25

Инспектор

преди 7 години

До анонимен 22 Историята не познава случаи, революции да са довели до нещо по-добро. Напротив.

24

Охранителят-София

преди 7 години

ЧНГ. Дааа ,водимо обедняваме повече!

23

Анонимен

преди 7 години

А кога ще достигнем европейските нива на заплата и пенсия, като гоним техните стандарти!

22

Анонимен

преди 7 години

Стига сте плашили хората с нови цени . Всички мои приятели и познати отдавна са минали на затворено натурално стопанство . Този , натрапен ни капитализъм е менте . Да живее и пребъде новият феодализъм . Добре дошла нова , отдавна забравена , годино . Лично аз очаквам среща с Динозаврите през тази 2017 .

21

анонимен

преди 7 години

абе требе си една нова октомврийска революция и всичКОТО ЕКСПОЛТАТОР леш,както е било през 1918,всички революции са родени от несправедливото разпределение на капитала

20

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДържавата е такава каквито са хората в нея.Аман от мързеливци!!!Честита НГ.

19

Анонимен

преди 7 години

Половин година съм на обезщетения за безработица към НОИ.Хич не си и търся работа, само ходя да се подписвам в бюрото.Бих я смукал тази долнаа държава ако имам как и цял живот.

18

до 9

преди 7 години

Секирата с пенсиите я сложи Дянков. Той увеличи възрастта за пенсиониране, като прие нарастване с 4 месеца на година. Калфин просто намали това и вече възрастта за пенсия нараства с 2 месеца на година, а от 2018 ще нарства само с 1 месец на година.Така, че много манипулативно го обвиняваш.

17

Анонимен

преди 7 години

Браво на ГЕРБ - геноцид до дупка, само това заслужват тия, които ги избират !

16

Анонимен

преди 7 години

15, МНОГО ТОПЛО И МНОГО ЧОВЕШКО- ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, ВСИЧКО ДРУГО Е ОГРОМНА ГЛУПОСТ, АКО НЯМА КОЙ ДА ТИ СТОПЛИ СЪРЦЕТО И КОЙ ДА ТЕ ПОДПРЕ В ХУБАВ И ТЕЖЪК МОМЕНТ- ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДЕЦАТА И МОМИЧЕТО И ТИ.

15

Абсурд

преди 7 години

Спрях да си плащам осигуровки

14

Поручика

преди 7 години

Благодаря ти, Господи, за хлеба, който ми даде тази отминала година. За това, че децата ми са здрави, че си взеха хлеба в ръцете и стоят здраво на краката си. Затова, че запази мойто момиче, която вече 38 години вече е до мене в добро и лошо. За здравето ми, макар и крехко вече. За добрите хора, които срещнах. И за другите, ония обидените, озлобените. И за доброто, и за изпитанията. За Надеждата, без която сме живи мъртъвци.

13

Анонимен

преди 7 години

Данъчното облекчение ще е 1% от дължимия за годината данък върху общата годишна данъчна основа, но не повече от 500 лв.--------------ха ха ха. майтап голям

12

Анонимен

преди 7 години

Задържат цените до изборите,то е ясно.

11

Нивен

преди 7 години

До До Наивен12"Ами започни да се топлиш с дърва и ***. Не става. Само в твоя да стои е по-добре."Да те успокоя.Аз не съм за мислене. Имам камина на дърва, с водна риза и подово отопление. Имам газ, ток, разбира се, и слънчев колектор на покрива. Имам питейна и промишлена вода. И живея в едно тихо и спокойно село, на 5мин. от града. Ха сега ти се ядосвай!

10

соцялно слаб депутат

преди 7 години

Айде вдигайте цената на тока за българина да не мисли за глупости че доходите му са ниски.

9

До Наивен

преди 7 години

Ами започни да се топлиш с дърва и ***. Не става. Само в твоя да стои е по-добре.

8

Анонимен

преди 7 години

2,ТИ СЕ СЪБУДИ, ПРОЧЕТЕ И ГО УСТАНОВИ ДНЕС, А ГДЕ БЕШЕ КОГА ЛЯВАТА ПАРТИЯ АБВ И КАЛФИН РАЗРАБОТВАХА И ПРИЕХА ЗАКОНА ЗА ПЕНСИИТЕ.

7

Наивен

преди 7 години

"Повишението обаче не е достатъчно за промяна на цените на парното и топлата вода, които остават същите поне до 1 април."Това не е вярно! Аз съм потребител на газ. Топля си водата и къщата, и то разбира се по новите цени на газа. Част от моите разходи ще покриват "непроменените цени" на централизираните потребители. Същото важи и за предприятията, ползващи газ в производството. Ще си плащат като попове по новите цени.

6

Анонимен

преди 7 години

БОЙКО Е ВИНОВЕН ЗА МНОООГО НЕЩА ,НАПРИМЕР ЧЕ В МНОГО ГРАДОВЕ В БЪЛГАРИЯ СЕ ВДИГАТ МЕСТНИТЕ ДАНЪЦИ И ТАКСИ ,НАЛИ ТОЙ ГИ ПРИЗОВА КМЕТОВЕТЕ ,НАЛИ ТОЙ МРАЗИ ПЕНСИОНЕРИТЕ И ВЕЧНО ЗА ТЯХ НЯМА ПАРИ А ЗА НОВИ КОЛИ ДЕТО ДА СИ ВОЗИ ДЕБЕЛИЯТ *** ИМА ,ЗА НСО ИМА ,ЗА ПРЕВИЛЕГИИ НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ТЪРТЕИ ИМА, ЗА ОГРОМНИ СУБСИДИИ ИМА,КОЛКОТО ПЪТИ ВСС Е ПОИСКАЛ ПАРИ СЕ НАМИРАТ А ЗА 80 % ОТ НАРОДА НЯМА,НИТО ЗА ПО-ВИСОКИ ЗАПЛАТИ НИТО ЗА ПЕНСИИ. АКО ДАДАТ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ПО 20 ЛВ.ЩЯЛА ДА СЕ СЪБОРИ ДЪРЖАВАТА