48

без майтап

преди 7 години

Главчев, много хубава шапка ти е подарила баба ти. Само че, на празна барака покрив не и трябва!

47

ъ

преди 7 години

АМИ ТЕ ПРОСТО СИ КРАДАТ ЗАЕДНО ОСТАНАЛОТО Е ОТ ЛУКАВАГО !

46

Анонимен

преди 7 години

Саниране ли?КРАДЕНЕ!Това е истината.Вместо да санирате частните домове на хората-което би трябвало да си е тяхно задължение или желание,вие напипахте огромната далавера,където куче влачи,диря няма и сега ни облъчвате с тази мантра,пък който се хване-хване.Вместо това,да бяхте сложили филтри на комините на хората,които се отопляват с твърдо гориво,защото само в София замърсеността на въздуха беше 9 ПЪТИ над допустимата норма.Страх ме е да си помисля за другите населени места.ЕС затова ви глоби.

45

Нас

преди 7 години

Четете кой предизвика Виденова та зима ,как и защо!? Защото и децата вече знаят! Не слагайте Видинов до крадците ! Един столипеновски ц.....Мин стои зад всичко! Но вие усложливо забравяте!!!

44

Гошко

преди 7 години

Главчо, за АЕЦ-Белене е ясно, ама за санирането не обичате да обяснявате! Там печалбата не пада под 50% , така че има и за вас, управляващите, и за шефовете на саниращите фирми. Тях вие сте ги подбрали все ваши люде, така че пълнят и касата на ГЕРБ, и вашите джобове. Иначе нямаше да се хвърлите да санирате 2 месеца преди края на управлението ви.

43

ТОЗИ

преди 7 години

Този ГЛАВАНАК да не си мисли,че хората са ***. Нали през последните 6 месеца на 2014г. управляваше ГЕРБ.

42

до 56

преди 7 години

Услужливо пропускаш червените милиардери ... начело с любимия ти байхой

41

Свако Цако

преди 7 години

И като имахме готова централа къде щяхме да продаваме тока? Видя се преди две години, че произвеждаме по-скъпо от цената на която можем да продадем да продадем, т.е. като спряхме да дотираме износа износа спря. Друг въпрос който никой не коментира за Белене е къде ще се складира отработеното ядрено гориво. От 5 години вече Русия не взима за съхранение това от Козлодуй.

40

Анонимен

преди 7 години

Виктория Нюланд си тръгва вече. Тръмп каза, че ще смени веднага всички посланици.Кой ще плаща на американоидите за писанията тук?

39

Анонимен

преди 7 години

НА БОРИСОВ ПОВЕЧЕ МУ ПОДХОЖДА ЧЕРВЕН КОН - НАЛИ СИ Е КОМУНИСТ.КАКТО БЕШЕ КАЗАЛ В ЕДНО ИНТЕРВЮ ПРЕДИ ГОДИНИ, НАПУСНАЛ МВР, АМА НЕ СИ ВЪРНАЛ ПАРТИЙНАТА ЧЛЕНСКА КНИЖКА ОТ БКП. СИГУРНО ОЩЕ СИ Я ПАЗИ.

38

Анонимен

преди 7 години

Ако Борисов не беше спрял проекта, сега щяхме вече да имаме готова централа.Санирането е бутафория, след година две санираните блокове ще приличат на дрипави клошарки, защото качеството на работата е много ниско. Всъщност, целта е да се "усвоят" част от парите и да потънат в съответните гербАрски джобове.И ЗАЩО НЕ СЕ КАЗВА НИЩО ЗА ОНЕЗИ 1.3 МИЛИАРДА, КОИТО НАСИПАХА НА АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ. не стига, че ни съдират по три кожи от гърба. А ДОГОВОРИТЕ С ТЯХ НЕ СА СКЛЮЧВАНИ ОТ БСП, НАЛИ?

37

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да му се слага и да го предизвиква, надали да и обърне внимание и да я задоволи!

36

socialen

преди 7 години

Четейки неграмотното "отвръщане" става ясно за пореден път, че страната се страната се "управлява" от неграмотници. Генерал Радев ще уволни Борисов и 13-главата олигархична Ламя, незнайно защо наречена от някои "правителство".

35

ЕЙ, ИДИ.ОТИ

преди 7 години

НИТО ИМА САНИРАНЕ, А САМО СА ЗАДЕЛЕНИ В ДЖОБА НА ТИКВУН, А КОЛКОТО ДО БЕЛЕНЕ - В ТОЗИ ХАРЧ НИ ВКАРА ПАК ТИКВУН, КОЙТО СПРЯ ПРОЕКТА ЗА ИЗГРАЖДАНЕТО МУ , ЗА ДА УГОДИ НА ДЪРТАТА ЧАНТА МЕРКЕЛ И АМЕРИКАНЦИТЕ. ТЕ ОБАЧЕ НЕ НИ ПЛАЩАТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НИ, А ВСИЧКО ИДВА ОТ ДЖОБА НА БУДАЛЯВИЯ БЪЛГАРИН, КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ И ТИКВАТА. БЪРЗАТ ДА ХАРЧАТ, ЗА ДА ЗАТРУДНЯТ СЛЕДВАЩИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА С ЛИПСА НА СРЕДСТВА. ПОМНИТЕ ЛИ - ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СТАНИШЕВ МУ ОСТАВИ 8 МИЛИАРДА, КОНФОРТ И ТОГАВА ПАК ПЛЮЕШЕ И ЛЪЖЕШЕ

34

socialen

преди 7 години

Неграмотните от тумбата ПП ГЕРП изобщо не са в състояние да дадат какъвто и да било смислен отговор.Т.н. "Излишък" не е от икономически подем, а от драстично рязане на държавните разходи за сметка на гражданите. Доказателството са постоянните катастрофи, които се случват всяка седмица.

33

Анонимен

преди 7 години

Никога вече червените на власт. Хора, припомнете си ВИДЕНОВ, СТАНИШЕВ и ОРЕШАРСКИ и до какво ни докараха. Пазете България!!!!!!! Тя е наша!

32

ОСТАВКА

преди 7 години

КОЙ Е КАЗАЛ ЧЕ ИМА "ИЗЛИШЪК"

31

До Идеал-ист

преди 7 години

Незнам за белия кон, но Червения кон отдавна избега от конюшната и вместо него пребоидисаха едно червено магаре. Горкото като гледам каква огромна каруца с какво огромно Очакване са му приготвили да дърпа, няма да може и да я помръдне колкото и да го бият с червената пръчка.

30

А, каква е истината

преди 7 години

Първо - т. нар. "излишък", всъщност са пари от нереализирани национални проекти, НЕ по европ. програми. И второ - защо ГЕРБерите, биейки се в гърдите с тези спестени от гърба на народа пари не споменават никъде, нито един от тях, че държавния дълг е вече 20млрд.Въпроса е - с какво се гордеят ГЕРБерите и на какво точно трябва да се радва народа?!

29

Анонимен

преди 7 години

Бай Кольо няма право на пушка - сещаш ли се защо.