12

Анонимен

преди 7 години

Обрязване....ама до корен....

11

до 8

преди 7 години

в Сащ не ги съдят като пълнолетни - има си специални затвори за малолетни престъпници, на облекчен режим. И вес пак може да те вкарат в такъв затвор дори да си на 14 години, а в досието ти се записва, че си престъпник, ако след 18 години продължваш с провиненията лежиш в истински затвор и то при много по-тежки условия. Пълно е с не-гри по техните затвори.

10

Да

преди 7 години

това е за затвор. потенциален насилнки би трябвало да е някой, който се е ограничил със заплаха или войорство да речем. Когато минеш границата на физическото насилие, вееч си престъпник, независимо на колко години си. Щом нямат 18 години, да ги пратят в интернати, където надзирателите ще скъсат тези момчета от секс, и ще им покажат обратната страна.

9

Анонимен

преди 7 години

Такива постъпки са за затвор. Това не са "потенциални" насилници. Нито пък са "просто деца". Това са реални насилници.Оправданието че са "деца" просто не трябва да важи. Защото на 15 години си достатъчно голям, за да можеш да контролираш действията си, и да осъзнаваш последствията от тях (ако си нормален).

8

анонимна

преди 7 години

А сега тези малки извратеняци да ги пратят да погостуват за една седмица в някой затвор .А ако съм на мястото на родителите ще ги оставя без " достойнтвото "независимо после колко ще лежа на топло. Защо не?! Държавата се грижи за такива-80763

7

м дааа

преди 7 години

В САЩ подобни ги съдят като пълнолетни и си лежат като пълнолетни.

6

Не е за вярване

преди 7 години

Пречупват психиката на това момиче за цял живот. Дано получат адекватно наказание!

5

хъ

преди 7 години

Сега всички ученици строени в двора, а тези "герои" горе на площадката взаимно да си правят това, за което са насилвали момичето.И родителите им да са там, непременно.И някой да ги снима. И снимките - на таблото и в нета.Задължително.

4

Пешо*

преди 7 години

Бащата на момичето да ги привика на по бананче и да снима и той.***. Не знам за вас, *** аз в поправяне на елементите не вервам. Ако си *** като малък, просто ставаш по-голям *** с времето.

3

тия

преди 7 години

и като пораснат ще са такива. Затова - кастрация!

2

Анонимен

преди 7 години

февруари ,миналата година ? защо новината излиза сега?

1

Сега у пандиза

преди 7 години

Да стават булки