18

Анонимен

преди 7 години

А на тоа тумбак заплатата колко Е ??

17

Анонимен

преди 7 години

Тоз цитира някакви щатове, нека да каже по колко получават.Спомняте ли си оня фиш за над 9хил. нетна заплата в Мин. на здравеопазването?

16

даскал Пандо

преди 7 години

Па тия вземат по-малко и от мен !!! Горките!!! Да им съберем пари със СМС-и...

15

Анонимен

преди 7 години

Ама работят, нали. Не напускат.

14

бай Петко

преди 7 години

Като ви сменят всичките ще ви търсим около варелите...СБОГОМ !!!

13

Питащ

преди 7 години

Май настана време продажните ни политици да бъдат изправени до стената, като Чаушеск

12

Позор

преди 7 години

Не мога да разбера...- Митов хвали ли се или се оплаква, че служителите му получават средни заплати, колкото са минималните пенсии на сръбските пенсионери?! Кажи бе, "европеецо"?!

11

светнат

преди 7 години

И в другите министерства е така. Системата е направена за прах в очите на плебса. Реално всеки чиновник в кое да е министерство се разписва срещу минимум 4 пъти сумата, която му стои като основна заплата. Някои стигат и до 10 основни заплати месечно.

10

Живи да ги оплачеш т

преди 7 години

Ужас. Ужаааааас. Ми да вземем и да им съберем по някой лев на тези милите те с тези малки заплати, а ? *** като са им такива малки заплатите, защо стоят там, а не си потърсят по заплатена работа ? А бе еййй, ама наистина имате хората за изключително ***. То не, че не е истина след като им дават власт на такива, ама чак пък толкова. Ми като не им каресват заплатите и са толкова ниски да си вървят на село и да копат царевицата. На тоя ще му и от полза оф,ама то с тези меки китки как се държи сапа.

9

Неверник

преди 7 години

570 лв., ама никой не мърда от там. Защо ли ? Всеки се надява да иде за 4 години на работа в чужбина и да удари кьоравото. Идете и попитайте за свободни позиции , ще ви се изсмеят, ако нямате някаква връзка.

8

Анонимен

преди 7 години

Ей, сега му повЕрвах! Или "случайно" пропусна да спомене, че това са заплатите без бонусите, допълнителните пари за стаж и опит, ваучерите и всякакви други надбавки. Че според него, чистачките от "Чистота" взимат повече пари! Да се чуди човек, тогава как има желаещи да работят там.

7

но

преди 7 години

На седмица.

6

Анонимен

преди 7 години

НАГЛИ ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ!ТЯ СИГУРНО ЛЕЛЯ ПЕНА ЧИСТАЧКАТА ТАМ ВЗЕМА ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО КАЗВА ТОЯ

5

един друг

преди 7 години

Може на теория да е така, но на практика друго. Примерно обявените числа може да са без процентите за стаж. Може да получават допълнително за дрехи, ваучари. Получават задължително допълнително ако участват в "мисия", "операция" и какви ли не други подобни. Да не говорим за екстри като безплатни SIM карти и разни други отстъпки. Хайде стига с тези сензации.

4

zeus

преди 7 години

Направих си труда да проверя обявленията за работа на сайта на министерството, примерно за длъжността Директор на дирекция Външноикономически отношения е посочена основна заплата 1385 лева, с една дума Митов лъже яко ;)

3

Анонимен

преди 7 години

Митов имам въпрос частна фирма откога задължава в училищата курсове за шофиори и то не по специалноста защо питам това е частник говорим за тмет ловеч задължава децата и по този начин оронва престижа освен за двигателите тоя ги задължава и за останалите на какво основание е

2

Анонимен

преди 7 години

Митов, Митов, долен лъжец! Обяви не заплатите, а получените възнагражденя! Добави и парите по проектите, както и всякакви допълнителни екстри. То вярно, че с ниска основна заплата се държат по-лесно зависими служителите.

1

zeus

преди 7 години

Изобщо не вярвам най-високата заплата да е 993 лева, Сю лъже яко ;)