8

Наблюдател

преди 7 години

Въпроса с Референдумите /със изборте същата работа/, винаги е въпрос на подробностите. Както са казали мъдрите: " В подробностите се крие дявола"! Я си задайте въпроса: "Защо Швейцарската конфедерация е най-богатата държава?" .... А за ди си отговорите, се запхознайте с Историята и! Много е показателно! Знаете ли че за почти 300 годишната си история не са допуснали НИТО 1-а политическа грешка!! Само си припомнете България колко ги е направила от Освобождението до сега!

7

Ванко

преди 7 години

Референдум ,само за хора с поне средно образование , работа и собственнпост!Другото е край на държавата!

6

Някой

преди 7 години

В началото много се дразнех когато някой с такива функции (да пази тлъстия кокал на търтеите срещу няколко трошички) излиза да поучава 3,5 (мисля че бяха) милиона българи... Сега вече не се дразня, а ми е смешно и ги съжалявам тези лакеи на "власта" в тази държава. Какво ли не опитват да направят поне да отложат малко във времето неминуемото!

5

Анонимен

преди 7 години

Европа почина, Бог да я прости.

4

_

преди 7 години

Няма "сегашен вид", драга ми "професоре", щото няма такава система у нас.Проблемът на нашата "демокрация" не е само липсата на пряко участие във властта, а и тоталната невъзможност за свястна представителност на народа. А представителност няма, щото чрез законодателството всячески се пречи на гражданите да предлагат САМИ свои народни представители. Също така, медиите се доминират от гъзоблизците на партокрацията, които изкарват положението за нормално. Да, точно такива като вас, "професоре"...

3

Анонимен

преди 7 години

Тази е сектант от близо две десетилетия. Избръмчала е между ушите тотално. Не е за телевизията, а за психиатрията.

2

анонимен

преди 7 години

ама каква професорка като започне да пелтечи и вземам дистационното

1

Анонимен

преди 7 години

Те пряко ли ги организират тези референдуми?Или използват медийните си и шоу слуги?