44

читател

преди 7 години

Просто НЯМА СЪД.

43

Анонимен

преди 7 години

на магистралата в събота на 24ти тракия, един прелетя с над 300, 5 -10 мин по нататък имаше патрулка, но нямаше спрени.

42

Takaa

преди 7 години

Внимателно си запишете "доводите" на т. н. съд. Ако имате нужда дословно можете да ги цитирате, ако и на вас напишат наказателно постановление, както и да се позовете на съответното решение...Нали сме правова държава..

41

kiorsufra

преди 7 години

nali takava e zelta s priemane na :NOVITE PRAVILA SA DVIJENIE PO PATI6TATA;DA OSTANAT NE NAKASANI TAKIVA NARODNI PREDATELI.TOIA POST-NARODEN PREDATEL TRIABVA DA BADE SADEN I VKARAN V SATVORA.TRIABVA DA SWE PRIEMAT SAKONI KOITO DA KRIMENALISIRAT SKOROST NAD 30KM .triabva osven satvor globata da se uveli4ava progresivno na vseki km otgore.

40

Анонимен

преди 7 години

Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

39

ined

преди 7 години

ГЕРБерастията и корупцията вървят комплект.

38

Анонимен

преди 7 години

Заради такива неща ,законите стават безсмислени .Не може да има социален мир когато се правят компромиси .

37

Анонимен

преди 7 години

То каквито ни депутатите такава и държавата.Никога няма да се оправи.А на този депутат му пожелавам следващия път да се размине с осевата линия и да се залепи за някое дърво,така ще 59861 спести от пари за некролог.

36

Анонимен

преди 7 години

Предлагам:-министри, дупетати, съдии, дебели полицаи, целата мързелива и корумпирана администрация(вкл.нои,мой и тем подобни), всички които дебелеят на наш гръб и смучат кръвчицата ни, да си публикуват рег.номера на автомобилите си, този списък да се вкара в мобилните камери, които от своя страна няма да реагират на подобни нарушения. Така и ние пбикновените хора ще продължат да си плащат глобите , а всички останали поне няма да си губят времето за театър.

35

Калашников

преди 7 години

Иска ми се за Коледа да нашибам една полу корумпирана съдийка от Софийския районен съд.....със сурвачка.

34

Анонимен

преди 7 години

Съдиите също не спазват закона!!! Вместо да дават личен пример, управляващите и съдиите се надсмиват над закона! Браво!!! После не се учудвайте, че хората се избиват, карат като ненормални и на никого не му пука за нищо! Плащаш и си недосегаем! Отврат.

33

Бай Добри

преди 7 години

Герберастите никога не нарушават законите и са безгришни.Те са достойни за пример.А българските съдии са некорумпирани,неподкупни и независими,защото от тях нищо не зависи.

32

lolek

преди 7 години

Половината ревете, ама сте мушкали по 20лв. на катаджията, за да не пише акт, хайде хайде...

31

Герберуга тарикат

преди 7 години

..а какво да кажем за кмета на Гецово Разградско от ГЕРБ , който преди три месеца го хванаха с 2промила и отгоре да кара в Разград и прави циркове в съда вече за кой ли път , разбира се бърза процедура гербавите не ги лови , а май и никаква процедура..

30

иванов

преди 7 години

Преди три години са ме засякли със стационарна камера за превишена скорост. Тази година ми дойде честитката за150 лв. Платих си ката поп тъй като ми казаха че обжалване само ще утежни ситуацията и ще имам още допълнителни разходи. Да отбележа - не съм депутат а обикновен човек !

29

Койнарев

преди 7 години

Ами гласувайте пак за тикви и курнелии и те така.

28

кмета на Симитли

преди 7 години

Изглежда, че гербавите много обичат Симитли!

27

една

преди 7 години

До ArmagedonЕдното не изключва другото. В случая обаче съдията е отсъдил според закона, а този, който е съставил акта му е дал причините за това решение. При съдиите има и доза субективизъм, а тук процедурата е ясна и въпреки това масово при издаването на актове не се спазва. Ако в една частна фирма си позволиш некомпетенция и последваща загуба за фирмата (обикновено съдебните разноски се плащат от загубилия) най-малкото си аут...а при МВР служителите - нищо, продължаваме да си ги хрантутим.

26

Берлин

преди 7 години

В Германия щяха да му разгонят фамилията. Но във феодални държави като България и Русия, един депутат има статут на полубог.

25

Адвокат

преди 7 години

Всеки стъбилен адвокат може оневини нарушителя...докато родните полицаи не се ограмотят като хората. Въпросът е дали разноските времето и нервите...си струват повече от глобата !!!