35

Бакъря

преди 7 години

Краварските тайни служби тайно обучили,въоръжили,инструктирали и изпратили и след като изтеглили инструкторите си,взели,че предупредили.И друг път сме го чували.

34

Ясновидец

преди 7 години

От зачестилите атентати с много жертви в Истамбул и на други места в Турция става ясно, че охраната на места където се събират много хора е силно подценена. Безотговорно е този тлъст богаташ Мехмет собственика на клуба в който е събрал 800 души да празнуват Нова година до не осигури охрана от поне 10 човека,а да разчита само на един полицай. Направил го е от алчност да не намали печалбата си и трабва да бъде подведен под отговорност и подобаващо наказан за своята алчност и безотговорност.

33

Идеалист

преди 7 години

Който го е изпратил, той е изпратил прдупреждението!

32

Анонимен

преди 7 години

До минувачСега ще кажеш, че щом с Калашников е разстрелял хората, то руснаците и Путин са го направили ???-------------Да.

31

Аааа

преди 7 години

А ми те са го планирали......

30

Анонимен

преди 7 години

И като са предупредили какво може да се направи в град с 15 милиона население ? Тротоарите ли да пазиш , клубовете ли , пазарите ли ? Какво ? И да изскочи некой талибан с автомат може да попилее 10 полицая. Истината е че Турция се беше заиграла с ИД и нищо не остава ненаказано.

29

Анонимен

преди 7 години

Краят на атентатите в Европа наближава, защото жертвите ще са предимно ислямисти дошли на купон и облаги.

28

Анонимен

преди 7 години

Има един филм, който уж е направен по действителни събития. Казва се "War dogs" от 2016 година. Става дума за двама приятели американци (евpеи) които участват в търгове за продажба на оръжия за US Army. Като филм не е кой знае какво, вероятно има и голяма част художествена измислица, но ясно показва как всъщност се случват нещата с продажбата на оръжия по света.

27

Анонимен

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯВ много голяма грешка си. Всички продават оръжие. И САЩ и Германия също.Обаче в някои страни е по-сложно да си фирма или агенция, която да купува, продава и препродава боеприпаси, понеже законите са по-изпечени и системата е такава, че ако някой съгреши, си понася последствията, за разлика от нашата мила родина, където всички са навързани като cвински черва и всеки има изгода от някоя продажба.

26

Анонимен

преди 7 години

"Американското разузнаване пък е предупредило, че по празниците в Турция ще бъде извършена атака."То и аз мога така да предвиждам и предупреждавам службите, кога да се пазят хората.Логично е, че ако си терорист, ще има по-голяма вероятност да направиш нещо лошо по празниците.Всеки го знае това и всеки може така. Предупреждение се счита, тогава когато се каже с подробности. Примерно някои от следните: кой ще го направи, колко хора, с какво оръжие, кой квартал, какви цели се търсят и т.н.

25

минувач

преди 7 години

До 29 Гурбетчия Абе, *** - какво знаение има, с какво оръжие го е извършил ??? Сега ще кажеш, че щом с Калашников е разстрелял хората, то руснаците и Путин са го направили ???

24

минувач

преди 7 години

Тези служби били редупредили за какво ??? Че ТЕ ще организират този атентат ли ?!?

23

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До Ха-ха-хаТЕРОРИСТЪТ С АМЕРИКАНСКО ОРЪЖИЕ ЛИ Е БИЛ ИЛИ С РУСКО ?!

22

Ха-ха-ха

преди 7 години

Явно американските тайни служби са съпричастни към престъплението! Изпреварват привидно без конкретика събитията, за да прикрият съучастието си! Няма престъпления без тяхното участие, това е политиката на САЩ!

21

222

преди 7 години

Че то кое супер луксозно заведение в България, а и в др.страни не е пълно с и с обратни, и с богати мъже , и с ***, на които ние тук на галено им викаме златоттрсачки? Та и там така. Който не е ходил в Истанбул той не знае, че това е град на контрастите, има и нинджи, и нормални хора като нас облечени, и богати светски хора, и 'бели' и 'черни' турци.

20

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

МНОГО Е ИНТЕРЕСНО ,ЧЕ ВСИЧКИ ТЕРОРИСТИ В ЕВРОПА И АРАБСКИЯ СВЯТ СА ВЪОРЪЖЕНИ С РУСКО ОРЪЖИЕ ?!

19

Анонимен

преди 7 години

А защо е нападнат този клуб, убитите са предимно от мюселманските страни.Странното е присъствието на българка живееща в Норвегия ,както и посещенията наНадежда Нейнска посланик на държава от ЕС

18

asds

преди 7 години

До 3: Доколкото се вижда от клипа атентаторът вилнее на улицата и след това влиза в заведението със стрелба. За какво претърсване говорите!?

17

Анонимен

преди 7 години

нещо взеха да дърпат към русия турците и от щатите им пращат напомняния

16

Анонимен

преди 7 години

На нещастниците, все им виновни краварчетата.