35

Пешо*

преди 7 години

Щом знаят да крадат, значи не са деца. Присъда като за пълнолетен и айде.

34

wc

преди 7 години

VEDNAGA NABIVANE NA OTLICHITELEN CHIP PREDAVATEL VAV MOZACITE NA TEZI ELITNI BALGARI>>DIANKOV BIVSHIA IMA TAKAV.

33

11

преди 7 години

Какви деца бе те събират пари за сватба и да си гледат детето, защото ще им спрат детските.

32

анонимна.

преди 7 години

Стига сте ги жалили , че били деца. Бой до насиране .Само един "Макаренко" и ще сложи ред при цялата ***.Защо да не работят и те.?! В къщи не работят ли?!Вижте селските дела през лятото как работят на полето и на родителите си в имотите.Щом едни могат защо и другите- провинили се да не могат. Докато ги жалим така ще бъде. Те вечно ще бъдат с привилегии

31

ШАРАН БГ

преди 7 години

Малко са държавните служители ! А тези, които ги има, са с много малки бонуси! Плащат големи осигуровки, не ги обличат, не ги обуват. И накрая с нищожни пенсии....... Това европейци ли са или тибетски монаси ????

30

Анонимен

преди 7 години

Ако променят закона и ми разрешът да стрелям по ***, влезнали в къщата ми да крадът, ще закача злато по призорците. Хахаха

29

Анонимен

преди 7 години

Само бай Тошо може да оправи нещата, и то много бързо.

28

тренчо

преди 7 години

голяма цензура тук, сбогом дано сте нещастни!

27

евродемократ

преди 7 години

вижте сега, не може като партенки да ми говорите за малцинствата.Малцинствата си имат права и вие не може да ги газите просто така!

26

Киро шарнира

преди 7 години

Какво да правят децата трябват им парички ...набрали са си...Утре ще им се роди някой Динко пари трябват!

25

Анонимен

преди 7 години

Това са деца без надзор. Родителя носи отговорност за престъплението. Затова щетата но стареца да се изплати двойно от родителите им.

24

Анонимен

преди 7 години

Полицията и да ги хване, съдът след 24 часа ще ги пусне. Трябва да имаш право щом влизат да извършват престъпления в собственият ти дом да стреляш на месо. Много ще се замислят.

23

Шyкapистaн

преди 7 години

На 11 - въоръжен грабеж, на 20..... чака ни светло бъдеще.

22

Край

преди 7 години

Цялата магистрала Тракия не струва живота на една пребита и поругана баба от село. Язък ни за европеййския съюз, за метрото, за новите коли, за новия Президент - Язък ни че панталони носим - щом това може да се случва вече от години.

21

Край

преди 7 години

После пак ми разправяйте че има смисъл от Българска държава. Няма смисъл да се издържа палиция, армия, съдилища, народно събрание, министерски съвети и цели армии от чиновници щом е възможно така да се тероризират старците по селата.

20

Гробаря

преди 7 години

Малцинствата имат права... когато скоро станат мнозинство, дали ще имат права за такова? например :мат. подпомагане на бедното мнозинство за сметка на застаряващото малцинство...

19

Българин

преди 7 години

Абе аз отдавна съм казал бе, смрътното наказание в България требе да се върне, отдавна съм го казал аз това и пак го повтарям!

18

ЕЛИ

преди 7 години

ЕХ,ЛЮТА,ЛЮТА!НЯМА ЛИ С КАКВО ДА НИ ЗАРАДВАШ?САМО КРАЖБИ СТАВАТ ТАМ.ЕДНО ВРЕМЕ ЧИЧО ГРИГОР МИЛИЦИОНЕРЪТ,ЛЕКА МУ ПРЪСТ-НЕ ПОЗВОЛЯВАШЕ ТАКИВА НЕЩА ДА СЕ СЛУЧВАТ.

17

Нас

преди 7 години

Щом могат да правят деца, трябва да могат да носят и отговорност това е равноправие!!!

16

Бял Българин

преди 7 години

Да им спрът децките! Раждат по 15 деца а белите българчета не могат да се раждат!