73

123

преди 7 години

Мистър Бийн.. се изложи като за последно.. Не можах да го изтърпя повече от минута..

72

Андрешко

преди 7 години

Ха-ха-ха. Силна България не може да има в ЕС,защото ти и твоя премиер като отидете в Брюксел неможете да си изправите кръстовете от метани. Така силна България не се прави, а като си отстоявате националния интерес,защото ние сме влезли в този ЕС,за да бъдем равни с Германия,Франция,Италия и досега с Англия,а не да им слугуваме...

71

Андрешко

преди 7 години

На този ***.анар,защо още медиите му обръщат внимание. Още двадесеттина дни и никой повече няма да си спомни за тебе.

70

Русиян

преди 7 години

До Българския ПрезидентГосподин Президент,Благодарни сме Ви за това, че по време на мандата си нарекохте с точните имена:убиеца - убиец, агресора - агресор, крадеца - крадец !От все сърце желаем здраве и успехи на Вас и семейството Ви !

69

Анонимен

преди 7 години

Тоя, неадекватния, пак са го изтървали.Ама и тия, днесбегето, дето го публикуват и те са с диагноза.

68

Русиян

преди 7 години

До Българския ПрезидентГосподин Президент,Благодарни сме Ви за гдето по време на мандата си нарекохте с точните имена: убиеца - убиец, агресора - агресор, крадеца - карадец !От все сърце желаем здеаве и успехи на Вас и семейството Ви !

67

Анонимен

преди 7 години

ИСКА МУ СЕ НА ПЛЕВНЕЛИЕВ ДА СТАНЕ ГЕНСЕК НА НАТО, АМА ЩЕ Е ДЕЙВИД КАМЕРЪН.

66

Анонимен

преди 7 години

Тъпана , за един мандат отврати хората да гледат новогодишното приветствие на президента.По себе си и по моите близки съдя.Само като взе да мечи снощи пак за прекроените европейски граници и нашето славно и прекрасно европейско необозримо бъдеще спряхме звука на телевизора.Сигурен съм ,че 90% са го гледали заради часовника отброяващ изтичането на старата година.Мир на праха му.

65

Доган

преди 7 години

One away tikets

64

Анонимен

преди 7 години

Качете го на ракета и го изпратете в космоса,далеч от пла-нетата Земя.

63

Анонимен

преди 7 години

в предишният си живот ирландска пастирка,а в настоящият обикновен българомохамеданин,мразен и подиграван от българите случайно поставен да го играе държавен глава.но всичко си има край.Той повече няма да има възможност да дразни хората с поведението си.Сбогом.

62

Анонимен

преди 7 години

Пак този нов световен ред , че и многополюсен . Световният ред е измислен преди 2016 години . Не кради , не лъжи , не убивай и не пожелавай коматчето на ближния . След като добавим промените - Ако нямаш две , а имаш само една риза , разкъсай я на две и дай половината на ближния .

61

Анонимен

преди 7 години

Президента казва : - България се променя за добро . Оттук нататък има три варианта - или Доброто е някаква огромна непревземаема крепост , или е скрито през девет планини в десета , или аз съм сляп и не правя разлика между добро и зло .

60

Анонимен

преди 7 години

Изключително политически натоварена реч, сякаш четеше реч на комсомолски пленум. Фразите за европейска интеграция и евро-атлантически ценности вече се научихме да филтрираме, но една ми закова вниманието : "Светът изгуби своя баланс и ще отнеме време докато бъде установен нов, устойчив световен ред в един различен и многополюсен свят. "В навечерието на новата година това недоразумение се обяви за нов световен ред. Добрата новина е че на този и другите като него времето им изтича.

59

Анонимен

преди 7 години

Откога го търся Странджата , който беше казал : - Дорде е жив Странджата гладни може да ходите , но от глад няма да умрете ! Вярва ли някой , че ни желаят точно , това което ни пожелават ?

58

Анонимен

преди 7 години

Гледах изявлението на Путин и Плевнелиев. Путин поздрави изключително сънародниците си и им пожела здраве и успехи в пет минутно поздравление. Плевнелиев говори 10 минути и не разбрах към кого е обръщението и какво искаше да каже. Това е разликата между големия и незначителния....

57

edin lud

преди 7 години

Спокойно другари съфорумници, догодина ще имате удоволствието да се наслаждавате на изключителното ораторско майсторство на другаря генерал Льотчик.Лека, успешна и здрава година въпреки всичко.Да живее плурализма!

56

кокона маруца

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАПрав си!Благодарение на него разбрахме какво представляват и руснаци,и американци,и ЕС!Бог да пази България!

55

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 66И кои са тия патреоти!?

54

Анонимен

преди 7 години

Времето на политици -*** като Плевела, Обама, Меркел и Оланд изтече. И това приветствие некадърника плевел го чете на камерата в студиото и му бе написано от щатското посолство на ул.Казяк 16. Това му бе дипломната работа на плевела за работа в ЕС или НАТО.В България това нищожество никога няма повече да се върне. На запад са и роднините на Мутрата Борисов. И той е готов да хване самолета за Хаваите , защото народа не го понася заради 20-те милиарда дългове. Чакаме Патриотите на власт.