27

Анонимен

преди 7 години

Германка е! Доскоро се кълняхте в нея! Сега Павлик Морозов!???

26

Анонимен

преди 7 години

"Това е геноцида на Меркел спрямо собственния й народ!Меркел е готова да избиват германците"Обаче това не е собствения й народ.Нито е германка. Нито е израснала в ГерманияОбикновена комсомолка.Като Паврик Морозов, който предал баща си на сатрапите от НКВД да го убият

25

Камбоджанец

преди 7 години

Ех , ако бяхме едни германци , или поне малко немци, какъв рай щеше да е и при нас ...

24

G7

преди 7 години

След СЛУЧКАТА в Берлин, службите са класифицирали Амри Мумри *** със степен 4, тоест евентуално вероятно да си помисли нещо лошо за някой немец, но не съвсем сигурно.

23

Ауслендър

преди 7 години

Новият Хитлер ако се появи, може да дойде и във вас, и да те изкорми!!! Толкова ли сте изпростели?!?!

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен(22)Нещо логиката ти крива - как ще успокоиш хората като им кажеш, че си знаел за убийствата но не си искал да ги спреш? Аз лично бих се много обезпокоил от такава постановка.

21

Анонимен

преди 7 години

До VansНай-вероятно е службите нищо да не са знаели. След дъжд качулка просто се опитват да успокоят немците. Нима могат да подслушват 1-2 милиона араби чийто език разбират само шепа полицаи. В Дамаск 7 годишно МОМИЧЕНЦЕ се самовзриви в полицейски участък. От тук следва, че ВСЕКИ МИГРАНТ Е ПОТЕНЦИАЛЕН ДЖИХАДИСТ - КАМИКАДЗЕ! Немците и скандинавците ще сърбат попарата на баба Меркел много години, ако не решат радикално проблема с мигрантите с екстрадиране или изолиране в затворени лагери.

20

до 21

преди 7 години

Тазобедрев, ти граматика учил ли си?Каква е тази маймyница? Ти патагонски ли си учил?

19

Анонимен

преди 7 години

Бог да прости жертвите и вечно проклятие за убиецът на 12 човека.

18

НЕ ПРАВЕТЕ

преди 7 години

Анализи кой какво е знаел, кой какво е правил и не го е направил!Заповедтта е била ясна.ТОЛЕРАНТНОСТ ДО ДУПКА! дОКЪТО ОПРЕ НОЖА ДО КОКАЛА! Важното е че шоуто продължава и ЕС непроменя политиката си спрямо мигрантите!Ние казваме "изпроси си го злото"

17

ТОВА е геноцида на

преди 7 години

Меркел спрямо собственния й народ!Меркел е готова да избиват германците но да не закачат ТЕРОРИСТИТЕ! иииии НЕМЕЦА ТЪРПИ ПЪК ПОСЛЕ ПРАВЯТ ОПЕЧАЛЕНИ ФИЗИОНОМИЙ И ПРОДЪЛЖАВАТ С БИРАТА И НАДЕНИЧКИТЕ.

16

Анонимен

преди 7 години

Два дни след атентата се намериха документи под седалката ,днес пък селфи,народеца трябва да рупа...Кое е основното,което знаем.Че въпросното лице за което твърдят,че бил атентатора и т.нар.експерти били знаели от февруари,че бил човек на наемните терористи идил.После някакви скали ни цитират като за ***.Предателите на Европа отвориха портите отвътре и умишлено наводниха с хиляди БЕЗ ДОКУМЕНТИ ,това случайно ли е?След Сирия е ред на Иран и православното християнство под паролата Русия.

15

Vans

преди 7 години

Ако всичко това е вярно, звучи чудовищнто - знаят, че има връзка с терористи, знаят, че се е предлагал като камикадзе, знаят че има училища за джихадисти в Германия wtf . Пълна олигофрения...

14

Анонимен

преди 7 години

"" точно на същото мнение съм и аз. Хора, които в живота си до никъде не са го докарали, търсят оправдание за съществуването си "".................Това не е моя теза, не съм толкова умен, ... това е теза на Юлия Латинина който следи / знае за кого говоря.Благодаря за разбирането все пак

13

До 8

преди 7 години

точно на същото мнение съм и аз. Хора, които в живота си до никъде не са го докарали, търсят оправдание за съществуването си, като се кълнат във вярност, на "техния" им бог. По този начин оправдават слабата си психика и невъзможността им да се борят в живота.

12

Анонимен

преди 7 години

Както и да е, но как правят сметка българските и европейските държавници ние ще живеем с този друг вид хора!? Те ще ни трепят от време на време, а ние ще им отговаряме с демокрация и толерантност????

11

наблюдател

преди 7 години

А. след атентата към коя скала го квалификацираха немските служби?

10

Анонимен

преди 7 години

Този има вид на типична мyтpa от ГЕРБ.

9

Анонимен

преди 7 години

До Анонимно 8във верния "сайт" си

8

Анонимен

преди 7 години

Тия атентаторчета до един се оказват о*трепки нямащи нищо общо с религия или вяра ... провалени несретници обвиняващи света за мизерията си ...Нещо подобно на нашите селски комунисти