27

Димитър Борисов

преди 7 години

След като искат да анулират медалите в леката атлетика, то нека да се анулират и във футбола медалите. Всички Европейски, Световни и Олимпийски медали да отпаднат. 05.1.2017г.

26

МОК

преди 7 години

Ама я направо я премахнете леката атлетика,тя дискриминира обратните,дебелите,либерално настроените и т.н.И без това источноевропейците са добри в нея,а това не може да се допусне.Като борбата.Да се развиват спортове в които дебелите атрофирали западняци,минали под дъгата имат някакви шансове за успех -скуош,кърлинг,бадмингтон,боулинг,дартс,билярд,джаги.И да не личи силата на мъжа и красотата на жената,за да няма разлика в половете!И всички руснаци вън,че мислят постарому!

25

Анонимен

преди 7 години

Тази идея е суперсмотана и само някой *** може да я измисли! Все едно да заличим и усилията на многото учени и творци през поколенията и вековете! Да заличим книгите и всякакви научни постижения и да започнем "на чисто" от каменната ера!

24

Анонимен

преди 7 години

Съгласен съм - новите поколения трябва да тръгнат на чисто. Има логика в това.

23

Анонимен

преди 7 години

Пак са измислили някаква причина вероятно, че не е политкоректно към непостигналите рекорд.

22

Анонимен

преди 7 години

до 24 А, бре, соро.соиден тъ.панар, не говорим дали преди са се допингирали атлетите, говорим за малоумщината на тоя който казва, че като се анулират световните рекорди...вече се започвало начисто. Какво начисто се започва, като сега е бума на допингите и всичко мърдащо се зоби в атлетиката и в целия спорт, иначе не може да има върхови постижения и ще окапе сред другите допингиращи се, бре, мало.умник!От Марс ли падаш, откъде, бе шми.ргел ?

21

Анонимен

преди 7 години

То и тая и щангистите и борците по времето на соца взимаха медали главно с допинг.Или и тая мутреса сега ще се изкара първа демократка. Да не забравяме, че рекордът й беше поставен през 1987 година, а всички знаем кой управляваше тогава.

20

Анонимен

преди 7 години

Италиански ***, как ще се изходи така на постиженията на атлетите? Да си анулира дипломата и журналистическите награди и да ходи да пасе овцете.

19

Анонимен

преди 7 години

РУСКИТЕ МУТАНТИ СИ БРАНЯТ ДОПИНГА. БЕЗ НЕГО СА ДЖУДЖЕТА

18

Анонимен

преди 7 години

До Факт...Хамериканците не могат място от яд да си намерят, че Болт от 10 години насам им съсипваше детските мечти въпреки якия допинг който приемаха играчите им.Просто ги направи смешни! Най-големият се оттегля в заслужена пенсия ! Да се радват на посредствеността...а тя ще е такава, даже и да са натъпкани до краен предел хамериканските спортисти .

17

Анонимен

преди 7 години

Класическия спорт е допинг и измамаИстината е в електронния спорт

16

Една добра идея

преди 7 години

До онбашиятаУзаконяване на допинга?Има смисъл в тая работа-ще бъде много отрезвяващо да видим как 20-25 годишни спортисти умират по стадионите....

15

Факт

преди 7 години

Най-добрият допинг навремето бе тоя от ГДР.Те имаха много шампиони лекоатлети,но не можаха да преборят С.Костадинова.Явно не е до допинг само работата....Сега е друго-американците са N1 в тая област.Явно обаче им е малко,щом посягат на старите постижения.Един вид:"Само американци могат да зобят легално и само техните рекорди важат!Ами поне да отпуснат малка квота за съюзниците си,нали и ние се водим такива.!?

14

онбашията

преди 7 години

вместо да заличават рекорди, да разрешат допинга, искам да видя напраскани до пръсване *** с мускули като фолксвагени, това вече ще покаже истинските човешки възможности, а не някви "честни" скопени правила.

13

Коментатор

преди 7 години

Да се анулират всички банки и финанси и валути и да се почне отново. То не бяха лъжи, банкрути, кризи. Дайте нобо начало и всеки почвба от НУЛА.

12

Анонимен

преди 7 години

Май този ох.люв много го е доедяло, че Извънземния Болт има извънземни рекорди на 100, 200 и 4 x 100 метра, които в нашия живот няма да видим някой да ги подобрява.

11

Анонимен

преди 7 години

Кой не взима допинг бре? Всеки професионален спортист вече...и въпросът е не кой взима, а кой е най-добрия сред допингиращите се. без допинг няма помиришеш и полуфинал в леката атлетика...к'во остава за медал.

10

Анонимен

преди 7 години

Г-н Джани, всеки взима допинг в днешно време и при това положение искате да заличите рекорди на хора които са взимали само хранителни добавки като Стефка Костадинова? И в скока на височина не играе допинга, папа.гал, а таланта. Ако щеш се назоби като ку.че! То затова еи 30 годишен рекорда й на Стефка, защото допинга е безсилен в тази дисциплина.

9

Анонимен

преди 7 години

Кой знае какво е казал и как са го превели? То всеки се пише за преводач.

8

Анонимен

преди 7 години

Златен скункс за Джани Мерло! Ба.хти смешника!