9

Анонимен

преди 7 години

мен ме интересува до кога корупцията ще процъфтява в Бьлгария------------------Докато гласуват за Гойко и останалите комунистически производни.

8

Анонимен

преди 7 години

5та по-добре да не я бях научавал.Къде е защитникът на нормалните хора?Аз не афиширам какво правя в леглото си, неприязънта към сбърканите е основно от "Вижте ме, аз съм..."

7

анонимен

преди 7 години

няма що страхотни новини животьт ни ще стане тьи прекрасенмен ме интересува до кога корупцията ще процьфтява в бьлгария

6

Кой

преди 7 години

Това ли ви са хубавите новини бе.Честито гейове и лизбийки.Дано дгодина гейовете да започнат да раждат и по хубава новина не ни трябва.

5

Анонимен

преди 7 години

Три от петте не донасят нищо положително.

4

Анонимен

преди 7 години

1.ГЕРп подадоха оставка ... уж!

3

ined

преди 7 години

И кое му е доброто на 5-тата новина ???А т.н. "споразумение за климата" е още един начин богатите да станат още по-богати за сметка на бедните дето ще станат още по-бедни, затова пък ще са екологично бедни.

2

вгр

преди 7 години

За мира в Колумбия, трафика на хора в Индия и обртязването на жени (по-скоро момичета) - можем да кажем НАЙ СЕТНЕ - ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СТАНЕ! Останалото са глупости и лоши новини - никак не ме радват.

1

Истината

преди 7 години

И какво им е доброто на тези новини?!?!52 години в Колумбия се бият, а на референдума отхвърлиха мирното споразумение.Климатичните промени заради развитите страни, сега ще са за сметка на неразвитите държави.В Индия нараствал трафика на хора, а те чак сега се сетили да започнат да мислят по въпроса.В Африка обрязвали женитеИ пак права за тези дето имат повече права, само защото нямат биологична нормалност.