40

Стар войник

преди 7 години

Тези които казват, че палестинците нямат нищо общо с ислямистете от Ислямскя държава искам да дадат някакво обяснение , защо след всеки терористичен акт на ИД в Европа палестинците празнуват открито по улиците и се веселят ? В българия е още по зле- След всеки терор на ИД в Европа, ромите празнуват открито и на другия ден спокойно се нареждат на опашка за социални помощи дадени от държавата.Иска ми се да разбера глупостта, симптом на християнската демокрация ли е ?Ако е така Бог да е на помощ

39

Анонимен

преди 7 години

До RUSSIA the bestИскам само да те информирам, че след всеки ислямски терористичен акт в Европа палестинците празнуват и по улиците на Газа раздават баклава. Същото се вижда и в ромските квартали на българските градове. Но за това никой не говори. На хората им е по удобно да живеят със затворени очи.Евреите се отнесоха зле с мюсюлманите затова ги избиват. Християните в Европа не се отнесоха достатъчно добре с мюсюлманите затова и те ще бъдат избивани. И палистинците са джихадисти запомни го

38

Анонимен

преди 7 години

"Нападението срещу израелските войници става броени дни след като зраелски войник бе признат за виновен за убийството на палестински нападател който първо ранил, после убил"Що за клупости са това ? Ако първо го беше убил и после ранил нямаше да го съдят ?Човек който вади нож на улицата и заплашва обществото трябва да бъде убит на място без да му се даде възможност крачка да направи.Какво са седнали да съдят войник който е спасил хората да не бъдат намушкани от терорист ?

37

Анонимен

преди 7 години

Каква невероятна новина - симпатизирал на ИД. Сякаш сме очаквали да симпатизира на Далай Лама. Можехте да го напишете с една дума - мюсюлманин.

36

RUSSIA the best

преди 7 години

Споко хора и мен ме трият постоянно , даже и без нищо да съм написал , ей така само като ми видят профила . Та за да не е само спам , бих казал , че за Израел това не е нищо ново под слънцето. Конфликта с Палестина си продължава и няма нищо общо с ИД. Но те ще се оправят , там и 17-18 годишни момичета служат в армията и патрулират с автомати в Йерусалим.

35

Анонимен

преди 7 години

Такава цензура не е имало и при Тошово време,, безобидни коментари ми се изтриват,най-интересното е ,че доводите ми са 100%истина и може да се прочетат от Уйкипедия ,от други образователни сайтове или от обща култура и осведоменост за събития които са се случили.

34

Анонимен

преди 7 години

False flag терористичните актове продължават. Важно е добитъка да го е страх.

33

Циник до Циник

преди 7 години

Напоследък ме домързява - да ги маскаросвам такива. Благодаря за подкрепата - този и на мен ми е безразличен.....и кристално ясен.Ама какво да правиш - бг нета - бъка от русофили...русофоби...про, и контра САЩ...За мен по-важно е да съм честен пред себе си, и да не изневерявам на принципите си - изградени от години опит....и доста четене!Пак - лека вечер, и успешна седмица!

32

Циник

преди 7 години

До *** до ЦиникТова ми е най мекия вариант на изказване и то е, защото постоянно ме трият иначе ще направя вакханалия от изрази, които никак няма да се харесат нито на тоя *** Bad Company нито на ***, който трие яко. Не съм съгласен с изказванията му и се отпускам да се позабавлявам с тоя ***. Иначе нищо лично нямам към клоуна дори ме забавлява с глупостите, които пише.

31

Циник до Циник

преди 7 години

Братле, баннаха ме....*** ти си по-пиперлия и от мен! Само така - никакъв гю*веч на лоботоммираните шемети!Лека вечер желая!Дано прочетеш поста преди да са го изтрили!

30

Циник

преди 7 години

До Bad CompanyЕй ревльо. Много си смешен. Странно защо твоите коментари не ги трият, а нашите наред?

29

Bad Company

преди 7 години

Мръсните миризливи руски *** -вън от нета!! Алоооооооооооооо, ДАНС!?!!!?

28

Mitko

преди 7 години

Ха ха ха ха......разсмивахте ме с тази новина за човека на ИД!А бе хора ИД е създание на Израел, а тези ид-ти, които правят атентати в европа, в турция и в арбските страни нямат нищо общо с Исляма, а просто са мафиоти и агенти на .... познайте? хиляди наши сънародници работили и работят в арабския свят от десетки години и никой не им прави нищо лошо, а напротив ги приемат много добре и печелят много пари и като се връщата тук си правят бизнес и купуват имоти.

27

Циник до bad

преди 7 години

:-) стига си пръскал плюнка, и пяна. Смешен си ! Преговаряй си предните коментари!:-)

26

Анонимен

преди 7 години

Едно е ясно. *** е меко казано некомпетентен.

25

Циник до bad

преди 7 години

Пхахаха...Шеметак - гледам завъди фенове , а?

24

Истината

преди 7 години

До Bad CompanyЗа какво съм *** бре психо,че мръзна вече 48 часа заради тец Перник ли,а корумпираната държава нищо не прави затова ли съм *** бре мръ-сно ченге!?

23

Циник

преди 7 години

До Bad CompanyА на теб кой ти е казал, че си от "нормалните"? Ти си един пещерен мърдаплясък от скопен киликанзер, който има самочувствие, но без никакво покритие. Айде яж ла.на и се мажи по гърба.

22

Bad Company

преди 7 години

До *** до badАз няма да ти го спестя

21

Анонимен

преди 7 години

е симпатизант на организацията Ислямска държава...........като че ли може да е друг.