идващото ляво правителство и в същото време ще отслабите бюджета на Лилипутия. В края на краищата при тази евтина рубла, за троловете остават само трохи.

30

Анонимен

преди 7 години

Дрън-дрън! Преди 3-4 години беше същата

29

Анонимен

преди 7 години

Откакто е демокрация се секат дървета и се крадат съоръжения които имаха снегозадържаща роля. Явно през тоталитаризма са имали повече акъл и са се старали да да предпазват от снегонавявания, а тия горките само режат лентички.

28

опетков

преди 7 години

До Венко Същото е и във Варна, поне главните улици. Приятно съм изненадан.