8

Анонимен

преди 7 години

Баба Меркел хареса това

7

Анонимен

преди 7 години

Точно за това,лъскавите кифли бягат в Близкия изток и Арабски свят нали са тарикати.Който ти се мяташ като,че тук сме най нормалните глупчо защо тогава всеки се фука като отиде на почивка в ОАЕ,Катар,Турция,Кувейт...т.н.Никой не гледа да интегрира да почива тук всеки на там хваща пътя да има газарлък нали ?

6

Хахо

преди 7 години

Нахални като бълхи са, затова да се товарят на транспортни самолети и да се изсипват в пустинятя от бръснещ полет и който оцелее да разказва, какво ги очаква ако отидат в Европа! Те са заплаха за съвременната цивилизация!

5

Българина

преди 7 години

Вируса неоосманизъм е ясен, и ваксината е ясна, още Тервел я е открил. Въпросът е кой ще я приложи пръв! Първите както винаги печелят

4

Искам

преди 7 години

Да знам за една единствена африканска или арабска държава, която да става за нещо? Както и там така и тук държавата е функция на населението. И те, а и ние си заслужаваме съдбите, с разликата че ние не се натрапваме на никой.

3

Анонимен

преди 7 години

броят на тези убежища е нарасТнал------НАРАСНАЛ е по-добре май??

2

Мунчо

преди 7 години

Французите си направиха играта "Тука има, тука нема" на живо!

1

Анонимен

преди 7 години

Нема лошо - нека ни покажат немците и французите как да си интегрираме нашите издислави,чиито културни особености наподобяват тези на глутница улични кучета.