7

Ана

преди 7 години

Ние сме малка община.Какви са шофьорите на м/угр ни парашутки-един на 75 г,втория на 65 с оперирано перде на едно око,другото с перде,неоперирано,третия с очила 6 диоптъра,четвъртия изкарал инсулт,лек,но и не съвсем.А 20 места заети в прев средство и 10-15 правостоящи.Е... пей,сърце.И нас това ни чака.

6

Анонимен

преди 7 години

Ето защо ИДИЛ няма нужда да прави терористични операции в България. Мъдрия и трудолюбив български народ ежедневно се избива един друг. Ислямистите само да поемат отговорността, защото тукашните управляващи и контролни органи им дреме.

5

Dog

преди 7 години

Ако не е както 3 пише, със сигурност е неправилно изпреварване, от кой, предполагам от водача на лекия автомобил. Бог да ги прости ! Хора, научете се , че минаването на червено , изпреварването на забранен участък и въобще неспазването на правилата водят до това ...

4

Анонимен

преди 7 години

За да се натъпчат петдесет държавни хрантутника в автобус през работно време, означава че са надушили някаква далавера и цялата банда са хукнали да крадат.Ако си бяха по работните места това нямаше да се случи.

3

мда

преди 7 години

Шофьора е починал, ама не от катастрофата. Това е причината за самата катастрофа.

2

АНОНИМЕН

преди 7 години

То обучението не е никак евтино,но са не достатъчни часовете по обучение.Ако ще и 1 000 и 2 000 лв. да е ,като не се е научил човек не само да върти волана,ами и на дисциплина и на правила,така ще е .

1

Анонимен

преди 7 години

Резултат от незнание и евтино обучение