12

Анонимен

преди 7 години

Пожарникари стават тия които не ги приемат за полицаи.

11

Бял Данъкоплатецов

преди 7 години

Само в България можеш да прочетеш хвалебствена статия ,че някой си е свършил работата ,която по призвание би трябвало да го удовлетворява,че работи.''Доктори спасиха човек от еди-какво-си'', ''Полицай хвана крадец'',''Монтьор ремонтира съвестно автомобил без да надуе сметката на клиента с ненужни дейности''..... ЧЕСТНО ЛИ!!!Толкова помия изливат медиите и то умишлено,за да може на черните новини хората да се радват че поне са живи,ами и за елементарни неща се правим на умилени и състтрадателни

10

АНОНИМЕН

преди 7 години

ДОБРОТО ГО ИМА И ГО Е ИМАЛО ВИНАГИ , НО МЕДИИТЕ УМИШЛЕНО ТЪРСЯТ ЛОШИТЕ НОВИНИ. МАЙ НЯКОЙ ИМ ПЛАЩА ЗА ТОВА ДА СРИНАТ НАРОДА , ДА ГО СМАЧКАТ.

9

Нас

преди 7 години

Ако има повече такива новини ,мисля ,че ще станем по- добри ! Браво на момчетата !!! Бърза помощ да се учат от тях !!!

8

Цецо

преди 7 години

Поздравления за пожарникарите! Не само те помагат, има много хора, които се отзовават в проблемни ситуации, винаги има и доброволци при бедствия и аварии! Прав е човека, написал коментар 3, журналистите рядко пишат за прояви на човечност и загриженост, а такива има ежедневно около нас! И трябва да си помагаме, иначе защо сме тук!!!

7

анонимна.

преди 7 години

Браво на пожарникарите. И те са хора и те имат сърца и родители. Не ги смятайте за бездушни същества.По- добре е те никога да нямат работа.Уважавам тази не лека професия, уважавам и хората които я упражняват!Още веднъж БРАВО младежи .Хвала на Вам ,7691 ръководителите и родителите Ви.

6

Анонимен

преди 7 години

Пожелавам на Днес.бг през новата година да намират време и да пишат повече за подобни истории. Мисля, че ние читателите определено имаме нужда от тях.

5

Анонимен

преди 7 години

Според мен пожарникарите са най-свестните. Полицаи (кат) и лекари само за пари мислят.

4

Анонимен

преди 7 години

Най готините хора!!! Невероятно доблестни мъжкари!!

3

художника

преди 7 години

Браво на пожарникарите, ама не ми е ясно къде остана с чантата??? При бабите, при пожарникарите или на пътя???

2

1

преди 7 години

Това е в културата на българина. Хора сме си от край време. Много хора няма да ми повярват защото новините по принцип са само отрицателни, но с такива примери е пълно !

1

Рушветчи Йово

преди 7 години

Такива с кеф да им вземеш по една двайсетуна.