13

костадин

преди 7 години

че е за затвора то е от ясно по ясно но дали ше го осъдат и ще лежи се съмнявам не сме една Румъния ако е там да са го облекли в раиран костюм тоя .

12

kiorsufra

преди 7 години

VSI4KI KOITO UPRAVLIAVAHA BG.DO MOMENTA SA SATVORA NE SAMO NA4EV.

11

РОко

преди 7 години

Те само в следствието ги викат а никой не влиза в панделата

10

wc

преди 7 години

До ХХХte sa nanizani kato svinski cherva i sa si vaobrazili che prikazkata nema krai.samo che shte ima linch za bezotgovornite i alchnite.chakame obiasnenie ot diankov i borisov.

9

Анонимен

преди 7 години

Каква е поуката:Кой за каквото е учил. Не може земеделец да разбира и да отговаря за АрмиятаАз като ходих за да питам за работа на Капитан на кораб те ме питаха имаш ли китап за капитан,аз викан НЕ ама имам за дърводелец и книшка за шофьор категория; В;.И още се чудя защо не ме взеха,как го правят Ненчев и Кунева

8

Анонимен

преди 7 години

Това е много ценично. Как да даде поръчката на часника, като Държавното дружество е в Министерството. Това е нещо нагласено с цел компромат.

7

ХХХ

преди 7 години

В наши дни кражбата извършена от министър се нарича "щета" .....демек не се съди за кражба в особенно големи размери, а просто неволно е навредил на държавата и така може да получи максимум условно !

6

Анонимен

преди 7 години

Този е супер нагъл. не стига, че съсипа армията, краде и лъже безсрамно, а и нагло обвинява дори прокуратурата! И на мен не ми е симпатичен Цацата, но ако бях на негово място точно този щях да го спукам от дела! То сигурно и така ще стане, защото не вярвам само с две обвинениоя да се размине. Нагазил е лука яко, и понеже е гад, очаквам да започне да топи и други, за да се измъкне.

5

Анонимен

преди 7 години

Да отговаря и за ремонта на двигателите за МИГ. И там има голяма далавера.

4

Анонимен

преди 7 години

На тоя селски тарикат с присадена коса трябва да му се конфискува цялото имущество и да лежи в затвора. Само от комисионата за Миговете се нагуши с половин милион.

3

Ташунко

преди 7 години

Един познат работи в МО от време оно. Без значение кой е министър и коя партия е на власт, няма поръчка която да мине без парсо за свети джоб на висш чиновник.

2

До Надя Николова

преди 7 години

Кой , Румето да изглежда зле? Ти да не и завиждаш нещо?

1

Анонимен

преди 7 години

Ненчев в затвора за държавна измяна.