58

Анонимен

преди 7 години

Пехотинец: при мене е така сьщо в апартамента а на кьщата сьм с котел хич не ми дреме

57

Анонимен

преди 7 години

НЕМА ЛАБАВО!

56

до Кадиров

преди 7 години

И какво от това че твоя приятел обичал Русия,ама отишъл да работи в Белгия?Какъв извод ти си правиш?Не разбирам.Какво общо има едното с другото,и с какво едното изключва другото?Русия се обича заради нейната велика култура,история,география и голямата близост между нашите два народа.Ако нямаше Русия,сега нямаше да има България и Европа в сегашния й вид.Именно Русия във вековете разби всички нехристиянски империи нахлуващи към Европа.Монголи,хазари,турци,татари,иранци.Каква ли щеше да е сега Е?

55

Иви

преди 7 години

Бедни хора в "развитите" страни ама колкото искаш - даже са многоооо повече от очакваното. Та тези хора , които се отровиха от лусиони или там каквото беше - не е от разкош - за да се принудят да пият това не е от хубаво. Колко такива има и във великата ви УСА не е истина - само живеещите постоянно на карвани са над 15 мил. - пак не е от хубаво ама е факт - та "шаренийката по филмите" за УСА е ОК ама реалността е друга, както има и друга реалност в Русия, Германия, Франция и тн...

54

Анонимен

преди 7 години

До хахаАЛКОХОЛ НИКОГА НЕ ЗАМРЪЗВА, СЕЛЕНИЙО

53

Марин Русеборн

преди 7 години

До АнонименБраво на националния ***

52

Анонимен

преди 7 години

снимките се повтарят, оправете си новината.

51

Басри Кадиров

преди 7 години

Във форума много хора въздишат по Русия, но реално много малко буха отишли там да живеят и работят. Комшията беше заклет русофил, но един познат го викна в Белгия на работа. Сега взема към 1800 евро заплата и през ум не му минава да ходи в Русия.

50

хаха

преди 7 години

При -50 водката замръзва , затова пият антифриз - доказан факт.

49

Анонимен

преди 7 години

До пехотинецне знам за водката но имат страхотно парно аз лично съм била при -38 а вътре в жилището става 28 няма радиатори всички тръби са вградени в стените на стайте и когато си допреш ръката греят много от абонатите на българската топлофикация могат само да си мечтаят за такава топлина в къщи а топлата бода тоест горещата няма свършване така че колко минуса са навън руснаците не се интересуват парата до станцията замръзваше в въздуха и става красив букет

48

Един измежду многото

преди 7 години

До АнонименАми, греда! Не са руснаците. Българите са малък, но много *** народ. Факт.

47

Един българин

преди 7 години

Най-студеното населено място в света е в Русия, малко градче на име Оймякон, в Република Саха (бившата Якутия).Там ходят туристи от цял свят да се кефят на студа (най-вече има японци).Гледах демонстрации - с банан забиват пирон в дъска вместо с чук!Там дори водката замръзва (ако е навън)!

46

Анонимен

преди 7 години

славяните не са раса, а просто езикова група, наречена така през 18 век. преди това са ги наричали просто склавяни - роби !

45

Анонимен

преди 7 години

Ако в България е минус 62градуса държавата ще замре всякакъв обществен живот.

44

до 74

преди 7 години

":)) Проблем имаш ти с алкохола :))"Проблем с алкохола имаш ти, затова го избягваш и пиеш рядко само с компания и повод, и по малко "за настроение", че иначе... :))

43

ай сик

преди 7 години

Мужикът е достатъчно смел да защити жена си,докато бойкувисчетата ритат мачлета със своите 200 кила и една жена не могат завъртя,само прости тутки,защото никоя нормална жена няма са остане с пъзльо,па бил той и трезвен.

42

Анонимен

преди 7 години

Да дадем пари на Ал Гор да ги хване малко глобалното затопляне.

41

Анонимен

преди 7 години

ТолерастИята по естествен път се изолира от Русия.Темпетатурата отделя хората от толерастите-китки.На -62 всичкото толераст умира.Остават само хората.

40

Анонимен

преди 7 години

"Не, не съм пил сироп за кашлица поради липса на алкохол. Алкохол употребявам в компания и за добро настроение. Сироп за кашлица когато имам кашлица.Не съм руснак де... нямам обсесия да съм перманентно пиян на всяка цена."Проблем, ти живееш на място, където зимата е с пролетни температури. Като не знаеш какво е да живееш в такива адски условия, не се изказвай.

39

карина

преди 7 години

Чудно и прекрасно ! Здорово !