9

бай ганю

преди 7 години

До Анонименне го е утрепала не си се запознал детайлно със случая

8

Аман от неграмотни !

преди 7 години

На Борянчето й куца граматиката. Осъдиха КОГО? Осъдиха крадецА ! Нататък няма смисъл да се чете. И да, има значение как се пише.

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен номер 5 А кое е толкова простото ? Кое трябва да натежи при решението: какъв е умисъл е имало (и как със сигурност да се докаже той в първия случай) или какъв е резултата. С други думи: съди се за престъпен умисъл или за резултат от престъпното действие ? Струва ми се, че резултатът е по-важен.

6

Анонимен

преди 7 години

аха.. значи грабиш и отиваш в панделата за 7. мейзерката утрепа човека..и ще лежи 3 + опит за подкуп на полицая..ИНТЕРЕСНА ДЪРЖАВА...

5

Анонимен

преди 7 години

В заглавието крадецът не трябва да е с пълен член.

4

Анонимен

преди 7 години

Какво има толкова сложно?Случаят Мейзер е убийство по непредпазливост - на практика вината е и на убития, който се е съгласил да бъде вързан със свинската опашка.При този случай в Средец има умисъл, но става въпрос за въоръжен грабеж, който е по-сериозно престъпление, затова и присъдата е по-висока.

3

Факт

преди 7 години

Осъдиха Бойко Барецов,сега чакаме сикаджията Бойко Борисов

2

ля ля

преди 7 години

ми че то по-добре да се тепеме

1

Анонимен

преди 7 години

И това е правосъдие ? Опит за въоръжена кражба: шест години и половина затвор. Убиийство на човек: два пъти по-малко. Двете присъди са издадени в един и същи ден. Аз ли нещо не разбирам каква е тази работа ?