129

Прост народ

преди 7 години

Много маломислещи/умни индивиди драскат коментари, както винаги. Радвам се че не сте неграмотни, но с този начин на мислене по-добре да бяхте, че да няма очаквания към вас. Чудя се на пропагандата и манипулациите ли да се нервирам, или на безхаберието на моите сънародници? Срам и позор сме братя българи, осъзнайте се!

128

Анонимен

преди 7 години

Путин: Руската мисия в Сирия е изпълнена, успях да наceра всичко там за десетки години напред.

127

Анонимен

преди 7 години

Путин обявил готовност за преговори. Ха-ха-ха, тоя може да обявява само като му се доходи до тоалетната. Не разбра ли че нищо няма да излезе от тия напъни на Русия, Турция и Иран. Нищо, освен продължаване на терора. Между впрочем какво стана с борбата на Русия срещу ИД? Май завърши безславно. Русата разчорлена мисирка Тръмп и той щеше да бори терористите, само че приятелят му Путин ще подпише примирие с тях преди американската мисирка да почне да бори ИД.

126

Анонимен

преди 7 години

147 и стингърите ли са за танкове

125

Анонимен

преди 7 години

Много е смешен тоя Путин/Шаломов беее!

124

Анонимен

преди 7 години

Путин бърза, разбра най-сетне, че Запада му пробута "победата" в Сирия !

123

пехотинец

преди 7 години

Диктаторът иска да излезе по бързичко от тази каша защото Американският конгрес е на само на седмица две от гласуване за въоръжаване на сирийската опозиция със съвременни оръжия, включително преносимите РПГта които са абсолютен кошмар за всякаква руска летателна техника. С такива оръжия на разположение на сирийската съпротивата, диктаторът ще изгуби всичките си хвърчила от допотопният самолетоносач Куза, за две седмици!

122

Анонимен

преди 7 години

Бог да те благослови Путин за тежката отговорност и борбата срещу наемни терористи от 100 държави,световен тероризъм ,троянския кон хранен с наркотици и заплати и медийно покритие и нечувани лъжи.Сега опасността от фалшив флаг е по-голяма отвсякога,за да излезе антихриста,който Исус Христос ще унищожи.

121

до 154

преди 7 години

До АнонименГрешиш - Путин си е научил афганистанския урок, но САЩ както изглежда все още не. Затънали са шия в ****...

120

ognyanz

преди 7 години

Мирът в Сирия (ако се запази) е победа за Русия. Русия запазва единствената си морска база в Средиземо море и ще има и военновъздушна база в региона. Така че Путин си изигра добре партията.

119

до 152

преди 7 години

До Ха,ха,ха за 151...Прав си, но оставаше и в държавата. Сега всичко е само по едни сметки.... точно така по Бояна и Симеоново. Ама там до колкото знам няма бимши герои на труда. Там са едни професори и преподаватели по икономика на социализма, които после ни учеха как се прави пазарна икономика, но в тяхна полза.... За това ства въпрос, нагаждачите бързо се ориентираха и намазаха филиите. Ако си го избачкат-няма проблеми, но стана за сметка на всички останали,крадоха като за световно.

118

u4en

преди 7 години

Този със сигурност ще е клиент на съда в Хага-като Милошевич ! Ако не го гръмнат до тогава.

117

Ха,ха,ха за 151...

преди 7 години

Ами ....ДРУГАРИТЕ ----ТОЛКОВА СИ МОГАТ ,БЕ...!!!!ТЕ ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА , ТАКА СИ Я РАЗБИРАТ, бе -----ОТ " ДЪРЖАВНОТО" да взимат и ...НАПРАВО У "ЧАСТНАТА СМЕТКА " да слагат...!!!!!!ТЕ ДЪРЖАВАТА ---ВИНАГИ СА Я ИМАЛИ ЗА ....."ДОЙНА КРАВА"!!!КЪЩИТЕ ПО БОЯНА И СИМЕОНОВО......ДА НЕ МИСЛИШ , ЧЕ СА ВСЕ ОТ ЗАПЛАТИ НА "ГЕРОИ НА СОЦ-ТРУДА".....??????ПРИ СОЦА.......НАЛИ КРАЖБИТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА ,БЕХА "НАЦИОНАЛЕН СПОРТ"...!!!ТАКЪВ СИ БЕШЕ И ...."БРАТСКИЯ СЪВЕТСКИ ОПИТ"!!!!!НЕ ПОМНИШ ЛИ ....??!!!

116

до 144

преди 7 години

До АнонименАми нали дойде "демокрацията" що не оправиха дивотиите,ами за по лесно затвориха всичко, окрадоха и продадоха за скраб Обикновено като едно производство технологично е лошо се въвежда нова технология.Ние въведохме технология за предаване за скраб-не се иска много акъл и носи бързи печалби,за съжаление еднократни.Сигурно икономисти като теб са го измислили... за какво да спорим.Не ми каза с тази просперираща икономика що няма работа в България. Ей това ми кажи.Не ми обяснявай али-бали

115

ognyanz

преди 7 години

До 149: Това не е края на войната, но все пак Алепо е втория по големина град в Сирия. Ще дойде реда и на по-малките. Всичко с времето си.

114

...и кво сега...?

преди 7 години

....поделиха си Алепо ---и край на войната!ИДИЛ---е по целата територия на Сирия.Турция и Русия си оплетоха кошниците .....и СЛОЖИХА КРАЙ НА ВОЙНАТА!МНОГО ТАРИКАТСКО , НАЛИ...??!

113

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

ИЗНАСЯХА ЗА СССР , разбира се.......ИЗНАСЯХА И ОЩЕ КАК....ХА,ХА,ХАААААААААА...Цигарите "Стюардеса "---- У НАС БЕХА ПО 0,65-СТ......В СССР беха по 0,18-ст.!!!!!От свинската месо ---взимаха на безценица --САМО БУТА И ГРЪБНИТЕ ПЪРЖОЛИ /викаха му "ПИСТОЛА"/.....за по 1,20-/кг.ГООООООЛЕМ ИЗНОС БЕШЕ ......ДОРИ И ГАЩИТЕ НИ ИЗНАСЯХА НА БЕЗЦЕНИЦА!!!

112

Анонимен

преди 7 години

tozi chovek upravliava sveta

111

Анонимен

преди 7 години

путин ще избяга като бито ку4е от сирия

110

Анонимен

преди 7 години

кой го пита пък този