8

Анонимен

преди 7 години

Тези игри са за децата. Не за зрелите. Да ходи да се еб ава с чувствата, времето и жената, при някоя друга. Какви са тези несериозни отношения? "Ела ми дойде ми". Една зряла Жена не би му дала, втори шанс. Той е като децата, не знае всъщност, той какво иска от нея. Уж желае да е с нея, но не желае да е с нея. Тя ще го отсвири и с право.

7

Анонимен

преди 7 години

Щом веднъж е поискал раздяла, не знам как ще и поиска прошка? Какво, "откакто сме разделени, разбрах, че ужасно много те обичам и ми липсваш болезнено." Тогава ли му е станало ясно, каво изпитва към нея.? А докато са били зедно не му ли е било хубво.?! Много му е било, хубаво! . Понякога , човек в яда си изрича думи, които не мисли и не чувства. След, това съжелява дълбоко. И не е желал в действителност, раздяла.

6

Д-р Радев

преди 7 години

1. Капака на лаптопа пада 2. Правите кафе и закуска и доставката е в леглото 3. Бърз секс 4. Процедура по стягане за излет 5. Планината е до вас - натам със пълна газ ! 6. Излезте и прекарайте малко време заедно 7. Направете НеЩо зА дРуГиЯ ! Нещо от сърце, попитайте го какво иска , какво му тежи , ще останете много учудени колко много има да ви казва 8. НЕ СПОРЕТЕ - САМО СЛУШАЙТЕ ! 9. Направете романтична уютна, празнична и коледна трапеза 10. Поканете приятели или ако сте двамата правете секс !

5

Анонимен

преди 7 години

Ако желае да бъде с нея, намира начин. Преглъща гордоста, сваля гарда и си я връща. Вместо бивша, става със статус настояща, сегашна. Колкото и да ти е сърдита, обидена.., колкото и да си я наранил, намираш начин да бъдеш простен. Прошка се дава, само когато бъде поискана. Когато, истински съжаляваш и се разкайваш. За това, което си направил, спрямо нея. Било то измяна, лъжа, предателство, лицемерие. Човешко е да се греши. Има грешка, има и прошка. Весели празници!

4

Анонимен

преди 7 години

Е, с робите на Фейсбук е така. Днес е голямо геройство да нямаш профил и да не използваш т.н. "социални мрежи". Нормалните хора нямаме нужда от такива мрежи и приятели.

3

Анонимен

преди 7 години

До 3В 99% от случаите , като твоя сам си си виновен, че си я направил бивша. Кой ти е виновен, че си се докарал, дотам.

2

Анонимен

преди 7 години

Нали ти е бивша, защото полудяваш полекичка.

1

Анонимен

преди 7 години

Аз се скапвам само като гледам какво прави бившата.. мн тъпо