21

Анонимен

преди 7 години

НА ОБАМА СЕ ПОДИГРАВА ЦЕЛИЯ СМЯТ. ПРЕЗИДЕНТИ ГО ПСУВАТ ОТКРИТО, ДРУГИ ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАТ ЗА НЕГО.ВИКТОРИЯ НЮЛАНД СЕ ПЕНСИОНИРА, НА КОГО НИ ОСТАВЯ, СИРОТИТЕ НИЕ.

20

Анонимен

преди 7 години

ЗМИЯТА КАТО УМИРА ХАПЕ НАЙ-СИЛНО. НО ОБАМА СИ ОТИВА, ЩЕ ДОЙДЕ ТРЪМП, ЩЕ ДОЙДЕ НОВА АДМИНИСТРАЦИЯ, А МНОГО МАЙ-МУНКИ ОТ РАЗУЗНАВАНЕТО МОЖЕ ДА СИ ТРЪГНАТ

19

acca

преди 7 години

23 - А грузия, чечения и украйна какво са бе пу*тка майна? там войни нямаше, така ли?

18

Хюсеин Обамович

преди 7 години

На крива ракета Космосът и пречи!Какво ли не измисли тия два мандата Барак.С какво ли ще се запомни?Един баща ме го дра. Друг Моника му свири.А имаааа: Утрепа муха в едно студио. Да си на върха и да избиваш комплекси.Хайде да идва 20 януари та да върви да си пише мемоарите.

17

Стар комунист

преди 7 години

Предсмъртни гърчове на световната либерастия

16

Анонимен

преди 7 години

23, А ГРАМОТНАСТЬ, ГДЕ,А, Я СЕГА ЧИТАЙ, ПАК ЧИТАЙ................

15

Анонимен

преди 7 години

тея нямат ли си друга работа..не останаха ли държави с петрол да се напад вече и да разнасят демокрация, ценности и диетична кола

14

Анонимен

преди 7 години

"Най-впечатляващата от тези нови мерки срещу Русия беше експулсирането на 35 руски дипломати, наречени от Вашингтон агенти на руското разузнаване."Е американците са прави за едно нещо и то си е традиция от онези времена в които сме били зад Желязната завеса - всички дипломати да са й агенти на външно разузнаване или поне да са минали обучение за такива през различните му държавни разузнавателни структури, което може би не се ограничава само до бившите съветски републики и сателити.

13

Анонимен

преди 7 години

САЩ не могат без Русия, Русия не могат без САЩ. Това са 2 бивши империи, макар и за кратко, бивши велики сили. Нещата се променят, само на тях в главите им е война, война война. Студена, топла, на изнесени фронтове, икономическа, всякаква. На тях им изнася психопатията, която бяха създали след 2СВ.Пожелавам им и на 2те страни всичко най-лошо за новата година.

12

Бау

преди 7 години

Е той ако са се намесили, за да го направят президент не би трябвало да има много право да 'разследва'. Имаше нещо много гнило с тези избори и абсолютно никой не очакваше Тръмп да спечели.

11

Анонимен

преди 7 години

Крайно време беше американците да си отворят очите.

10

Анонимен

преди 7 години

ДО 13 И ТИ МАЛКО СИ ЧЕЛА. Не е достатъчно природния ресурс , а и човешкия. ТО И СОМАЛИЯ Е ОЩЕ ПО БОГАТА. БОГАТСТВОТО И Е НА ТЕРЕНА НЕ Е ДЪЛБОКО. Но не върви!

9

Edna

преди 7 години

До Русия в изолацияМомче, не си губи времето да пишеш тук глупости, ами наблегни на учебниците! Попрочети нещичко за природните ресурси на Русия, все ще ти е от полза...

8

до 8

преди 7 години

Кое е безумното на Руската политика ?. Сигурно това, че иска мир там където САЩ са разпалили воини ?.

7

Анонимен

преди 7 години

То и тука при нас е нещо подобно. Плевнялиев реве срещу Русия като за последно.

6

Анонимен

преди 7 години

Безумната руска политика се води единствено от комплексите за величие на джуджето.Но трябва да го разберем и него. Представети си само колко подигравки е понесло като юноша за ниският си ръст и особенното фамилно име.

5

ивчо

преди 7 години

до 5нещо си оротиворечиш, явно е фактор Русия щом такава предсмъртна ярост има в отиващото си правителство.

4

Нас

преди 7 години

Когато фактите говорят ,и Боговете мълчат Обама да замълчи ! Народа се произнесе и той каза Тръмп!!!

3

гп

преди 7 години

Няма такова нещо! Тези хакерски атаки бяха изфабрикувани от болните либерални мозъци като последна мярка да се опитат да предотвратят Тръмп от властта и да промият мозъците на хората! Тръмп спечели съвсем честно и въпреки цялата гнусна атака срещу него от подкупните, либерални медии!

2

Анонимен

преди 7 години

Поне 35американски ,,дипломати,,ще се завърнат в щаатите ,разни организацийки грижещи се за евроантлантическите ценности в Русия ще бъдат закрити