17

121

преди 7 години

какви кодове -11 това е нищо днес случайно се загледах на руски канал -32 по главна магистрала М5 свързва Москва с Самара 1100 км няма затворено даже на всеки 100 км министерството на извънаредните ситуации /те като изостанали имат такова/ е разкрило полеви кухни където може да получиш чай,храна,да заредиш телефона си и от делно палатки с по 5 до 7 легла за шофьори който не могат да продължат боже колко изостанала страна диваци а ние европейците при -11 стойм в преспите и чакаме

16

Анонимен

преди 7 години

Какви кодове, какви 5 лева? Нормално време за сезона и нищо необичайно във времето няма. От време "оно" в БГ такова е времето и това сега не е прецедент. С толкова много говорене държавата се опитва да прикрие собствената невъзможност да изпълнява задълженията си при такова време. За непросветените има статистика и сами могат да проверят как са се движили температурите и количеството на валежите в сняг през последните 100 години.

15

Разочарован

преди 7 години

Ей, пак го отмениха глобалното затопляне маа му стара!Все ни го обещават, а вместо него всяка зима сибирски студове и жълти и оранжеви кодове...

14

Ммм

преди 7 години

Сега жълт код за сняг и студ. Март/април - жълт код за наводнения и свлачища. Защото някой изряза горите и тая вода ще си търси място. И тогава ще има изненадани журналистки с ботуши, нагазили в калта. И батя пак ще обеснява,че от него нищо не зависи ама е взел мерки !

13

оператор на Енигма

преди 7 години

Най-сетне се появи дешифрована информация , от която разбрах що е това нещо "код" и има ли почва то у нас !Така е - едно време се чистеше непрекъснато , въпреки примитивната техника , а сега сигурно кодовете ще ни свършат работата !

12

Анонимен

преди 7 години

Зимна екскурзия за мигранти -Видин-Шварцвалд с шайни.

11

Анонимен

преди 7 години

Да интересно, навремето хората са се молели и са се радвали когато Дунав замръзне, първо заради дивеча който по лесно одва от Румъния ч, второ и може би по важно това за тях означавало добра реколта. Сега го предстаеят едва ли не за бедствие. Не можах да разбера защо и кога нормални явления за България в миналото изведнъж се превръщат в бедствия. Даже четох и че видиш ли даже Дуранколашкото езеро било замръзнало, да не повярва човек как така езеро замръзва посред зима. Просто нямам думи!!

10

Анонимен

преди 7 години

Всъщност проблемите с почистването на пътищата идват от активисти на БСП и Радев, които умишлено си оставят колите напреко на пътищата уж че са закъсали.Дотук ни докара управлението на женкарят Радев!

9

дядо Мраз

преди 7 години

Спасената родилка от кои е?

8

Анонимен

преди 7 години

Сега е моментът да изпроводим всички мигранти през Дунава в търсените от тях дестинации. Услужливи доброжелатели да им посочат заветния път през замръзналия Дунав.Щом вълците навремето са се разхождали така ту в България, ту във Влашко,то и за мигрантите пътят е осигурен.

7

от мен

преди 7 години

До Анонименпиши на кирилица - ***!

6

Анонимен

преди 7 години

Някой да обясни как превръщат градусите в цветове, ве.Това не сме го учили, DD

5

Анонимен

преди 7 години

Писали жълт код, та се сетих, че никой не предупреждава НЕ ЯЖТЕ ЖЪЛТ СНЯГ!Това е заветът на всеки ескимос към неговият син))) не цвят, а потомък.Хаха. каламбури, лапсуси, но истината е някъде там.

4

Анонимен

преди 7 години

С трамвая до работа - 12 минути. Никакъв проблем.

3

Щом настане жега

преди 7 години

Б.Х. заляга в окопа. Ситуацията е още по-кофти в момента - не може да разсърди и да хвърли оставка.

2

Телцето

преди 7 години

Стига глупости...лед по Дунав през януари...бъзикате ли се?Минусови дневни температури през януари...вашия хумор ми идва в повече...

1

Дедо Мраз

преди 7 години

Боко що кара сутрин-вечер само Лилянка да са обяснява?Ми тя още малко ша ревне!