9

Анонимен

преди 7 години

Аз ще съм честен и ще си призная, че това коремче искам и аз да го напълна!!!!

8

Анонимен

преди 7 години

А коги шъ покаже поничкътЪ?!

7

Varna

преди 7 години

Абе големи разбирачи сте.Кой знае коя дебела космата *** е до вас,а й вие,не и отстъпвате сигурно :)Ама,ако ви падне тая,ще я плеснете.Инак пред компа всички сте отворковци

6

Извънземен

преди 7 години

Абе какво е това зомби на снимката????

5

Рб

преди 7 години

Ау,тая много грозна бе!Устата и като на умре.Ужас!рекламата е бич_само веднъж да се каже на черното бяло и всичко откача

4

Анонимен

преди 7 години

Ирина Шейк показа бременното си коремче===Не разбирам по какъв *** начин това трябва да ме интересува изобщо. И защо. Дано не съм само аз.

3

Marie Claire

преди 7 години

Нещо не го виждам да е бременно... Иначе снимка #10 е за съд с тази несъразмерна фотошопната физика на ханша, къде ще й се поберат органите?! Много интересно.. главата й изглежда по-голяма от талията! Аматьорско изпълнение - защо ще пипаш това, което природата е дала?!

2

Шрек

преди 7 години

Много грозна тази на снимката. Малеее, чак получих стрес. Ама недейте така. Публикувайте подобни снимки само през деня и с предупреждение да се внимава. Ужас.

1

Пешо пияндето

преди 7 години

Чекай и аз да си покажа бременното ми коремче. Вчера съм го захранил с още три каси бира и сега е в осмия месец. Тази вечер сядам пак на захранка с две каси бира и пет кила свински ребърца печени с лют сос. Значи утре сутринта съм готов за снимки. Която иска да ме снима да идва в кръчмата на Бай Кольо. Ще позирам от 5 часа сутринта до към 9 часа някъде. След това отивам да драйфам и ще се загуби ефекта. Да, и вземам по 50 лева на снимка, да знаете ей. И само кеш.