14

Водолей

преди 7 години

Зодиите са насочващи ! Това значи,че трябва сам да намериш себе си !

13

до ...

преди 7 години

по принцип не подслушвам чужди разговори, но този ми се наложи да го чуя, та седи до мен един човек и се разправя по телефона с някого. И вика "ама аз не те обичам", отсреща нещо му говорят и той пак: "Е да, ама аз не съм казал, че те обичам" и т.н.

12

без фантазии моля

преди 7 години

Зодиите и хороскопите са за наивници и фантазьори

11

Женски съвет

преди 7 години

До влюбенНе й го казвай веднага, ако чувстваш, че още не е подготвена да го чуе.Направи така, че да си по-често около нея и се дръж така, че да може да те оцени, да прояви интерес към теб. Наблюдавай я и се опитай да прецениш дали ще започне да се интересува от теб и в интимен план, дали ще те пожелае.Ако искаш да се сближиш с жена, много е важно тя да има време да те опознае и да свикне с теб.Усетиш ли обаче, че не се интересува от теб като от мъж, не си губи времето, потърси друга.

10

влюбен

преди 7 години

Аз я обичам, но ме е страх да ѝ го кажа директно.

9

сори

преди 7 години

до ..., Както виждаш (женска му работа), не те обожава, за това не предприема нищо.

8

Анонимен

преди 7 години

Дънили са се тия, дето я тълкуват. Има обаче по света и много добри астролози, които правят поразителни предсказания, които после се сбъдват. Ноо, няма човек в 100% от нещата да е точен. И Ванга не беше.

7

Анонимен

преди 7 години

Няма какво да ми цъкате минуси, астрологията многократно е била подлагана на тестове и винаги се е дънила. Тук не става дума дали вярвам или не. Не е до вяра а до логика и факти.

6

Анонимен

преди 7 години

Да бяхме средните векове разбирам ама дори децата имат по-големи познания за вселената от астролозите (което не е наука между другото).

5

Анонимен

преди 7 години

До 1Нали осъзнаваш, че съзвездията са просто фигури видими от Земята и реално не съществуват като такива във Вселената? Отделно това, че даде планета на нашето небе се вижда че преминава през въпроносто съзвездие не означава абсолютно нищо понеже не е истина...

4

Анонимен

преди 7 години

До 2Явно Плутон е напуснал Слънчевата система...

3

Анонимен

преди 7 години

До 1Астрологията е горе долу като гледането на кафе. Пълна измишльотина.

2

Анонимен

преди 7 години

Абе я ми обяснете как звездите (огромни кълба горяща плазма и газ като нашето слънце) на светлинни години от мен и едно от друго оказват каквото и да е влияние върху любовния ми живот спрямо датата на която съм роден според грегориянския календар измислен от човека.... Хайде помислете малко там в редакцията и ми пишете аз ще почакам.

1

Анонимен

преди 7 години

Да, и как па и Плутон ще е във Водолей?!