14

Охранителят-София

преди 7 години

Само право за самозащита с огнестрелно оръжие и право на използването му от потърпевшите в случай,че са нападнати по антисоциални причини,още повече и в домът си или лична собственост! Всичко друго е компромис към престъпноста и начин да се поущрява!

13

Анонимен

преди 7 години

ЩОМ СЕ ЗАНИМАВАЛ С МНОГО ПАРИ АКО Е ИМАЛ ЧЕЙНД БЮРО ДА Е НОСИЛ ПОНЕ ГАЗОВ ПИСТОЛЕТ!!!!ТЕЗИ КОИТО СА ГО ОБРАЛИ СА ГО ПОЗНАВАЛИ И СА ЗНАЕЛИ, ЧЕ СКЛАДИРА ПАРИ В ДОМА СИ!

12

Анонимен

преди 7 години

6 съчувствам, ама да се беше засстраховал.

11

Анонимен

преди 7 години

До 11 Стига с това клише , че сме демокрация. Да знаеш НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ СЛЕД КАТО НЕ СТАНА ЛУСТРАЦИЯ. За в соца. В лагерите влизаха хора , който си защитаваха собствеността. Ни си даваха произведеното на партизани, комунисти Не желаеха колхозите /ТКЗС/ Цяла Европа знае ти не знаеш.Имало е и криминални. Разбира се, но е карано основно срещу собствениците.

10

Анонимен

преди 7 години

Това за оръжието е добре. Ама кои и как ще определят криминалното досие. Че то и сега си има хора с оръжие. А да ли е правилно да го притежават е въпроса.

9

123

преди 7 години

Жестоко престъпление! Да ама живеем в демократична страна. Сега разбрахте ли, защо е имало трудови лагери по времето на социализма?

8

Руди

преди 7 години

До Жепеец И тази глупост дето си я написал , каква връзка има с убийството бе мухъл.

7

Анонимен

преди 7 години

Ама и тоя със 100 бона кеш и той ще е бил някой шофьор на рейс сигурно....

6

Анонимен

преди 7 години

Там е като склад пален с ром. Много алкохол има там

5

Анонимен

преди 7 години

Знам го този град Левски, там за първи път през живота си видях човек, окопчан в белезници. Иначе е хубаво градче, с гара, с паметници край нея, носи и името на националния ни герой. Много хора от ромски произход живеят там.

4

Анонимен

преди 7 години

Едно време е било Гара Левски, пази багажа... Ама докато се каже е било късно. Затова вече е Пази багажа Гара Левски

3

Жепеец

преди 7 години

Гара Левски, пазете багажа...

2

Стефанов

преди 7 години

"Друг човек призова управляващите да приемат закон като в САЩ - всеки човек с чисто криминално досие да може да си закупи оръжие и да се защитава, ако бъде нападнат в дома си." - Повечето хора, особено тези, които са пострадали от брутални грабежи, искат да има такива законови промени, но управляващите ги е страх, защото тогава обикновените хора могат да си потърсят правата. Всички разбираме за какво става дума, само политиците се правят, че дъжд ги вали.

1

Анонимен

преди 7 години

КУЛТУРНИ ОСОБЕНОСТИ НА НОВОБЪЛГАРИТЕ.