22

Greenland

преди 7 години

*** знаете ли че за 1 месец в Норвегия мога да изкарам толкова колкото вие за 2 години в България така че мога да си ходя където реша спрете да пишете тъпотии подведени от злобните ви дребни душички

21

Анонимен

преди 7 години

Горкото момиче ако чака тая да помогне събирайте средства хора!Надежда Нейнски къф консул е тая кифла докога пидори и хурви ще представляват страната, Стига вечеЗа консул, дипломат се иска перфектен човек специално отсят и подготвян десетилетие в специализирано учебно заведение и най вече да е нормален , а не луд за връзване.

20

Анонимен

преди 7 години

Отчайващо! Толкова злоба и злословие... Какво значение има кое е момичето: име, произход, защо била там...? Жалко за всички пострадали! Хора ли сте? Или пионки за изграждане на международни конфликти?

19

Анонимен

преди 7 години

Абе, не разбрахте ли, че всички статии за атентата са само за да спомене името на Надето, к'ва й беше фамилията, колко е дейна, адекватна, след като направи гафа с НЕАДЕКВАТНАТА реакция след убийството на руския посланик?А, Сашето да си коригира "консула" Надежда Нейнски в текста.И да не ме триете!

18

До 19

преди 7 години

Жив Българин си е младежа с БГ личната карта.ЧНГ.

17

НФБ

преди 7 години

Всеки участник в война да бъде съден при завръщането в Европа. .там е убивал и изнасилва и то съзнателно. .Няма значение че е на друга територия. ..доживотен затвор за европейци участвали в такива военни действия..Сирия. ..Ирак. ..Либия. ..

16

Неинформираност

преди 7 години

Попов, внимавайте с информацията! Надежда Нейнски не е консул, а е посланик на България в Турция!

15

М, да ...

преди 7 години

21-ви Някой развали и този празник (Новата Година)! Другото, че инфото на писъкът е частично - нощтният клуб се представя едва ли не за светско парти!

14

М, да ...

преди 7 години

Къде са (жевеят) родителите на тази българка-младото момиче, а не младата жена (според Мадам Нейнски)?

13

Анонимен

преди 7 години

Kakvo pravish v Turciq be mome? Tam se vodi voina,tq otishla da si vee bairqka. Akul more,glava kofa.

12

Gogi

преди 7 години

"При стрелбата в нощния клуб терористът е засегнал белия дроб и гръбнака....."Не знаех терористите да имат интерес към бели дробове?! Че е стрялял за да убива, то е ясно. Дано да се възтанови напълно!

11

Анонимен

преди 7 години

Значи госпожа сънародничката дошла с от Норвегия с приятелката си, където живеели на семейни начала. От друга страна дискотеката, където става атентата е един от най-големите гей-клубове в Тюркие. Никой ли не забелязвз очевасната връзка ?

10

Анонимен

преди 7 години

Какво дири там в турска дискотека !!!

9

Попа

преди 7 години

Нейнски не е консул а посланик. Ама така става като човек чете сайт който цитира 24 часа които цитира Нейнски. Не било кит а цаца.

8

Анонимен

преди 7 години

Момата е от джебчийски клан, който от години краде из скандинавските страни. Отишла е с асистентка да си набере нещо за Нова година на Босфора.

7

Мдаааа

преди 7 години

Последователите на Мохамммммед не допускат, че нормалните хора искат да празнуват християнски празници и отговора е смърт... Което по презумпция е отговора на почти всичко в религията на мира!

6

Анонимен

преди 7 години

Не и казва името от ЕТИЧНИ съображения??? Ей колко етични са станали спрямо обратните!!

5

Анчо

преди 7 години

Дано се оправи по-скоро жената!

4

Huk

преди 7 години

Bulgarka.....drugoto ne ni interesuva! Dano se izlekuva!

3

Питаща

преди 7 години

Някой знае ли дали наистина е етническа Българка, или просто притежател на български документи за самоличност?