146

смешни американци

преди 7 години

Русия има неограничени възможности - може да сваля и назначава президент на САЩ , който си пожелае!

145

До класация от 2014

преди 7 години

А сега сравни го с БВП на БРИКС, обаче не забравяй, че щатите имат 13 трилиона дълг, за разлика от другите държави. На практика са фалирала пирамида, която живее и за твоя сметка, пък ти им се радвай.

144

тя

преди 7 години

Какво правят т. н. НПО по цяла източна Европа? Кой ще ми каже?

143

Стоян Киров Киров

преди 7 години

Отново смях в залата.На всички е ясно че ви плащат едни дребни суми да правите препечатки от русофобската преса в прибалтика,но малко старание в изкарването на кинтите не е излишно.Вярно е че в английския език няма род, ама само с Гугъл транслейт не става.Достатъчно е да щракнете в уикипедия да видите че сенатор Греам е тя а не той.Да карат ви и да прокламирате т.н. трети пол но става смешно.В САЩ с името Линдзи си къщават само дъщерите а не като у нас да има Аню,Марийко,Лилян и т.н гей имена.

142

Тия станаха смешни

преди 7 години

Краварите вече не ги вземат на сериозно :)и какви санкции може да наложат?Да им забранят водката ли?

141

Анонимен

преди 7 години

САЩ: За да сме честни, омръзнаха ни мръсните войни на кремълската КГБ клика !

140

Анонимен

преди 7 години

Китай е икономика 1 .Само месечното производство на цимент в Китай е колкото САЩ произвеждат за една година .

139

Тато

преди 7 години

До Класация 2014 Тази класация е невярна, само подледни разликата м/у Китай и САЩ , няма такава разлика , там има почти равенство. За другите да не говорим.

138

Анонимен

преди 7 години

на крива ракета, космоса и пречел

137

0

преди 7 години

ВЪХ ПАК ТЕЖКИ САНКЦИИ НАПРАВО ГИ УМОРИХА ОТ СМЯХ ТИЯ РУСНАЦИ.КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ГОВОРЯТ ЗА САНКЦИИ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ГЕОПИЛИТИЧЕСКИ ПРОСТРАНСТА И ВЛИЯНИЕ ЗАЕМАТ И ИЗОЛИРАТ САЩ.И КАКВИ СА ТИЯ САНЦКИИ ЩОТО И АЗ САНКЦИОНИРАР ЛУНАТА -ГРЕЕ НЕПРАВИЛНО ВЕЧЕР АМА КВО ОГ ТОВА, ТЯ ЛУНАТА ЗНАЕ ЛИ?.МЕЖДУ В ПРОЧЕМ СЛЕД Т.Н. САНКИЦИИ НЕЗНАЙНО ЗАЩО ТЪРГОВСКИЯТ ОБОРТ НА САЩ-РУСИЯ Е НАРАСНАЛ С 22 % ЗА 2 ГОДИНИ.

136

Анонимен

преди 7 години

А Русия знае ли?

135

Анонимен

преди 7 години

До Класация 2014 -НЕЩО СА ТИ ГРЕШНИ СКМЕТКИТКЕ. НЕ ЧЕ ОЗНАЧАВА НЕЩО НО ПО ДАННИ НА СБ И МФВ -БВП НА РУСИЯ ПО НОНИМАЛ Е 2,22 ТРИЛИОНА ДОЛАРА/ 7-МО МЯСТО/ ПО ПАРИТЕТ НА ПОКУП.СБОСОБНОСТ БВП НА РУСИЯ Е 3,773 ТЛРН.ДОЛАРА /5-ТО МЯСТО /ДАННИТЕ СА КЪМ 31.12.2015Г./ДАЖЕ СЛЕД ОТЧЕТЕНАТА РЕЦЕСИЯ ОТ 3,3 %/.

134

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен -защо никой не отива в Русия?.Ами има официална статистика на ООН-Русия е на второ място в света поброй влезли имигранти-13 млн.души за 10 год.В същото време постоянно или времено пребиваване в Русия /паспорти/ са получили 556 хиляди граждани на ЕС и 457 граждани на северна америка които живеят и иработя в Рсия официално.Така че мантрата никой не отива там е за масова употреба на протестърски медии и нищо повече.

133

2+2

преди 7 години

Отричат за хакерите както отричаха за Катин ,но "всичко тайно става явно" както пише в Библията.

132

Анонимен

преди 7 години

До Русия е в 19 векТи добре ли си?

131

Анонимен

преди 7 години

Една маалка Ирландия годишно превърта във вид на разни социални пакети над ЗАБЕЛЕЖЕТЕ 2,8 БИЛИОНА ЕВРО.Това е официална статистика от вчера,тези пари ще се раздадат за 2017г.Стига сте ми ги хвалели икономическите мишоци поркащи препарати за почистване

130

Анонимен

преди 7 години

Джуджето на снимката не е ли глътнало *** ?Голям майтап е с неговите болни комплекси

129

До 149

преди 7 години

То затова вера Трамп каза, че явно Обама не е със свсичкия си.След като утре ще предава ключовете от белия дом, а днес е седнал на куфорите си и подписва ли подписва разни идиотщини, родени от възпаления мозък на неговите съветници. Трамп казва, че се принудил да събере най-добрите юристи на САЩ, за да може веднага след Нова Година да започнат работа по отмяна на глупостите, които сега твори Обама. По предварителна оценка поне 75% от указите му трябва да бъдат отменени, като вредни за САЩ.

128

Анонимен

преди 7 години

Русия е изгнила карта на бившия СССР...

127

Анонимен

преди 7 години

Защо ли никой не отива да работи в Русия?!Нали плащали космически заплати ;)Всички бягат на Запад!