7

Анонимен

преди 7 години

Охохо, студът ги оставил, уеуе мауе! Сигурно на тока, кат му стане студено, и си тръгва, не иска да захранва, отлита на юг в топлите страни.

6

Анонимен

преди 7 години

Не само такива са ни управляващите, ми такъв ни е матриялът. От крадлив и *** народ какви управляващи да излязат?

5

Анонимен

преди 7 години

Видими резултати! Всъщност невидими, щото е мрак. Като крадливите гербери продадоха мажоритарния дял на държавата в ЕРП за жълти стотинки, ще стоите на тъмно, студено и ще си плащате за това!

4

Анонимен

преди 7 години

Само такава зима ще ни пази от пълчищата мигранти араби муджахедини и др.

3

Анонимен

преди 7 години

В София е красота. Дано натрупа повече сняг! Нямам търпение събота да отскоча до Боровец (дано не е много студено, че карането е неприятно). Обичам снега, обичам спокойствието около него. Живял съм известно време в Ню Йорк- просто става една приказка като падне 1 метър сняг. Никой нищо не бърза да чисти- градът остава блокиран 2-3 дни. Само наш *** си мисли, че някой нещо чисти из Европа. Миналата зима чакахме 1 ден блокирани в австрийските Алпи да дойде снегорин да изчисти.

2

смЕх

преди 7 години

Снайпер извади си визьора от ауспуха ,че там най-много може да видиш какво си поел на закуска.

1

смЕх

преди 7 години

Що става на тая територия бре??? Вална малко повече снежец за радост на дечурлигата и затвориха пътищата ,топлофикацията гръмна ,кабели се късат апокалипсис ли иде или такива са ни управляващите.