114

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 122Доста професионален анализ в два реда по темата.Ако бяхте премиер хората нямаше да мръзнат в снега при 5 снежинки.Но в Бг за премиери се избират *** селски гайди с малки челца, говорещи максродният си диалект и кълчещи се пред камерите като цциркови клоуни.А хората които отговарят за пътищата освен да ги нарежеш на едри сланинести пържоли за друго не стават.Ако не беше трагедия би било една забавна комедия........

113

Георгиев

преди 7 години

До Не ви трябваха гумиНе гуми трябват.....акъл трябва,акъл....

112

Не ви трябваха гуми

преди 7 години

До вчера ми обесняваха колко съм *** че си купувам зимни гуми,на бургазлии не им трябвали защото нямали сняг.... сега за снегорини ревът.

111

от мен

преди 7 години

Това на снимката е събора на любителите на зимния авто-туризъм.А аз ще погледна във фурната мръвките и червеното вино дали е достатъчно.Очквам приятели в този прекрасен зимен ден.Весели празници!

110

Анонимен

преди 7 години

аре махайте тая "гнъс", хората /тия от задръстването/ вече си пият ракията на топло! стига хейтили! не гледате ли други медий, коне с капаци - за тва сте на тоя хал!

109

Анонимен

преди 7 години

В името на популизма и демогогията сега плодовете на строителството на ГЕРБ и Кукуто от Банкя цъфнаха . Слаби основи ,а трябва минимум 4,5 м. с цел акумулация на топлинност,нов маршрут- с висока активност на въздушните течения( което е недопустимо)строежи през места с влажност и заблатявания (блатните кокичета и прочие чалъми) ниско качествен асфалт,ниска височина на пътя над нивото= КОНДЕНЗ-ЗАЛЕДЯВАНИЯ -ПРЕСПИ -СЛАБИ ШОФЬОРИ -ПТП. МНООГО ПАРИ (за партията )НИСКО КАЧЕСТВО -ВЕЧЕН РЕМОНТ.

108

Анонимен

преди 7 години

24 часа не могат да овладеят положението с една верижна катастрофа от 25 автомобила за щастие без жертви. Ами ако имаше маса пострадали? Защо магистралата не е била почистена? Защо не е имало патрул на КАТ и да предупреждава хората за ситуацията? Защо полицията е няма 2 часа след случилото се там? КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА? Каква зима та то няма и 25 см сняг и температурите на са по ниски от 6 градуса. КЪДЕ Е ДАЙ и защо ТИРОВЕТЕ са по пътищата на 30 и 31 декември? С една дума БОЙКОЛАНДИЯ!!!!

107

Анонимен

преди 7 години

До Кутев А Комундела от Банкя какво пее ?

106

Един от Северозапада

преди 7 години

До ЦК на ГЕРБ....Даааааааааа, дежурното извинение!!! Колитестари, гумите-летни, шофьорите-самонадеяни батки....Бре, защо пък в Германия,Австрия, вседържави,къмкоито сестремим, при -15 градуса и снеговалеж, магистралите са изчистени буквално ДО АСФАЛТ? А там зимата наистинае жестока! Тази трагедияунас се повтарявсяка зима, колкото и дасепъне Лили Винетката и Батман, да обещават,че няма да е така...Пародия на държава сме вече.

105

Наивен

преди 7 години

Когато държавата не си е свършила работата и пейзажа се зацапва, Бойко отива на място и се бие в гърдите, колко "неимоверни усилия" се полагат. Ако имаше държава, Бойко или кой да е друг премиер, може спокойно да си стои в кабинета. Работата е била свършена, когато е трябвало. Другото е само PR за наивниците.

104

ЦК на ГЕРБ

преди 7 години

Стари коли, неподходящи гуми,некадърни шофьори...Какво друго очаквате?

103

Голата истина

преди 7 години

Глупости на търкалета! Снега в Бургас е ужасен! Към 15см.Лек ветрец и 1-2 градуса.Това е т.н. бедствено положение.Проблема на региона се крие в умовете на хората а не във снега.Карането на 20г. немски коли със задно предаване и с т.н.ВСЕСЕЗОННИ гуми от т.н.местни БАТКИ правят шоуто на снежния път.Карането с летни гуми на сняг трябва да се криминализира.Не да ги правят задължителни а да приравнят ползването им на сняг и лед с употребата на алкохол.Пияния даже е по безопасен за околните от галоша

102

Един от Северозапада

преди 7 години

Къде са роторните снегорини, тежката техника на военните?Това можеше да се предотврати още снощи.Неадекватна , бюрократична и престъпна спрямо народа си власт!!!!Пари за нови Аудита и джипове има, за НС и МС, има пари за бежанците, а за собствения народ-няма????Жалко е... В такава зима, Реуснаците, по които плюете, пеш и с волски и конски впрягове минаха Балкана и освободиха София, а тук на асфалт се ослушвате...Неми се мисли,не дай Боже, при атентат или война какво ще е...

101

Анонимен

преди 7 години

Лошо е, когато се приписват свръх качества на хора, които не ги притежават.Времето е много лошо, но се крият много неща.Целият Поморийски регион е без ток от снощи, добре, че моите близки са се усетили и се прибрали. Но са идвали хора от другия край на България.Не чух по никоя телевизия, че няма ток в този район!В Бургас вали силно , трупа и вее от покривите снега.

100

Анонимен

преди 7 години

До Кутев А бе за Станишев не знам ама члена на БКП другарят Борисов е там.Така че бегом с лопатата заедно с Мравката да ринеш сняг.

99

Анонимен

преди 7 години

До Б. ЩеревЧе то по новите отсечки и бензиностанции няма.За тоалетни да не говорим.

98

Z

преди 7 години

Минах вчера през този участък на "Тракия" около час, преди да започне бедствието. Изключително силен вятър и сняг. Не само със зимни гуми, но и с шипове пак щеше да има проблем. Снегорини ИМАШЕ и работеха. Какво можеше да направи държавата - може би с временни светещи знаци и полицейско присъствие /нямаше нито една патрулка/да се ограничи скоростта и да се повиши вниманието на шофьорите, да се спрат тировете още към 10 ч. и т.н.... В Западна Европа при подобно време съм виждал подобни събития.

97

К

преди 7 години

ИЗНЕНАДА МОЖЕ ЦЯЛА НОЩ И НИКОЙ НЯМА А САМО ПИШАТ ЗА РУСИЯ

96

Анонимен

преди 7 години

Зимата ни изненада през декември ,чудя се тогава за кой сезон от годината работят снегорините може би през август бяха готови но сега са изненадани защото има един пръст сняг ,но са им виновни колите които били продължили напред вместо да спрат някъде си понеже шофьорите не били прецинили ситуацията ,а тя е зимен сезон вали сняг и снегорини които просто се разхождат за парлама усвоени пари от фирма и т.н

95

Б. Щерев

преди 7 години

"....67,5 млн. за км магистрала у нас, сметна Германия....." , е при тази цена не е ли редно да има и защита против навявания и най малкото автоматична пътна информационна система?! Да не говорим за крайпътни заведения и магазини не само но бензиностанциите!