60

Разумномислещ

преди 7 години

До До 69Сърбите са подстрекавани от Русия, която винаги е била ПРОТИВ териториалното обединение на българските земи след мнимото Освобождение и нападат Княжество България през 1885 г.! Тези факти са общодостъпни, друг е моментът че мнозинството българи са ***, петоколонници и продажници на Отечеството си, които са готови във всеки един момент доброволно да се съгласят на руска окупация!

59

Черноземски

преди 7 години

Сърбите са вечно в позиция на разкрачен стоеж - още във времената, когато воюваха повече на страната на турците, отколкото на християните!А днес - между Русия и ЕС!

58

Анонимен

преди 7 години

Абе , нали ако , всеки си има оръжие КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ НОМЕРА ..нема изобщо да минават.Кви мутри тогава ...кви мургавели или кви кметски шайки ,ше ме АГИТИРАТ ТОГАВА по изборите...ХА,ХА,ХААААААААААААА.....???! ШЕ ВИДИТЕ ТОГАВА: ....."ЩО Е ТО МАЖОРИТАРЕН ВОТ---И ИМА ЛИ ТОЙ ПОЧВА У НАС"....!!!!!!

57

аз

преди 7 години

До стефчоскрий се бе , кого лъжеш?

56

Анонимен

преди 7 години

През 2016 година синът ми бе на състезание в САЩ, Тексас, знаетели какво ми каза като се върна - Представям си група цветни "Берачи" на джилязу, да нахълтат посред нощ във фермата на баба Джеси, а тя ги посреща с автомат АР-15 и шест пълнителя / само толкова може да носи иначе има още/ и колко изненадани са физиономиите на труповете сутринта, като ги снимат шерифите.

55

байхейс

преди 7 години

Тираните винаги са се бояли от хората и винаги са се опитвали да ограничат правата и свободите ни, една от които е да притежаваме оръжие Пропагандата на тираните винаги ни е лъгала, че колкото повече оръжие има сред хората, толкова по-голяма е престъпноста, но истина е точно обратното !

54

Анонимен

преди 7 години

Гей парадите не са добре дошли в Сърбия и както онези евротолерастки препоръки за тютюнопушене и интегриране на рома, пенсия там получава само който внесъл, който не е от кофите или от спестявания.

53

!!!

преди 7 години

До 57:"И все пак е по-добре да си шовинист, отколкото да си въртиш продължението на гърба към някой силен, после да го предадеш и да го завъртиш към друг, а после - към трети!"-----------------------------------------------------Като махнеш "отколкото" ще получиш точна представа за сърбите - На сърбите сърцето им е в Москва, а стомахът в Европейския съюз!А що се отнася до България, сърбите винаги са имали КОМПЛЕКСИ спрямо българския православен народ и винаги са ни забивали нож в гърба!

52

!!!

преди 7 години

До 57:"Правилно, шовинизмът няма нищо общо с честта и достойнството. Но това понятие не изключва другите две."----------------------------------------Това, което си написал е нонсенс, мисленето не ти е силна страна!А запознат ли си изобщо с "великосръбския" шовинизъм? "В историята на народите сърбите са най-добър пример до каква степен мегаломанията и безогледния шовинизъм могат да заслепят цял един народ, да го обезумят и доведат до гибелна катастрофа." - професор Боян Пенев

51

Курти

преди 7 години

Правилно го казваш и ако позволиш да те допълня в размислите: За да се елиминират пиявици като психолози и крадливите милиционери, за разрешително минимум средно образование и тест по Български език - 10 въпросчета четене и кратко есе 200 - 250 думи и при десет грешки ела догодина. Така и проблемът с образованието ще се реши. Няма купени дипломи, няма купени книжки, рев за безработните милиционери.

50

стефчо

преди 7 години

аз също си купих ак-47 преди време от руския пазар в пловдив. рядко стрелям с него ,но ме топли като знам как нежно умеее да рапира ако се наложи де.....

49

АНОНИМЕН

преди 7 години

Управниците в България не искат въоръжено население и политиката е да не се дават разрешителни на граждани, защото ги е страх от народната любов. Ако закона е на страната на пората а не на престъпниците нещата ще стоя много по- различно. Бандита ще се замисли дали да влезе в къщи при положение, че имам оръжие и закона разрешава неговата употреба.

48

Димитров

преди 7 години

В България е супер. Само да ви кажа че на 100 000 души в САЩ убийствата са 5. А всеки втори има оръжие. В Русия кадето е забранено са 10 убииства на 100 000. В България знаете ли колко са... 2. По това отношение ги мачкаме. Ако спрем алкохола сигурно ще се качим в топ 3 в Европа за най малко убийства на глава от населението

47

Анонимен

преди 7 години

До ЧенгеПрестъпника си е престъпник, независимо дали е с качулка на главата или с униформа и шкембе. Вие се държите и действате като престъпници - същите маниери, същия манталитет и разбира се същите тактики - рекет, заплахи, побоища срещу всеки, дето не слушка. Срам ме е от вас, наистина. Много, ама много ме е срам. Ти продължавай да "обираш" дребните нарушители. България се гордее с теб, симйонуво. "Ханко Брат", нали така беше?

46

Ще ви кажа как е

преди 7 години

Имам "макаров" от 15 години, не бих се разделил никога с него. Между другото в страната с най много убийства в света-Мексико, оръжията са забранени и населението е тотално беззащитно...С една дума-роби... А германците да не поучават много, защото именно в Германия стават много повече масови убийства от Сърбия и престъпността е в пъти по голяма!

45

Анонимен

преди 7 години

Свободните хора притежават оръжие, робите - не!

44

Анонимен

преди 7 години

Повечко пищови ни трябват.

43

до 53

преди 7 години

Ами като са ти толкова слаби нервички вместо огнестрелно оръжие си вземи воден пистолет, така като се пашкаш от страх поне ще имаш управдание, че ти е протекъл "пистолета"... аре бегай легай с твоите съчинения

42

М, да ...

преди 7 години

До PDЗакона за правото на по силния е Действащият в България! Търсиш съвест у кого? У тези нашите дето 27м години окрадоха Роината и рода си ли? А у онази мутра дето е в оставка и цялата пасмина около него крадци / Борисов, Москов-реформатора с ваксините , .../ дето ВСС му става на крака ли? Страхливата мутра бе/е начело на държавата и е велик тук, но го погледни смешника без външнатапред Ердогон, пред Путин, пред Обама, когото ББ е на четири крака щот външната сила в БГ не е негова вътрешна!

41

Чичо

преди 7 години

До колкото ми е известно във Швейцария всеки който е изкарал казарма-му се зачислява оръжието и човека си го съхранява у дома.Но скоро не съм чул някой със законно оръжие във Швейцария да е извършил престъпление.