19

разплата

преди 7 години

веднага да му ударят 1000 тояги по тези ръце които посягат и след това да видим дали ще може да ги вдигне а са краката жар като нестинарите

18

Анонимен

преди 7 години

Ами ако си сама, нямаш родители и с 600лв. заплата, защо правиш две деца от такъв психо? Да кажем не си разбрала с какъв се събираш и си родила едно, но защо и второто? В много случаи човек сам си гради съдбата. Жените на такива са слаби по рождение, не способни да се справят сами с живота и за съжаление, като се съберат с такива стават истински жертви. Няма как да им се помогне, човек ако сам не си помага няма кой друг и всяко решение, ще е временно.

17

Пешо*

преди 7 години

Брей, какви "мъже"!Ама и вие, жени.Не е ли вече пределно ясно какъв е човека когато вече сте на етап да се събирате?Или чалга културата налага стандарта за романтика "бий ***, обичам та"?

16

бактисъл

преди 7 години

Ясно - на оня Издислав, от мюнхенското метро, братчет му.

15

до коментиращите

преди 7 години

И българи има такива, и изобщо не се чудете защо жените търпят , а плюйте да не ви застига , че живота така се извърта -на думи е лесно , но на практика е Много трудно .Ако си сама и нямаш родители , нямаш дом където да се скриеш с двете си невръсни деца и заплата 600лв какво ще направиш ?

14

Дъртак

преди 7 години

Толкова може днешният млад българин: да вади бухалки по кръстовищата и да бие жени. Пълни ***.

13

11

преди 7 години

А що не казвате, че са кюнци?

12

Анонимен

преди 7 години

Познавам чисти българи, че и млади и образовани, които си бият жените. А жените защо търпят ли? Не знам, не искам да разбирам. Преполагам, че биячът, ако е образован и от добро семейство насилието е свързано с психически проблем, явно и жените им(и те млади и образовани) са с такива щом остават с тях.

11

Анонимен

преди 7 години

И ви беше трудно да поясните "р0мск1я квартал Нов път" ли?

10

Анонимен

преди 7 години

Там живеят само "български граждани", българите живеят във Видин.

9

За сведение

преди 7 години

В "Нов път" българи няма.Това е "Максуда" в северозапада.

8

бий ма , обичам та

преди 7 години

Добре де, интересно ми е, след като той я е биел, тя какво е правила при него?Това никога няма да мога да си го обясня.Да не е последния останал мъж на света?

7

third world

преди 7 години

Добре, съгласна съм, че братовчедка ти моника е трябвало да си държи краката затворени и не одобрявам такова поведение нито от мъжете, нито от жените. Друг е въпроса, че ако мъжете можеха да раждат, клиники за аборт щеше да има и в Папуа Нова Гвинея. И от двата пола има отвратителни хора, просто жените страдат повече за глупостите си. Май и баща ти е от тази порода, 7 братя от различни жени. Я си представи *** да има 7 деца от различни мъже, окей ли е?

6

Смок

преди 7 години

До Крали Марко Какво да ти каже пича? Цялото ти семейство е увредено. Баща ти има седем други момчета от различни жени, братовчедка ти има не знам колко аборта и над сто мъже... Защо ти да си по-различен? Ха ха ха

5

Анонимен

преди 7 години

Крали Марко със сигурност е някой малтретиран като дете, заекващ, 160 см висок, плешив чичка, който се интересува живо от евгеника.

4

Ние

преди 7 години

Абе тоя е избивал комплекси! Сега в затвора, да го научат ,как се прави. !!!

3

third world

преди 7 години

Крали марко, виж колко жени си гледат децата сами заради *** като някои бг мъже. Нацията ни ще се затрие не защото никой не иска да ражда, а защото *** (ти и много други) иска само да бие, пие, псува и е*е. Не иска да е примерен, почтен, интелигентен гражданин, който да възпита свестни хора. Виж, ако жена ти хвърли бебето в кофа за ***, наистина си струва да я убиеш, но ти май си съгласен с домашното насилие попринцип. Такива хора не е трябвало да се раждат тук, нека пази европа чиста.

2

third world

преди 7 години

Крали Марко, ако си ми мъж, ще направя да изглежда така, все едно си починал от естествена смърт. Пък и да не успея, ще си лежа в затвора без капка угризения. Ти дори и в Афганистан не е трябвало да се раждаш, ама уви. Кой ще ти ражда бебета на теб като си генетично увреден.

1

Анонимен

преди 7 години

Тези да не са от онези? Тогава нещата ще са ясни. Все пак системно да я пребива, звучи някак си като системно си го е заслужавала. Ако не беше така, отдавна да се е изнесла някъде другаде.