132

Грухтос Бомбастични

преди 7 години

И да попитам всички тия дето цитират Конституцията. Ако Борисов беше подал оставка 20 дена по-късно и се получаваше така, че в предпоследния ден от мандата на Плевнелиев трябваше да се назначи служебно правителство за 1 ден, пак ли щяхте да пеете същата песен?

131

Грухтос Бомбастични

преди 7 години

Ей, това политиците са уникални хора. Същият този говорител съм сигурен, че друга песен щеше да пее ако Плевнелиев беше назначил служебно правителство. Щеше да каже: "Ами този, защо сега така ни излага? Има ли смисъл за 20 дена?". Общо взето Плевнелиев няма полезен ход, без да бъде охулен, каквото и да реши. Направо се изумявам колко ниско могат да падат хората.

130

пенсионер

преди 7 години

До Андрешко-146Ако четеш повече и мислиш по прочетеното щеше да видиш как се разви Чили икономически след Алиенде и докъде стигна Венецуела при Чавес.

129

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев нарушава конституцията защото заявява че няма да я изпълни.И за него като за всички гербаджии закона е "врата у поле". Той вербално наруши конституцията със заявлението си ,ако си бе мълчал и бе изчакал клетвата на Радев никой нищо нямаше да може да му каже.Той директно заяви че КОНСТИТУЦИЯТА не го интересува.Но от *** не можеш да очакваш нещо друго.Той доказваше ,че е *** в рамките на 5 години та сега да поумнее? Няма как.

128

Андрешко

преди 7 години

До #140. Пенсионер. Ти не знаеш нищо за виденовата зима. Този трик беше отвън. Така направиха първо в Чили със Салвадор Алиенде,така направиха у нас,така направиха и в Румъния. Чети повече и мисли върху прочетеното.

127

Андрешко

преди 7 години

Президента Плевнелиев грубо наруши Конституцията на Република България. Ето какво казва чл.99,ал.7.В случаите на ал. 5 и 6 президентът не може да разпуска Народното събрание през последните три месеца от своя мандат. Ако в този срок парламентът не може да състави правителство, президентът назначава служебно правителство. Президентът Плевнелиев не може да каже просто така:Продължавай Бойко,а трябва да издаде указ,као назначи това правителство за служебно...Той трябва да продължи процедурата...

126

Един от Северозапада

преди 7 години

До Чоко Чоко, какъв льотчик те гони бе? Толкова народ гласува за Радев, тоест, против Борисов, че ако бях на твое място, щях да си мълча гузно....До там докара господин другаря инженер доцент коджа баш пожарникар Борисов държавата, че в държава, в центърана която е имало митинг 2 милиона против БКП, сега 2,5 милиона да гласуват за кандидата на БСП...Товатрябвада ти говори, колко и какво е направил Борисов за тоя народ и тая държава през двата си неуспешни мандата.

125

Чоко

преди 7 години

До До ЧокоМного пари са извадили от Русия , за да поддържат тези ***, възхваляващи льотчика и ***. Включете и мен. От време на време мога да се включвам във форумите и не е лоша и аз да захлебя нещо.

124

До Чоко

преди 7 години

Защо ще чакаш "льотчика" за да падаш от смях? Падай сега. Нали падна *** Цецка. Не губи време, защото ще те изкарат бавно развиващ се. Хахаха.

123

Чоко

преди 7 години

До АнонименИ точно БСП и ДПС ли ще ни оправят отново. Не, благодаря

122

пенсионер

преди 7 години

До To6Аз не плача за ГЕРБ,аз плача затова че вие искате да ги смените.Не съм забравил виденовата зима.

121

Анонимен

преди 7 години

До ЧокоЦялата държава отдавна падна от Плевенлиев и Борисов.

120

Анонимен

преди 7 години

До св.св.Маркс и ЕнгелсИмаш много глупости и малко ум!

119

Чоко

преди 7 години

Очаквам с нетърпение кабинета на льотчика, за да падна от смях. Какви ли типажи ще има в него. Все пак трябва да обслужат червената олигархия, която огладня здраво през тези две години.

118

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Споко! За Плевналиев може и да няма време за импийчмънт,ама за кремълският парашутист има достатъчно...

117

Маг

преди 7 години

Мутродеградиралата партия герб е краино време да изчезне.Иначе вечно ще си стоите в калта.

116

To6

преди 7 години

Какво ще стане след месец ли ? Май забравихте първите 4 години на герб - няма пари, криза ...... 4 години не се пипнаха заплати, пенсии и т.н. ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ТОВА, а помните ли как го изпратихме - с домати, но сега ще е с камъни. Не плачете за герб, не са незаменими.

115

До 131

преди 7 години

А наймного ме кефи написаното от тебе, с тази разлика, че аз се интересувам от политика. Много весело ще бъде ако ГЕРБ спечели / с малка разлика/ и с президент Радев.

114

пенсионер

преди 7 години

До To6И какво ще се промени след един месец?Да не би да стане по-добре на хората?Какъв служебен кабинет ще състави ''льотчика''без намесата на БСП?Ще събере един куп гладни пошлушковци и ще се почне по комунистически-''куче влачи диря нема''.Всичко друго ще правят, само не и това за което са събрани-подготовка за нови избори и промяна на изборния закон,както искат хората.

113

Анонимен

преди 7 години

Не ме вълнува политиката, но най ме кефи Радев. Слушах го сутринта по телевизията. Две изречения и на място. Закова ги злобарите. А бе, висока топка. Класа. Интелект. Дано привлече себеподобни, че народа съвсем затъпя около почетния гражданин на село Хитрино. Малкото останали възпитани, образовани и интелигентни хора да усетят, че има надежда за тази страна..