11

опасни са

преди 7 години

Най сетне..Досега поени с озверяващо прецакващи цели фамилии униформени дебнеха да глобяват и да разоряват цели фамилии ..След писане обикновенно на НАГЛО ПРЕСТЪПНИ АКтове терористите в униформи включват за трайно увреждане жертвите през тежко терористични съоръжения монтирани в лични документи и талони на автомобили

10

Неразбиращ

преди 7 години

Пътувам често из ЕС но на север няма никъде полиция по пътищата да спира и проверява както е у нас , някой има ли обяснение защо е така и каква е причината.ПС. Ако се направи статистика там въпреки че няма полиция по пътищата катастрофите са рядкост и в пъти по-малко , а тук уж ни вардят и проверяват но даваме маса жертви и ранени постоянно.

9

Анонимен

преди 7 години

На това време смяната ще се изкара в колата но топло.

8

Анонимен

преди 7 години

По пътищата родни ще създава предпоставки за ПТП - със спиране в най-тесния участък, в завой и с притичване между колите.

7

До 7

преди 7 години

Прав си, но не съвсем. КАТ даже и ПТП-тата не отчита правилно - обикновено посочва грешна причина за катастрофата. После КАТ показва грешни статистики и на тяхна основа иска погрешни промени в закона, а депутатите като зомбирани ги приемат и по пътищата става по-лошо.

6

Анонимен

преди 7 години

Едвали ще пази, по скоро само ще отчита ПТП-та, тя толкова си може.

5

Анонимен

преди 7 години

Ще рушветчийстват, те друго не могат. А и не разбирам защо трябва денонощно да сме информирани с какво се занимава всеки некадърник.

4

Анонимен

преди 7 години

Хората пътуват по-рано, не по тъмно.

3

КАТ да се закрие

преди 7 години

Крайно време е КАТ да се закрие. КАТ са не просто безполезна и паразитна структура, а са вредна структура за безопасността на движението.

2

Салахадин

преди 7 години

Здравейте драги зрители.Да обясня накратко какво ще прави КАТ:Нищо няма да варди.Залагат се на всички табели на входове и изходи на градове и по-малки такива (Ако има под табелката завой още по рахат) и дебнат за жертви!!Естествено станало мантра Фарче и Коланче,то за друго няма какво.Абсолютен тормоз над над семеен шофьор.Масово разваляне на празника на обикновения данъкоплатец.Това ще прави КАТ!Никаква организация и никакво помагане на трафика!!Някъде греша ли ДНЕВНИ ФАРОВЕ?

1

Анонимен

преди 7 години

КАТ ще бди за ПТП-та. Във въздуха ли ще ги хващат тези ПТП-та? Да внимават като ги хващат във въздуха след това да не ги изпуснат на земята че ще се строшът!!!