7

Нас

преди 7 години

Абе политиците що се правят на ощипани моми!!! Много добре знаят, какво да правят, просто интереса им е друг !!!

6

ШАРАН БГ

преди 7 години

Защо българските пишман-политици искат да унищожат колкото се може по-бързо пенсионерите ?? Последните имат "лошите" спомени, как са градили държавата, как са строили жп линии и Проходи, как са граници вардили.... За това, за благодарност, им стигат около 200-250 лева пенсия. Колко народ е дал поне две години от своя млад живот за опазване на БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦА ??!? Ама тя била комунистическа, със система КЛЬОН и АК-47. За това, последните сега ги харизваме на Ислямска Държава.....

5

До 2

преди 7 години

В България на съд се изправят тези,които ловят нелегалните мигранти,а на мигрантите се осигуряват условия за живот за 1300 лв.на месец,което е мечта за 80% от българския народ.Такива са законите в република ***.

4

Анонимен

преди 7 години

Какви мигранти,какви каналджии,какви 5 лева.Нали Р.Бъчварова и ББ ни казаха,че добре си пазим границата и пиле не може да прехвръкне,направо ги ловят във въздуха,като снежинките.И какво излиза сега,че мигрантите си влизат както преди през разградения двор,а Бойко си реже лентички и си коментира футболни мачлета.Държавата е на автопилот и цяло чудо е,че още не се е разпаднала.

3

Анонимен

преди 7 години

А останалите четирима от осемте? Те къде са? И един да пропуснете, може да е фатално....

2

Анонимен

преди 7 години

Незаконните мигранти се наричат престъпници и мястото им е в затвора. Ние европейски граници ли имаме или сме разграден двор.

1

Нас

преди 7 години

Ами сега каналджиите по бързата процедура! И конфискация на имущество!!! Това е държавна измяна!!!